Vann Inte Men Det Är Okej

2010-02-28, 19:57:59 / Kategori:

Hola :D

Såg i fokis blogg att jag inte har vunnit hennes outfit, men det gör inget. Jag visste att jag inte skulle vinna! Det skulle bara bli nån slump mesigt, så det kan bli vem som helst. Annars så är jag bra när det gäller tävlingar :P

När vi ändå snackar om outfit så letade jag efter ett par fina outfit som jag gillar ^^ Låt oss ta en för en.

Den första outfiten är fint för en vanlig dag på skolan eller shopping dag. Älskar den sönder slina jeansen vid knäna och den fluffiga toppen eller tröjan som on har över.

Den andra outfiten är fin, jag älskar ruttiga skjortor. Och det var fint att skjortan är en tunika som man kan använda på en varm sommardag eller i skolan.

Den tredje outfiten var fin, som sagt så älskar jag skjortor. Men jag undrar hur lång den skjortan är i rumpan ? Det som skulle göra ouftiten ännu finare är att om hon skulle ha på sig ett par tajts som är lite gran genomskinliga. Då skulle det inte se ut så naket.

Det var mitt sista inlägg för idag, ha en fortsätt bra kväll :) <3





Fyfan !

2010-02-28, 18:56:51 / Kategori:
NEEEJ ! :( Mitt underbara land Chile har fått jordbävning, otra vez ! Måste sånt hända ?! Jävla p**to planet som förstör allt.

Information.
Jordbävningen i Chile i går inträffade mitt i natten – 03.34 lokal tid, 07.34 svensk tid. Skalvet, 8,8 på Richterskalan, hade sitt epicentrum under havsytan cirka 90 kilometer från staden Concepcion.


På bara några sekunder rasade byggnader, vägar och broar samman. Samtidigt kapades el- och telefonledningar och flera allvarliga bränder bröt ut. Miljoner människor flydde i panik ut på gatorna som helt saknade belysning. 300 personer dog av jordbävningen.



Dagen Blev Inte Så Som Man Trodde

2010-02-28, 18:36:58 / Kategori:
Hejsan :)

Så vad händer denna söndag för er läsare ? Antagligen inte mycket, söndagar brukar vara lugna dagar som man vill bara ta det lungt.

Idag så skulle jag vara barnvakt till min systers dotter men tyvärr så blev det inte så. Bättre så för min systers dotter fick svinkoppar idag och jag vill verkligen inte bli smittad! Jag har haft svinkoppor förut flera gånger och det är en av det värsta man kan ha. Hade svinkoppor en hel sommar då jag var 12 år gammal, men det bästa var att jag inte var ensam om det. Jag smittade hela min familj :) Men ska hålla mig ifrån min systers dotter, ska inte få uppleva den smärtan igen . . .



Lördag Kväll.

2010-02-27, 21:27:43 / Kategori:
Helluu :D Är hemma, kom hem för typ en halv timma sen. Kan inte tänka mig att vi har sportlov nu ^^ Efter sportlovet så kommer vi ha prao men jag har ingen prao plats :( Men det gör inget, ska iallafall leta en plats till mig på tisdag tillsammans med Winfer.

Har ni shoppat nånting denna månad när pengarna rullade in .. ? Tyvärr så har jag shoppat nästan upp all mina pengar, men var smart att tänka att jag måste leva oxå under månaden. 300 kr räcker nog, lr :P

Men ska låta er alla ha en forsätt skön helg, buenas noche <3 :D

En Ny Mobil

2010-02-25, 17:12:57 / Kategori:

WEEPA ! :D Nånting som var bra med min kaos lördag är att man fick en helt ny mobil. Igentligen så skulle jag köpa en mobil från en gammal klasskamrat men det gick inte min mamma med på. Så jag köpte istället denna Sony Ericsson Walkman.

Jag är mycket nöjd, för nu behöver jag inte få damp på min mobil :) Min tidigare mobil hackade upp sig hela tiden och det var jobbigt! Vi får se hur länge det tar tills den här mobilen slängs i vägen för att den hackar :P


Kaos I Biografen

2010-02-25, 17:01:47 / Kategori:
Nu kan jag berätta om den helgen som var kaos  -.- .. I Lördags så gick jag,mamma, syster och min syster dotter på bio i Heron City. Jag och min systers dotter (Linnea) gick och kollade på 'Prinsessan & Grodan' medans min mamma och syster kollade på 'Farsan'.

Vi köpte godis och allt för filmen och sen gick vi och kollade, Linnea tyckte inte om filmen så hon började klaga och små tjura när vi såg på filmen. Jag sa till henne att hon ska vara tyst för andra vill se på filmen. Men det blev bara värre och värre ! Hon började skrika och gråta, jag blev förbannad. Jag ville skrika på henne och säga att hålla käften!

Så vi gick ut från bion och där fortsatte kaoset, hon ville ha sin godis men hon var dum så hon får ingenting sa jag. Hon skrek och svängde med sina små armar mot mig. Jag bryde mig inte och var fortfarande sur. Jag fick inte ens se halva filmen :( Det var sista gången jag gick på bio med henne!


Jag Hoppas På Vinst

2010-02-25, 11:59:37 / Kategori:
Hejsan :D

Detta blir en kort inlägg. Jag ville bara säga att jag är med och tävlar om att vinna Foki fina outfit som finns i hennes blogg. Outfiten är från Kii.se. Jag tycker att Kii.se har fina plagg och jag hoppas att jag vinner Fokis outfit. :D

[Fokis] & [Kii.se]


Kort Inlägg

2010-02-24, 21:08:27 / Kategori:
Heejsan :) Man har inte hört av mig på ett tag, sens fredags faktis. Men detta blir ett kort inlägg.

Vart i skäris idag med mamma och linda, vi shoppade lite men shit i det, har ni sett vädret och all trafik kaos .. ? Inte bra! Jag kom aldrig fram till skolan, det tar typ timmar och hur kommer jag kunna gå hem när alla vill gå hem samtidigt, aj. Men fick nyss höra av mamma att t-banan funkar. Weeepa :) Men dt betyder att jag måste till skolan :/

Berättar en annan dag om min hemska helg, buenas noche :)<3

Börja Med Photoshop & Design

2010-02-19, 13:09:58 / Kategori:

Nu har jag bestämd mig att jag ska börja hålla på med design och photoshop, så tills vidare så kommer ni få se fixade bilder. Kanske inte hela tiden men då när jag orkar ^^ Jag gjorde en design på min lunch rast men blev inte hel nöjd så jag ska göra en ny, nån gång denna vecka eller nästa :)

Hejdå, ha en fortsätt bra helg ! Besiitos ^^


Give Me . .

2010-02-19, 10:47:24 / Kategori:

Me want and me need ! :/ Orkar jag vänta tills jag fyller år eller ska jag köpa med mina egna pengar och bli pank ? Svååårt beslut. Jag kan fråga mamma om först kamera sen mobil, phh! Mobil är viktigare när man har en cp mobil.


FREDAAAG!

2010-02-19, 10:12:35 / Kategori:
Weeei, fredag är det! Hmm, vad har man planerat för helgen .. ? Har inget planerat men jag  vet att jag måste leta efter praktikplats. På lördag så ska jag på bio med min systers dotter och kolla på 'Prinsessan och grodan'. Min mamma och syster kommer se samtidigt på 'Farsan'. Men resten så får vi se hur helgen kommer bli . . .


Hungrig ?!

2010-02-19, 09:54:25 / Kategori:

Jag är hungrig! Om jag fick den där stora hamburgaren så skulle jag bli glad ^^ Hungrig ?

Världens största hamburgare, ohh!

Världens största lillipop, Snacka om att få hål i tänderna :P

Världens största köttbulle.

Världens största omelette, bra för frukost!


Blivit En Vana

2010-02-18, 12:44:00 / Kategori:

Har ni vanor som ni aldrig kan sluta med .. ? Jag har en vana som jag inte är medveten om. Det bara händer och blir irriterad på det. Jag tappar mina vantar 24/7 -.- Det är alltid någon som roppar på mig och säger :
- Hallååå, du tappade din vante!

Det är lika pinsamt varje gång för det börjar hända ganska ofta, kan inte våren komma så man kan slippa att använda vantar !


The Real Housewives Of New Jersey

2010-02-18, 12:33:26 / Kategori:
Har ni följt serien om 'The Real Housewives Of New Jersey' .. ?

Den serien har funnits för men med andra folk, men jag tycker att den här avsnittet är den mest talande om.  Snacka om att serien bara handlar om drama, drama och drama ! Bråkar dem på riktigt eller är det bara så att dem vill göra tv och bli ihågkommen -.- Man undrar eftersom vissa tillfällen så såg det fejk ut men dem kanske har sina stunder där dem har bråkat. Men man vet aldrig . . .


Matteprov Sen Hem

2010-02-18, 12:18:32 / Kategori:
Weei, kom till skolan idag och hade frågestund om ett matteprov som vi skulle ha, sen gick vi direkt till matsallen och gjorde provet. Efter provet så slutade vi, och det var tidigt vi slutade ^^ Slutade redan klockan 10. Varför kan det inte vara så varje dag att vi slutar tidigt .. ?

Jag tränade knappt till provet, bara lite påvägen ditt men Radia var i t-banan med mig så snackade med henne istället för att plugga, smart :P

Hittade den här bilden och den passar bra för ämnet. Hahaha typist bart ju!


Gissa . .

2010-02-17, 12:25:46 / Kategori:


Kan ni se vad som gömmer sig bakom den här fina målningen ? :)


Vill Ha Sovmorgon Nån Gång !

2010-02-17, 12:22:59 / Kategori:
Vet ni vad jag är mest trött på när det gäller min skola .. ?

Vi har ingen jävla sovmorgon, vi börjar varje dag 9:30 ! Har tröttnat att gå upp kl 7:00 för att stressa mig färdigt till skolan sen ta 20 minuter i t-banan för att komma till skolan. När man vaknar på morgonen så får man ingen alls lust att gå upp.

