12/29 -08 Mmm glass ^^

2008-12-29, 22:16:09 / Kategori:
Det var ett tag sen jag skrev ! har inte haft lust och så har jag varit upptagen med att vara med winfer och jag har inte ens tänkt att skriva. Men har ni gått och shoppat på mellandagsrean ? jag säger bara att det är kaos ! men jag fick med mig några plagg och jag är nöjd. idag så har jag varit i skäris med winii och vi lämnade en tajts som mamma köpte te mig, tog pengarna och gick te stan för att äta mat. Det blev mcdonalds. Hah när vi var i stan påväg att gå så såg jag att winfer höll på att trampa på glass, han ba - hmm glassss. haha han drömde. Asså idag och igår har jag haft så ont i magen ! igår när winni skulle lämna mig i slussen så svimmade jag en sekund i hans armar och vaknade igen men glömde var jag var, fett sjukt. När jag öppnade ögonen var dt dimmigt och svart och jag såg nästan igenting. Hoppas att det inte händer igen ! Men men snart är det nyår och det blir 2009, tiden har gått så snabbt asså ! det kändes som igår att jag och winfer firade nytt år tsm ^^ Jag undrar hur den här året som kommer blir ? mycket posetivt hoppas jag. Jag längtar te sommaren galet ! För då slipper man frysa ihjäl sig, nu tar man bara ett fotsteg utanför sin port och man fryser så att man dör ! Men några månader till får man lida, hoppas den här sommaren blir den varmaste för det har vi i sverige förkännat efter en sån här kall vinter ! Men ska tagga, i ganna call winii :D ^^ peace, hah har fastnat med att säga peace för det säger winni alltid på telefon (: men bye bye

12/24 -08 god jul på er alla !

2008-12-24, 14:59:54 / Kategori:
God jul på er alla ! :D hoppas ni alla får en skön julafton ! ^^ Själv har jag det bra med familjen, tomten var här (min bror) haha vi vill att min systers dotter linnea ska tro på tomten.

Asså jag har ingen julkänsla, första ggn dt händer. Man blir ju äldre och när man var liten så tänkte man bara på julklappar men nu har man mycket annat att tänka på än julklappar. Men ska dra tillbax te familjen och fira julen (: ska dra senare te winfer efter han har firat jul med hans mammas pojkväns familj. 

                      

                                   God jul och gott nytt år ! love sara

22/12 -08 lol

2008-12-22, 18:35:14 / Kategori:
Julen närmar sig och ändå har jag inga glada/ posetiva tankar lr miner :( men jag försöker ha ett leende & vara den glada sara som jag är. 

Jag måste köpa julklappar ! fan att jag inte har egna pengar. På julafton så firar jag med familjen och min kusin sandra kmr oxå. Vid 6 lr nåt så har jag och winfer bestämt att vi kmr ses på julafton. men jag har inte mk att skriva om !

haha mina jeans står ute och torkar :P

                 

men ska dra, vi hörs imon läsare. chao

22/12 -08 min helg med winfer.

2008-12-22, 18:17:05 / Kategori:
Hej.

Har hur ont i magen som helst, irriterande ! hur som helst så har min helg varit najs men ändå inte, du vet varför. I fredags gick jag och winfer och kollade på lady gaga i berns, hon uppträde galet bra men hon hade lite för lite kläder på sig ! och så vare två killar från göteborg som var på plats och dom var rätt bra dom med ! Danny var oxå där och han var okay, han gör inga låtar som är min smak men ändå uppträde han bra.

lördan därpå var vi ute i gullmars och gick runt och vi såg hur fina lägenheter som helst ! dit vill jag flytta. Så fina hus har jag aldrig sett i hela mitt liv. Dn kvällen såg vi Twiligt och den var lite tråkig i början men blev bättre i slutet.

söndagar brukar vara vår chilldag och bara stanna hemma, men det blev chill hos winfer kompis franco och med oss tog vi kurden och hans bror. Vi rökte vattenpipa (den var för stark asså, jag som var så förväntansfull :P), käkade mat som franco lagade (kyckling med ris, gott vare), kollade på en video på en fest som vi var på för en vecka sen (jag såg fet ut som fan) och så fixade winfer & franco beats. Efter det så lämnade winfer mig i slussen och jag åkte hem.


Juste i torsdags gjorde jag en pepparkakshus, mamma och lillebror fixade det inte så jag tog över och wola där han vi ett pepparkakshus ^^

                      

Men det var min helg, vi hörs senare. bye

18/12 - första inlägget

2008-12-18, 18:57:23 / Kategori:
Hej.

Dt här e inte min första blogg, jag skaffade en ny för jag glömde min lösen te dn andra. mamitah.blogg.se/  är min gamla, sheka in !

Blogg har jag för att det sparar minnen, bådde bra & dåliga minnen. Om typ 5 år då jag är vuxen & tänker tillbacka till min ungdom lr vill minnas sacker som jag har glömt, så är det bara att kolla i min blogg. Redan nu kollar jag ibland på mina gamla inlägg & minns igen hur den dagen var & hur jag kände mig. Därför ska jag fortsätta att skriva blogg länge. Dn är som min dagbok, men som alla kan läsa. 

6 december vare the wave, dn va tråkig som fan ! Dåliga högtalare, dålig musik & det var trångt. Var där me Winfer & vi såg min bror willy där, Träffade på några tjejvänner oxå.

Samma helg på söndag bowlade vi i gullmars, winfer vann men han hade bara tur :P jag brykar alltid vinna på saker vi spela ^^

Nu är det jullov & jag är ändå inte så glad över det, jag försöker att inte släppa tårarna men det är svårt ! smärtan i hjärtat jag har svider ! Jag önskade bara att jag kunde ändra på några saker så allt blev bra. 


Men har inget mer att skriva, lämnar er med den här låten. Michel Jackson - childhood

              

Välkommen till min nya blogg!

2008-12-07, 17:47:24 / Kategori: