Någonting Jag Fixade

2010-04-30, 13:30:54 / Kategori:
Skulle den här sitta fint som header ? :)



Finaste Utsikten Över Stockholm

2010-04-30, 12:57:18 / Kategori:
Skulle det inte vara roligt att vara uppe i skyview ? Det är dyrt men jag tror att det skulle vara värt det. Har hört att det har varit ett bröllop uppe i Skyview hitt tills, undrar vad mer kan hända där uppe ^^


Vill Köpa En Vattenpipa

2010-04-30, 12:41:20 / Kategori:
Vet ni vad som skulle passa just nu ? Vattenpipa :D Jag måste köpa en egen vattenpipa, det tänkte jag göra nästa gång då pengarna rullar in. Jag hoppats att jag kan hitta en bra vattenpipa för ett bra och rimligt pris.

Vet ni vart det säljs vattenpipor för bra priser ?
Jag vill ha en liten svart, jag har hört att folk har köpt såna för bara 100 kr. Här i Alby kostar dem 200 kr, dem kan drömma att jag ska köpa deras dyra och keffa vattenpipor !

Vi hade två vattenpipor här hemma, men dom var stora. En är sönder och den andra är hos min brorsa. Får väll vänta tills pengarna kommer.


Kom Hem Tidigt Från Skolan

2010-04-30, 12:28:21 / Kategori:
Fan vad skönt att sluta extra tidigt idag, det behövdes !

Jag har märkt att jag inte lägger upp bilder på mig själv, utan bara andra grejer. För att vara ärlig så gillar jag inte ansikt bilder, gillar bilder som är tagna när man gör något och är inte medveten att man blir fotad. Men bjuder på denna ansiktbilden.

Hoppats att ni har en trevlig valborg :)


Har Avatar I DVD

2010-04-30, 09:00:01 / Kategori:
Det är FREEEEDAG ! :D Det är den bästa dagen på hela veckan . .

Det är även valborg idag, men tänkte inte fira den genom att se på brasa. Tänkte ta det lungt idag.

Igår när mamma kom hem så hade hon köpt filmen Avatar. Blev så glad, vi kollade på den. Den var jätte bra ! Ångrar mig att jag aldrig gick och kollade på den på bio i 3D.

Alla har sagt att filmen är inspererad av filmen pocahontas, men jag kan inte se likheterna. Jag brykar inte gilla för mycket data gjorda filmer, men det här var jätte bra.



Läs

2010-04-28, 21:28:33 / Kategori:

För varje dag som går så gör det bara ännu mer ont i hjärtat
När tänkte denna smärta gå sin väg så jag kan leva för mig själv ?

Jag lever genom dig, det är du som har mitt hjärta
Det är du som gör mig till den person jag är idag

Jag ångrar ingenting ! 
Grejen är att jag vet inte om du ångar dig ?



Vem Är Kyckling Mannen ?

2010-04-28, 21:05:29 / Kategori:
Har inte skrivit på hela dan och jag har ingen ork heller. Så jag lämnar er med dom här bilderna. Tyvärr så kan jag inte säga vem kyckling mannen är, han vill inte att man ska vet hans identitet :P



Idag Är Det Tv Dag

2010-04-27, 11:01:15 / Kategori:
Tisdagar för mig är den dagen då dem bästa serierna kommer ^^ Det kommer tre serier på raken.

Idag så börjar Ugly Betty igen, får inte missa !

Desperate housewives är ett måste se varje gång.

Cougar town är bra, men jag har missat flera avsnitt, men dem gångerna jag har sett den så är dem alltid bra och roliga.

Har Fastnat För . .

2010-04-27, 10:52:00 / Kategori:
Hola. Om nu undrar varför jag alltid säger hej på spanska är det för att jag är halv Chilenare och jag säger alltid hola när jag hälsar på någon, eller det beror mest på personen :P

Så vad händer denna tisdag ? Jo, jag håller på att arbeta med ett uppgift och jag har fastnat så jag höll på att lyssna på musik istället ^^ Smart, det hjälper mig att lugna hjärnan och tänka bättre.

Något mer som händer idag är att jag måste gå och lämna ett par jeans shorts som var lite för tajta på mig, dem gick in men vill inte gå runt med tajta jeans shorts. Fult ju ! Det posetiva är att jag fortfarande går in i storleken 38 :P Var tvungen att skriva det. Trodde jag inte hade något hopp med den storleken längre. 
 
Här är en låt som jag har fastnat för.

Sean Paul - Agarra Mi Mano


Har Ni Gissat Klart ?

2010-04-26, 15:39:02 / Kategori:

Jag skrev ett inlägg i torsdags om att jag hade köpt två presenter till Segen men sa inte vad det var, har ni gissat färdigt om vad jag kunde ha köpt ? :)

Svar: En Vibrerande mascara och ett par örhängen.



Bilder Från Helgen

2010-04-26, 15:34:18 / Kategori:

Bilder från helgen och denna måndag eftersom jag inte var i skola idag. 


 


Godmorgon På Er!

2010-04-24, 11:30:49 / Kategori:
Godmorgon !

Ville bara säga godmorgon och visa att jag lever. Man brukar aldrig leva efter en fredag eller lördag. Men har ingenting att skriva.

Ni får ha en fortsättning bra helg. Kärlek !

Slutar Tidigare Idag

2010-04-23, 10:21:05 / Kategori:
WEEEPA ! Vi kommer sluta redan vid halv 12 idag :D Kanske tidigare till och med, om vi redovisar snabbt idag. Vad skönt, jag som tänkte inte komma till skolan för att jag var för trött. Den enna av mitt öga så såg jag mycket suddigt och jag ser fortfarande suddigt, men får gå hem snart och sova lite till.


Vill bara hoppa ..


Bye Bye Halsdukar

2010-04-23, 09:38:24 / Kategori:
Börjar ni känna att värmen är påväg ?

Det börjas känna för varmt när man har på sig en halsduk. Faaan ! För att jag älskar att ha på mig tjocka halsdukar, för det känns så musigt och det är fint. Jag har alltid älskat halsdukar, men snart så kan jag inte använda dem :( :P 

Snart är det bye bye till mina halsdukar . .


En Härlig Fredag Morgon

2010-04-23, 09:05:18 / Kategori:
Vilken härlig fredag morgon :D Men det som inte är så härlig är att man är i skolan, men det är ändå snart helg vid halv fyra tiden. Jipppi !

Det är så skööönt att se solen igen ! Har ni sett att blommorna har blommat ut ? ^^ Jag har sett det. Man blir så glad att se blommor igen efter att man bara har sett snö i flera månader.

Ops, Grattis Segen ! Hoppats att denna dag blir som du förväntar dig <3



Läs Alla Kvarnhagare Och Förre Detta Kvarnhagare

2010-04-22, 16:19:01 / Kategori:
Läs alla som har gått i Kvarnhagsskolan ! Jag fick en chock när jag läste denna Botkyrkas tidning. Annonsen var i framsidan och tidningen säger att eleverna i Kvarnhag är trevligaste och att det inte finns nån mobbning m.m.

Om jag ska vara ärlig så tycker jag att det inte är sant, iallafall då jag gick där och det var inte länge sen. Gick där förra året och det fanns mobbning och otrevliga elever, till och med lärare. Tänker inte nämna några namn men jag tycker att det är inte helt sant men ändå så trivdes jag där. Jag vet inte hur det är i andra skoler men Kvarnhagsskolan är inte så oskyldig . .



Kan Ni Gissa Vad Det Är ?

2010-04-22, 16:01:53 / Kategori:

Heej.

Så vad händer ? Själv så sitter jag hemma och tar det lungt. Jag hade två prov idag som jag tror att jag har klarat av. Första gången jag verkligen har tränat för prov. Jag hoppats att jag klarar av proven för att man kan inte göra om proven. Juste det var två omprov, jag är IG barn :P

Imorgon så fyller min babe 17 år :D Så jag gick och köpte lite presenter till henne. Kan du se på bilden vad jag köpte ?

OPS, Kommer visa bild senare på vad jag köpte. Det är två saker.


Hämtade Linnea På Dagis.

2010-04-21, 17:29:40 / Kategori:
Hämtade Linnea för ett tag sen, min systers dotter. Alla tror att Linnea är min dotter men tyvärr är det inte så. Om de var min dotter så skulle jag ha fött henne när jag var 13 år gammal. Låter det rimligt ? Nooopp !

Min syster börjar utnyttja mig, det är jag som hämtar henne varje dag från dagis. Men snart kan hon komma hem själv :) Snart blir min lilla kärring 5 år gammal !


Det Är Kaos Hemma Hos Mig

2010-04-21, 16:15:47 / Kategori:
Det är kaos hemma hos oss ! Golvet i köket och hallen är borta, botkyrka hade tagit bort golvet för att ersätta ett nytt golv. Dem byter golv för att jag och två andra hade råkat bränt köks golvet genom vattenpipa. Men jag tror fortfarande att det inte är vi som gjorde det för att vi inte var där när golvet brändes.

Men just nu är golvet helt slaskigt för att det har lackat golvet. Man kan inte gå på golvet, så vi får vara tarzan och hoppa på väggarna :P


Apoteket Rånar Folk

2010-04-21, 15:42:28 / Kategori:
Oh no :( Jag har börjat få äckliga munsår, aaaah ! Min munsårs kräm var slut så jag var tvungen att gå och köpa en ny i Apoteket, här i centrum.

Jag letade och letade, jag hittade en ask för munsår och det var den ända kvar som dem sålde. Den kostade exakt 99,9 kr. Tycker inte ni att den var lite för mycket dyr ?. Som ni kan se på bilden här nedan så är tuben jätte liten, den kommer inte räcka länge. När började Apoteket råna folk ?



Från Brun Till Svart

2010-04-21, 15:26:41 / Kategori:
Hej.

Jag vet att jag börjar färga håret för mycket nu för tiden, denna gång har jag en ursäkt för det. Sist då jag färgade mitt hår så hade jag inte färgat botten av håret noggrant så det blev ljust brunt istället för mörk brunt.

Denna gång färgade jag mitt hår till svart igen, jag färgade även mina ögonbrun som ser ut som dracula ögon :P Hade för mycket färg & jag väntade för länge att tvätta bort den. Men som tur är att färgen kommer gå bort för varje dag. Fick även färg på min hud, det är irriterande för att man ser hemsk ut !



Ändast Bilder

2010-04-20, 10:15:30 / Kategori:

Jätte lite bilder av min helg, lite sen att lägga upp :P



Lurad Eller Inte ?

2010-04-20, 10:03:57 / Kategori:
Hej hej.

Är i min puta skola just nu, vi pratar om vad som kommer komma på omprov. Jag har två prov att göra -.- Faaaan ! Dem som har klarat proven är hemma, varför klarade inte jag proven för :(

Men något som är värre än prov är munsår! som jag råkade få igår. Ohh det är så äckligt ! Jag var inte ens sjuk och jag får munsår, jag brukar alltid få munsår efter jag har varit sjuk. Plus så har jag slut på min munsårskräm som jag har haft i evigheten. Måste köpa en ny, lr mamma får köpa den ^^

Nu när det är sommar så vill man inte ha finnar eller några äckliga poriemaskar, så jag köpte en kräm som ska få bort sånt shit. Jag har använt den i en vecka nu och jag tycker att ingen skillnad har hänt -.- Jag tycker att det har bara kommit mer, har jag blivit lurad eller tar det ännu längre för att man ska kunna se resultat ?

Är det någon som använder denna kräm ? Funkar den likadant på dig med ? :)



Kort Inlägg

2010-04-19, 14:22:42 / Kategori:
Hejsan.

Som jag sa i det tidigare inlägget skulle jag säkert inte skriva på helgen, jag hade rätt. Jag har tagit lite bilder på helgen men jag lägger upp dom senare.

Har inte så mycket att skriva om förutom att allt är annorlunda nu . . Jag kan förklara mer på något annat inlägg. Men som alltid så är jag sötsugen :) Fan att vi inte har kvar glass här hemma som jag åt i helgen!

Ska gå och se om det finns nåt gott att äta :) Chao


Äntligen Är Det Fredag

2010-04-16, 12:51:35 / Kategori:
Det är freeedag ! ^^ Så fort veckan har gått tycker jag. Jag trodde att jag hade skola idag men så var det inte, vi hade ledigt idag och ingen lärare sa dt -.- Ibland är våra lärare knäppa.

Men vad händer denna helg ? Jag hoppats att ni kommer ha det bra. Vi får se om jag hör av mig i lovet ^^


Choklad På Mackan

2010-04-15, 09:58:55 / Kategori:
Godmorgon på er :)

Snart är det helg igen, har aldrig kännt en sån lättnad att det är snart helg. Men nånting som är nästan bättre än lediga dagar är Nussa, som är choklad som man lägger på mackan. Den är så gott och man blir beroende ! Men det värsta är att det inte är nyttigt, utan onyttigt. Men jag var så sugen på den så jag tvingade mamma att köpa en sån. Hon kommer inte köpa en gång till för sist sa hon att: - Ni äter bara den och shiter i maten !