Har tänkt på att byta skola, men inte just nu. Ska gå klart denna termin och sen får vi se hur jag beslutar mig att göra när jag går i 2:an. Om jag skulle byta så tar jag en skola som är lite närmare mig eller nån skola som har iallafall minst två dagars sovmorgon ^^

Här nedan har ni min schema, gjorde den själv.


Susan Boyle - Drömmen Som Belv San

2010-02-17, 10:16:49 / Kategori:
Glöm inte att kolla på en dokumentär om Susan Boyle, den brittiska sångerskan som verkligen chockade alla! Hon har kanske inte den typiska sång utseende men hennes röst dödade alla.

Jag tycker att det är fult att dömma en person genom utseende för utseende är inte allt! Bara för att man inte ser värsta bra ut så betyder det inte att man inte kan dansa, sjunga m.m.

Den börjar på torsdag kl 21:00 på kanal 4. Glöm inte!

Snack Om Kläder

2010-02-17, 09:29:08 / Kategori:
Hola chicos y chicas !

Sitter på mitt klassrum och väntar på att min lärare ska gå och hämta en uppgift som jag måste vara klar med idag, hon segar så jag tycker att jag borde få liter mer tid ^^

Men ska snacka om lite sommarkläder, älskar sommarkläder ! Det är det finaste och det änklaste man kan ha på sig, bara om vi kunde ha sommar 24/7 :'( Kläderna här nedan är definitivt min stil men lite annorlunda ändå, jag har tänkt att jag ska byta stil. Tänkte gå från vardaglig stil till mer elegant stil och mer kvinnlig. Man börjar bli äldre och det innebär att man ska bli mer mogen kläd. Älskar outfiten till höger! Min stil för sommaren.


Ska Börja Hjälpa Till

2010-02-16, 13:45:34 / Kategori:

Vad tycker ni om att diska .. ? Det är inte det roligaste iallafall. På sista tiden så har jag diskat mycket hemma eftersom jag vill inte att min mamma ska stressa och göra allt här hemma. Varje gång vi har ätiti så plockar jag alltid av bordet och sen går och sätter mig framför tvn. Varje gång jag gör det så tycker jag synd om min mamma att hon får laga mat, städa, diska och tvätta.

Så dom senaste dagarna så har jag hjälpt med mycket här hemma för jag vill inte att min mamma ska stressa. Hon mår inte bra eftersom hon jobbar för mycket så hennes kropp har blivit svag och hon går även i skolan på vardagarna och det gör inte det lättare om hon kommer hem och börjar städa som en galning och vi andra gör ingenting.

Mina bröder hjälper nästan ingenting, men bara för dom gör det så betyder det inte att jag ska göra det också. Tänk också efter om ni hjälper tillräckligt hemma. En insperation bild för alla dem som har blivit äldre ^^ 

 


Ellen DeGeneres

2010-02-16, 13:34:17 / Kategori:
Hejsan läsare !

Jag tänka på att jag hade sett ev avsnitt på Ellen Show föra veckan sen och att Ellen DeGeneres kommer vara en av idoljuryn denna år. Shit kul att hon kommer vara med och bestämma vem som kommer bli amerikas idol, jag själv ser inte så mycket på idol men det finns dagar då man gör det.

Men jag har alltid gillat Ellen och hennes talk show. Det är typ en av dem bästa! Hon ger så mycket också till sina besökare i henns studio, hon är typ den nya oprah ^^ Eftersom oprah kommer slyta att sända sin talk show så kanske Ellen tar över och kanske blir ännu störe, vem vet!


Nya Versionen

2010-02-16, 08:12:06 / Kategori:
Nya versionen av 'We Are The World'. Låten är för Haiti eftersom dom behöver den hjälpen mest nu. Vad tycker ni om låten ? Den är bra tycker jag, som alltid så får jag tårar av rörande texter och hur man sjunger ^^



Hmm . . Ska Jag Köpa ?

2010-02-15, 14:09:12 / Kategori:
Jag har tänkt att köpa kontaktlinser men jag är lite rädd att använda dom eftersom en kompis till mig fick blödningar i ögonen tack vare kontaktlinser, så efter det så har jag varit lite rädd att det skulle hända mig. Men jag tror det beror på hur länge man använder dom och hur ofta.Om jag skulle använda kontaktlinser så skulle jag inte ha dom ofta eller länge.

Men vilka färger ska jag köpa .. ? Jag har tänkt på att köpa bruna. Jag själv har gröna blandat med gula. På kvällen har jag brun men skulle vilja se hur det skulle se ut på dagtid.

Alla dem här färgerna tycker jag om, skulle kunna köpa alla :)


Sara Ramírez

2010-02-15, 12:23:23 / Kategori:

Vad tycker ni är vackert på en person .. ?

Jag vet vem ni tycker är vacker, snygg, het m.m. Megan Fox, har jag inte rätt ? Jag har aldrig tyckt nåt speciellt om Megan Fox, jag har alltid tyckt att hon ser lite porrig ut. Hon ser ju inte ut sådär igentligen som hon ser ut nu, hon har opererat sig. Så man kan säga att hon har fuskat när det gäller med sitt utseende.

