Mitt Första Inlägg

WEEEEPA ! äntligen att man har lov. Det var på tiden ^^ Nu kan man sova hur länge som helst.

Är hemma hos Loreta tillsammans med Winfer och passa Valentina. Föräldrarna är hemmos mig och har hemmafest för min mamma fyller år idag eller hon fyllde år i onsdags. Hon är redan 42 år gammal. Mamma börjar bli gammal, nejda hon blir aldrig gammal.

Idag är det för exakt ett år sen då jag skrev mitt första inlägg i denna blogg. Jag har haft en blogg innan som jag hade ett halvt år. Men idag så firar min blogg ett år ^^ Här nedan är det första som jag skrev i min blogg :)




Hej.

Dt här e inte min första blogg, jag skaffade en ny för jag glömde min lösen te dn andra. mamitah.blogg.se/  är min gamla, sheka in !

Blogg har jag för att det sparar minnen, bådde bra & dåliga minnen. Om typ 5 år då jag är vuxen & tänker tillbacka till min ungdom lr vill minnas sacker som jag har glömt, så är det bara att kolla i min blogg. Redan nu kollar jag ibland på mina gamla inlägg & minns igen hur den dagen var & hur jag kände mig. Därför ska jag fortsätta att skriva blogg länge. Dn är som min dagbok, men som alla kan läsa. 

6 december vare the wave, dn va tråkig som fan ! Dåliga högtalare, dålig musik & det var trångt. Var där me Winfer & vi såg min bror willy där, Träffade på några tjejvänner oxå.

Samma helg på söndag bowlade vi i gullmars, winfer vann men han hade bara tur :P jag brykar alltid vinna på saker vi spela ^^

Nu är det jullov & jag är ändå inte så glad över det, jag försöker att inte släppa tårarna men det är svårt ! smärtan i hjärtat jag har svider ! Jag önskade bara att jag kunde ändra på några saker så allt blev bra. 


Men har inget mer att skriva, lämnar er med den här låten. Michel Jackson - childhood


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0