Det hon säger är lite sant. Men försöker varje dag att lägga nåt annat på mackan än choklad, men denna morgon kunde jag inte motstå ^^ Så är det typ varje dag för mig. Måste sluta äta den om jag vill gå ner i vikt . .



Jag Har Skaffat . .

2010-04-14, 11:43:56 / Kategori:
Vet ni vad jag har skaffat idag ? Trodde aldrig att jag skulle skaffa Facebook, men det var inget planerat utan jag fick bara upp det Joselin tjatar på mig.
Joselin: - Skaffa Facebook käääring ! Du är den ända som inte har :P

Men nu har jag facebook, vad kan man nu göra med den ? Har typ ingen användning av den, ska ha den bara för att kunna hålla kontakten med vänner och så.



Intresserade Att Designa Er Egen Chips Påse ?

2010-04-14, 09:56:17 / Kategori:
Holaa

Vet ni att man kan designa sin egen chips påse och smak ? :) Som ni ser bilden brevid så har jag designat min egen lite snabbt. Gjorde den medans jag höll på med ett arbete som just handlade om den hemsidan.

Om ni är intresserade att delta i tävlingen så är det bara att gå in på www.OLW.se 
Vinnaren kommer få en fett check med 100 000 kr, om man har tur så vinner man ^^ Men jag vinner aldrig på någonting så varför hoppats, det ända jag vinner över är små spel. Bara om man fick pengar för varje gång man vann, heh.

Långa Promenader I Det Soliga

2010-04-13, 14:33:46 / Kategori:
Har ni börjat gå långa promenader i det fina vädret ? Det har jag och Radia börjat med :) Igår tog vi en promenad till tumba, vi tänkte igentligen springa men vi båda hade ätit så vi tog det lugnt istället.

Vi tänkte göra om det idag, senare vid eftermiddag. Jag hoppats att vädret håller. Se på bilderna här nedan från igår dagen då vi tog vår promenad ..


Nu Är Det Grill Tider

2010-04-13, 14:13:36 / Kategori:
Vet ni vad jag är sugen på ? Grillmat, mums. En av det bästa med sommaren är att man grillar i det varma. Jag och min familj grillade i söndags, det var en bra dag att grilla. Jag hoppats att vi kommer grilla snart igen :)



Stjärnans Förändringarna Genom Serien 'The Hills'

2010-04-12, 12:07:21 / Kategori:
Brykar ni kolla på 'The Hills' ? Det gör jag. Har ni märkt att en viss person har ändras mycket från dem första avsnittet till dem nyaste avsnitten. Jag tror att ni skulle märka det direkt om ni har sett nästan alla avsnitt.

Visst har Heidi Montag förändras ? Som ni ser här nedan i bilden så finns det två bilder på Heidi, första bilden är tagen då serien 'The Hills' började & den andra bilder är tagen inte för länge sen. Man ser direkt att hon har opererat sig. Kan ni se vart hon exakt har opererat sig ?

Om ni vill se nåt roligt så sök på 'Heidi Montag Says No to Plastic' i youtube.


Första Skoldan Efter Påsklovet

2010-04-12, 11:35:21 / Kategori:

Hejsan :)

Är i skolan just nu, den första skoldan. Jag fruktade den här dagen för att det var så skönt att ha lov. Jag trivs inte i skolan om ni vet. Jag har tänkt hela tiden på att byta skola, men den tanken kan jag ta senare någon annan gång.

Om ni undrar om vad jag har haft för mig på mitt lov så behöver jag inte förklara, utan jag har bilder att visa istället. Gud vad jobbigt det skulle bli att förklara just allt som har hänt :P Men ni får nöja er med bilderna ^^

JAG HAR . . .





FORTSÄTTNING FÖLJER ... ON POQUITO 


Mitt Älskade Halsband Är Borta

2010-04-09, 23:27:28 / Kategori:
Hola, que paso ?

Det känns som man skrev för hundra år sen sist, men man har ju påsklov så man ska njuta av den. Men snart är det jävla fitt skola igen, måste man gå ? Om man inte behövde så skulle jag shita i skolan, men man vill ju ha en bra framtid.

Men vet ni vad som är mycket värre än att skolan börjar snart ? Det värsta var att jag tappade bort min halsband som jag hade tänkt ha "föralltid". Inte föralltid men många år. Jag älskade den hansbandet, jag hade den i två år & hade den på mig varje dag. Jag losade den då jag & Joselin var i bastun, jag glömde den där. Måste det hända :(