När jag tycker att nån är vacker så gäller det att man har vackert ansikte med ett fint leende och håret ska passa hur ditt ansikte ser ut. Man ska inte vara opererad eller man behöver inte ha världens finaste kropp. Personen ska även ha en bra insida, det är det som lyser mest hos en person.

Men när det gäller utsidan så tycker jag att Sara Ramírez är vacker! Som ni ser så är hon inte så smal, men hennes "mullighet" passar henne. Dom som är mulliga och ser ändå bra ut är ett stort plus, för alla kan inte se vacker ut när man bär lite mycket på kroppen. Har jag inte rätt ?



Liljeholms Torget

2010-02-15, 11:59:52 / Kategori:
Hola gentes :)

På min lunch rast så gick jag förbi Liljeholms Torget och kollade runt lite på grejer. Har tänkt om vad jag ska köpa till Carol, hon fyllde ju år i lördags men jag är pank nu så ska vänta tills pengarna kommer.

Men vad ska jag köpa .. ? Tips tack!

Den Nya Björn Borg Trosa

2010-02-15, 09:57:42 / Kategori:
Har ni sett den nya reklamen om Björn Borg trosor .. ?

Än så länge så har jag inte köpt nån Björn Borg trosa, men jag tror att denna nya trosa kommer bli mitt första köp. Jag vill ha alla dem i alla dem färgerna, men som ni ser så är dom inte billiga. Om jag måste välja en så blir det nog lila :)


Berättar Om Helgen

2010-02-15, 09:49:29 / Kategori:
Så vad har hänt denna helg ^^ I lördags så gick jag på Carols chill kväll med hennes kompisar, jag stannade där tills klockan blev två på natten. När jag gick hem så sprang jag, jag är så rädd för mörkret! Men som tur var att jag bodde 100 meter från henne.

Igår så trodde jag att jag hade planer för alla hjärtans dag men det blev inget, om jag tänker efter så visste jag att inget skulle bli så som det sa. Är jag ledsen för det ? Det finns två olika tankar om det. Vill helst inte snacka om det. Jag hoppats att ni hade någon att vara med den dagen och bara njuta av varandra! Men istället för att fira alla hjärtans dagmed någon så firade jag den tillsammans med Joselin ^^ Vi vandrade sönder oss i två timmar och hade det kul fast jag frös ihjäl. Om man inte har någon att dela den dagen med så kan man alltid göra det men en kompis.

Hahaha, trosor på fötterna. Jag undrar om dem som gillar fötter skulle tycka att det här är sexigt :P Jag tycker bara att dem här trosorna är lite för mycket, i vilka tillfällen ska man ha på dem och är det inte irriterande att ha på dem ^^


Sorry

2010-02-15, 09:40:40 / Kategori:
Förlåt att man är lite sen att säga detta . . .



Weeepa, helg.

2010-02-12, 23:35:00 / Kategori:

Hejsan Svejsan !

Fan vad jag fryser! det känns som om det har börjat bli kallare nu eller är det bara jag som bara fryser ? Hm. Men den här veckan så har jag tränat mycket bra på vår lilla gym, är stolt att jag tar det på allvar nu ^^


Men men, idag så var jag ute med Joselin. Vi gick runt i Alby och pratade och gick ut med hunden två gånger. Tidigare var vi hemos henne och sjöng lite kareoke ^^ Jag suuuger! Men det var kul, det var ett tag sen då man sjöng kareoke. Jag önskade ju kareoke till julklapp men det fick jag inte :/ men man ska ändå vara glad för det man fick.


Så vad händer denna fredag då ? Ska ta det lungt hemma och se på tv, ska gräva in mig i täcket och njuta av nåt gott medans man ser på nån film. Ha en bra helg läsare ^^


Världens Kortaste & Längsta Man

2010-02-11, 10:11:27 / Kategori:
Världens längsta man och världens kortaste man. Det är helt otroligt, jag undrar hur det skulle se ut om en normal lång person skulle stå där brevid dem. Haha världens minsta man är till världens längsta mans knä.

Men jag vet att den finns en jätte lång man nån stans i botkyrka, han är typ 2,15 cm lång. Jag har sett honom ett fler tal gånger i t-banan. När han sitter så går hans ben långt upp eftersom dem är så långa. Snacka om att det 'är svårt att hitta kläder :/


R.I.P Min Mobil

2010-02-11, 10:04:21 / Kategori:
Hejsan :)

Min morgon började bra. För att jag fick veta precis när jag kom in i klassen av min mentor att jag klarade av mitt prov som jag gjorde igår ^^ Utan att träna, nu är jag klar med det.

Men det som inte är bra är att min mobil Nikia epressMusic är död :/ 1 år och ett halvt år hade jag den. Men det var på tiden att den dog, den var ändå jobbig! Stängs av när man laddar den och så hackade den mycket av tiden -.- Men vila i fred! Kommer ändå köpa en ny snart ^^

Vadå Falsk Chilenare ?!

2010-02-10, 15:10:58 / Kategori:
Kom på en sak att för länge sen så fick jag ett kommentar om att jag suger på spanska, om sanningen ska komma fram så kan jag knappt prata spanska men förstår en aning mer! Men såklart så är det svårt att prata spanska när man inte är uppvuxen med spanska hemma som jag borde ha blivit, och att jag skolkade från spanska lektionerna och att jag aldrig gick på hemkunskap spanska.

Har även blivit kallad för falsk chilenare av en chilenare som är exakt lika mycket chilenare som jag -.- Hur dum får man vara! Och om jag inte kan snacka, är det som gör en till chilenare? Neej! Man har det i blodet.

Jag Hoppats Att Vi Ses Snart, Chile

2010-02-10, 14:19:04 / Kategori:
Brykar ni se spårlöst på kanal 4 varje måndag ?

Det gör jag, varje måndag ^^ Som vanligt så tycker jag att det typ bara är latinos som letar efter sin familia i sydamerika, men det är det bästa för då får man se hur det ser ut. Jag som aldrig har varit där nere :(

Men den tidigaste avsnittet är då en tjej skulle leta efter sin mamma i Chile i Santiago, där jag kommer ifrån ^^ Det är härligt att kunna se sitt land och stad då man inte har sett det i verkliga livet, men nån dag kommer jag! Trodde att det skulle hända i Januari som min tio (farbror) lovade :(:(:(

Medans då jag kollade på spårlöst så smsade jag med Winfer, vi snackade om att jag verkligen vill se Chile. Men grejen är att Winfer ser mig inte som Chilenare utan Finsk. Jag är ju lika mycket Chilenare som jag är Finsk, men jag känner mig mer Chilenare. Jag har varit i Finland och det känns inget speciellt. Det är nästan som Sverige men med miljoner sjöar.

Men den dagen då jag kommer till Chile för första gången så vet jag att jag kommer gråta av lycka :´) Men vi får se när det blir och med vem jag åker med, det jag tror är med mamita för vi har snackat om det att vi ska hälsa på min släkt. Hoppats att det blir snart!


Coola Donuts

2010-02-10, 12:48:12 / Kategori:
Jag är så sugen på nåt gott att äta! Men jag tycker att jag äter redan för mycket sött saker. Om jag skulle börja äta varje dag sött saker som förr så skulle jag explodera, utan bli tjockis. Är redan tjockis men vill inte bli tjockare. Väger redan 7 kg mer än vad jag vill. Men ibland är det svårt att motstå, det har jag svårt med ^^

Men tänk om man ägde en sån här USB flash drives. Det skulle vara omöjligt för mig att inte låta bli att gå och köpa donuts ^^


Underkläder För Tjejer

2010-02-10, 11:27:50 / Kategori:
Hejsan läsare ^^

Det var ett tag sen då jag la in trosor i min blogg. Jag hade tid att kolla runt och se vad som var fint för att min lärare snackar med var och en, om hur det går för en i detta ämnet och frånvaro.

Nu när det snart är Alla Hjärtans Dag så är det bra att köpa in nåt fint om man har för nån att visa ^^ Som jag har sagt tidigare, alla dom som är märkta med ett hjärta är favoriter. Den blåa högst upp är en ABSOLUT favorit. Såg den i affären och dog direkt. Men gjorde det här lite snabbt, men nu har jag lunch rast. Chao !



Respekt För Folket

2010-02-10, 10:16:48 / Kategori:
Nu är jag klar som har väntat på mig i många veckor ^^ Tränade jag, nopp. Men jag tror att det gick bra, min lärare sa det även till mig. Bra, hoppats att jag inte behöver göra om den igen. Snacka om att det skulle vara skämit.

Vet ni vad som stör mig när jag sitter på t-banan ? När när ett par hånglar mitt framför ögonen på en -.- Det hände i måndags då jag var påväg hem från skolan. Jag var trött och ville helst bara sitta och ta det lungt. Men så kom ett par på i t-banan och satt precis framför mig. Tjejen satt på killens knä och så började dom stor hångla och det kunde inte släppa sina läppar från varandra.

Jag tycker igentligen att det är gulligt, det är inte det att dom inte får pussas i t-banan. Jag själv har gjort det, men jag har alltid tänkt på omgivningen. Lätta pussar gav jag och inget mer, höll i hand och pratade. Det är shit gulligt när man gör det. Men när man just hånglar och inte kan sluta så är det lite jobbigt. Det är okej att göra det om dom var typ själva där, men annars så kan man göra det nån annan stans där inte många går förbi. Det äckliga är när dem just ser deras tungor leka, bläää ! Sånt vill inte jag se.

En bild när man gick i 8:an, har jag förändras genom åren lr ?


En Av Världens Största Maträtter

2010-02-10, 08:53:49 / Kategori:

Är du hungrig .. ?


Världens största sushi.



Världebs största donuts, mums ^^



Världens största pizza, snacka om att man bli lycklig!


Alla Hjärtans Dag

2010-02-08, 10:09:34 / Kategori:
Om sex dagar så är det alla hjärtans dag, vad ska ni göra den dagen .. ? Har ni nån att tillbringa den dagen med eller så kommer ni vara hemma och äta choklad kartången alldeles själv :/

För min del så får ni se senare ^^

Min Helg

2010-02-08, 10:05:06 / Kategori:
Hola gentes :)

Sitter i klassrum just nu. Min helg har varit mycket bra ^^ Lördan så såg jag film hemmos mig med Joselin och Winfer. Vi hyrde filmerna 'The ugly thruth' och 'Diary of canibal'. 'The ugly thruth' var shit bra! 9 av 10 poäng ^^ 'Diary of canibal' får -10 av 10, den sööög! Kan inte fatta att vi kollade på hela filmen, snacka om att det var en B-film.

Efter att ha sett filmerna så tog vi en runda runt Alby, träffade på Joselins vänner. Vid 11 tiden så taggade alla hem, Winfer har den längsta vägen hem och det tar en timma att åka från Alby till Farsta -.-

Söndag var även bra! Var på barn kalas ^^ Det var ett bra tag sen då man var på ett kalas över huvud taget, men det var roligt. Som alltid så var det många flickor där eftersom en flicka fylde år, min mammas kompis dotter blev 9 år gammal. Dem bjöd på glasstårta och kladkaka ^^ Mm, det var så gott. Sem fanns det massor med chips och cola. Det bästa med kalaset var att det fanns ett nyfödd bebis där som jag fick hålla. Jag ÄLSKAR bebisar! Längtar tills jag får mina egna om typ 8 år.

Men nu är det måndag :/ Man måste åter igen vänta fem dagar tills fredan kommer, jag hoppats att det tar snabbt som förra veckan tog ^^

Facebook Dödar Playahead

2010-02-05, 11:59:53 / Kategori:

Vet ni att Playahead (ak PA) ska stängas 1:a mars .. ?

Jora, Ingen playahead mer. Jag har ändå aldrig vart så förtjust i den hemsidan. Man har haft sin egen sida i playahead när man var ungre. Det var sist för 2 år sen typ, då hette jag 'COR4ZON' ^^ Det betyder älskling eller hjärta. Jag har haft andra namn också men inte alltid samma konto, man glömde ofta sin lösen. Jag började att ha playahead sens jag var 12 år, på den tiden vare "coolt" -.-

Men jag tycker att det är FÖÖÖR många players, hoes, pedo och fjortisar i playahead. Jag skulle hata om mitt barn hade playahead, det händer för mycket i den sidan. Och det är inte säkert för en flicka som har direkt kommit in i puberteten. När man själv var i den åldern så skrev många äldre män, dem skrev äckliga saker och ville bara en sak. Som tur så var man smart och bara ingnorerade dem GB:n från såna folk ^^

Nåt som jag hatade var när man skrev sin msn på sin notis ! Jag gav aldrig min msn till främande folk, ifall vi hade pratat länge så är det okej. Men annars neej! Jag kommer inte sakna playahead alls och det kommer väl inte fler göra eftersom facebook har tagit över nu. Facebook dödade Playahead !


Dikt

2010-02-05, 10:17:14 / Kategori:


Jag Pratar Ut!

2010-02-05, 08:49:11 / Kategori:
Hejsan! Hur mår ni läsare ?

Jag själv är inte på värsta topp humör eller värsta glad, försöker inte bara visa hur jag känner. Vissa vet redan men inte alla. Försöker glömma men det kommer ta tid, medans jag försöker glömma så måste jag få prata med någon. Vill inte vara sårgsen!

Men igår fick jag prata ut lite med Tami och Joselin, chilenarna är så söta ! Det kändes skönt att berätta. Förr höll jag allt för mig själv, men nu ska jag vara mer öppen och berätta. Men vi var hemos Tamara och var på hennes säng och pratade i timmar. Vi pratade om just allt! Ska fortsätta så.

Ett Gott Skratt På Början Av Dagen

2010-02-04, 10:11:34 / Kategori:
Holaa gentes !

Sitter i klassrummet och fick så helt plötsligt ont i magen -.- Det är typiskt mig, har alltid ont i magen. Men morgonen började väldigt konstigt. Jag vaknade av att min systers kompis Nina väckte mig. Så jag gick upp och fixade mig för skolan som vanligt. Sen var det Ninas kompis där som var lite backfull.

Vem dricker på en onsdag kväll ? Men iallafall, jag hälsade direkt. Han frågade direkt om jag var spanjor :P Där fick jag ett gott skratt på början av dagen.^^ Men det var rätt nära, för alla latinos var spanjorer förr i tiden, men chilenare har mycket mer spanjor i sig. Och jag e chilenare, men jag är glad att det syns på mig. Folk brykar tro på många olika länder. För det mesta är ryssland, kroatsien, jugoslavien, finland, polen, spanien m.m.

Men jag är från Finland och Chile, min pappa är från Chile och min mamma är från Finland, så jag är en blandras. Det brykar folk tro att jag är en blandras. Jag är stolt där jag kommer ifrån men Finland är jag lite mindre stolf för jag HATAR när man svär på finska och säger att alla finnar är alkisar, INTE sant!



Varning!

2010-02-03, 15:00:21 / Kategori:

Varning! Gå inte ut, det kommer komma snöstorm och inga bussar kommer inte åka. Vår svenska lärare var här och varnade oss. Se till att stanna hemma! Nu är jag nervös, kommer alla komma hem ? :/

Sen Söta Flickan Från Australien

2010-02-03, 14:44:20 / Kategori:
Jag såg denna video på Ellen Show för första gången. Första gången så grätt jag och nu för andra gången jag såg den så ville tårarna komma men jag försökte hindra. Det som gör mig så ledsen är lilla flickan, tycker så synd om henne :/ Beyonce har så god hjärta att ta upp flickan på scen och sjunga för henne.



Låten Får Mig Att Tänka På Dig

2010-02-03, 12:06:46 / Kategori:
Elvis Presley - Always On My Mind

Maybe I didn't treat you
Quite as good as I should have
Maybe I didn't love you
Quite as often as I could have
Little things I should have said and done
I just never took the time

You were always on my mind
(You were always on my mind)
You were always on my mind


Maybe I didn't hold you
All those lonely, lonely times
And I guess I never told you
I'm so happy that you're mine
If I make you feel second best
Girl, I'm so sorry I was blind

You were always on my mind
(You were always on my mind)
You were always on my mind

Tell me, tell me that your sweet love hasn't died
Give me, give me one more chance
To keep you satisfied, satisfied

Little things I should have said and done
I just never took the time
You were always on my mind
(You are always on my mind)
You were always on my mind
You were always on my mind


Maybe I didn't treat you
Quite as good as I should have
Maybe I didn't love you
Quite as often as I could have
Maybe I didn't hold you
All those lonely, lonely times
And I guess I never told you
I'm so happy that you're mine
Maybe I didn`t treat you…
Quite as good as I should have…




LÄS

2010-02-03, 11:56:03 / Kategori:

Ännu en grej som jag tog från Joselins blogg ^^


SÄG EN PERSON

Som du älskar av hela ditt hjärta: Winfer.
Som du skulle offra livet för: Familjen.
Som är den smartaste du känner: Ingen aning, men det är inte jag ^^
Som alltid får dig på strålande humör: Joselin :)
Som får dig att le när allt känns tungt: Självklart Winfer!
Som är den omtänksamaste du vet: Det är en beskrivning av Winfer. 
Som är en bitch: Hahaha det finns många.
Som är en fjortis: Blää på fjortisar!
Som är en föredetta: Föredetta pojkvän lr ?
Som är snygg: Snygg är inget för mig.
Som är osmart: Min morsa. 
Som är en riktig vän: Joselin & Carol :)
Som är den galnaste du vet: Min syster!
Som är underbar: Winfer!
Som är dum: Jag brykar kallas dum -.-
Som du kan prata med om allt: Joselin & Winfer!
Som är din barndomsvän: Carol & Joselin ^^
Som du saknar: Hmm ..
Som betyder mest: Winfer, familj & kompisar.
Som du har spenderat mest tid med: 2 & halv år med Winfer.
Som du var dum emot när du var mindre: Ångrar, två personer,
Som du tycker är snäll: Alla är snälla men finns folk.
Som du har sportat med: Radia och familjen.


Som du skulle vilja krama just nu: Winfer :/
Som du inte har träffat på länge: Det är många!
Som du vet saknar dig: Vet inte, tror det.
Som du träffade idag: Inte idag, men igår var det Joselin ^^


Lololollo

2010-02-03, 11:39:29 / Kategori:

Fick höra av Carol att det var finalen i Paradise Hotel igår kväll. Jag gillar inte Paradise Hotel för att den påminner mycket om Big Brother och jag gillar inte Big Brother, det handlar ju bara om att knulla vem som helst och gå naken och dittan och dattan. Hatar såna serier. Jag vet att nästan ALLA älskar Paradise Hotel.

Jag gillar seriösa serien som handlar om bra saker. Jag gillar serier som är mest med skådespeleri och inte reality serien. Oj nu skrev jag fel i den här lilla bilden som jag gjorde, men jag orkar inte göra om den!  



Sveriges Största Bloggare

2010-02-03, 10:38:58 / Kategori:
Kollar ni in Sveriges största bloggare .. ?

Jag gör det inte, jag har kollat in blondinbellas blogg tidigare men jag tröttnade och läser inga bloggar. Eller två bloggar läser jag. Winfers & Jossas blogg läser jag. Jag är inte så intresserad på att läsa så många bloggar som möjligt. Jag själv bloggar för min egen skull och inte för att någon ska ha kul när personen läser min blogg.

Bloggen är nästan som en dagbok till mig, man skriver om sina dagar och vad som händer runt eller händelser om sig själv eller nån annan. Alla har ett eget val om hur dem vill framhäva sin egen blogg, min blogg är för mig och mina vänner, främligar också.

Dem största bloggarna får betalt för att blogga, dem har även scheman om vad dem ska skriva och när, såklart får dem välja själv men dem har inte direkt fria händer. Dem måste även tänka om vad dem ska skriva och försöka vara en förebild för dem som läser deras bloggar. När man väl får så många besökare så varför inte göra nått bra av det ? Det är ju många unga tjejer i Sverige som läser. Det gäller att tänka.


En Vän Tillbacka I Mitt Liv

2010-02-03, 09:54:35 / Kategori:

OMG! Det har vart nu i 3 veckor som jag inte har pallat gå upp på morgonen och har bara viljat shita i skolan helt totalt -.- Jag är trött att gå upp så tidigt på morgonen, börjar varenda jävla dag klockan halv 9. För min del så måste jag gå upp tidigt för det är ingen kort väg att åka :/

Men nånting som jag verkligen är glad över är att jag har fått tillbacka en mycket bra vän ^^ En RIKTIG vän! Jag och Carol är återförenade :) Jag skäms efter allt som vi bråkade om och att vi inte bara beslöt oss tidigare att shita i med kriger och bara bli vänner igen. Men vi gjorde fred igår och jag hoppats att det kommer hålla! Jag vill inte förlora en riktig vän en gång till.

Jag kanske är inte rikgtig glad, jag har mina problem men en annan person :/


Orkar Inte Mer Med Vintern

2010-02-02, 14:28:03 / Kategori:

Dem senaste dagarna så har det varit snö storm, igen! Jag trodde allt det var över med att det kommer mer snöstormar. Jag kan fatta att den kan snöa lite då och då men inte när det öser. När ska det sluta så att sommaren kan komma .. ? :/


Vill kunna gå i sommarkläder och ta långa promenader i det varma och känna solen som värmer min kropp. Denna sommar kanske inte kommer vara den bästa (du vet varför) men man kommer inte känna sig lika deprimerande som det är på vintern. Gå bort vintern, kom sommar!



Sommarjobb För Sommaren 10

2010-02-02, 12:16:24 / Kategori:
Har ni hittat sommarjobb för sommaren 10 ?

Lyckligtviss så har jag hittar sommarjobb, jag vet vad ni tänker: - Woow redan! Denna år tänkte jag att hitta sommarjobb så tidigt som det går för att förra sommaren så hade jag inget sommarjobb för jag var FÖR sen att leta efter en. Shit dum jag var! Letade redan vid slutet av maj och början av juni. Såklart man inte hittar sommarjobb då, alla var ju tagna. Det felet kommer jag inte göra om. Men jag trodde att ett mirakel skulle komma.

Ska sommarjobba för att man får ju ingen studiebidrag på sommaren -.- CSN vill att vi ska gå runt panka då man som mest behöver penga, dem gör det med flitt så att vi inte ska lata oss och börja sommarjobba. Vill även sommarjobba för att kunna åka på semester, mamma betalar såklart resan men resten så är det jag som betalar. Det är inte billigt utomlands, speciellt för turister!



Ta En Paus I Tv Ruttan

2010-02-02, 11:56:03 / Kategori:
Har ni sett den nya reklamen om Max hamburgare där Maria Montazami pratar .. ? Jag börjar bli trött på hollywood fruarna, dem dyker upp hela tiden i svensk tv. Serien hollywood fruar klev en succsé och det är derför dem syns hela tiden på tv ruttan.

Det var samma sak vid julen då Anna anka hade en kort serie, då hon bjöd svenska tv kändisar och firrade jul med Anna. Jag kollade på hela den serien som innehöll några avsnitt. Jag tycker att dem ska sluta synas så mycket. Jag vet att dem vill synas mycket efter succén med hollywood fruar men det räcker nu. Dem försökte inte så mycket förr att synas så varför krigar dem nu ?

Jag kan fatta att dem vill klättra upp men det börjar bli lite uttjatande! Dem för göra nya serier eller reklam film men jag vet att folk kommer tröttna på dem, som jag vet så har folk redan börjat göra det och då menar jag vissa.



Min Läxa För Engelskan

2010-02-01, 10:48:22 / Kategori:

Just nu vid detta tillfälle så ser jag, min klass och en anna klass en film. Twiligt filmen som är så jääävla tråkig! Men bättre att se den än att arbeta, men många gör annat vid datan och shiter i filmen. Man måste se den för vi kommer ha läxa till nästa gång. Vi måste skriva en raport eller nåt om filmen.

Efter filmen så slutar vi ^^ Va bra! Är så trött och vill bara hem och ta det lungt i soffan med hemmakläder. Weepa kommer inte ha engelska, jag hatar engelska lektionerna. Förra veckan så visade jag en reklam bilder på min projekt som jag gjorde själv med Winfers kamera. Här nedan är bilderna som jag tog, när jag väl läste igen om det jag skrev på bilderna så såg jag stavfel, men shit i det.




Gina Tricots Nya Ansikte

2010-02-01, 10:18:53 / Kategori:

Har ni sett dem nya reklam bilderna på den nya modellen i Gina Tricot .. ? Jag själv blev överraskad för den nya modellen har tagit helt och hållet hennes jobb. Why ? Jag fick höra att den gamla modell tjejen skulle få barn så hon tar en paus så den nya modellen tar jobbet istället för henne.

Jag tycker att den nya modellen är mycket bättre än den gamla, för att jag tycker att hon passar mer med gina tricot kläderna och det får mig att vilja köpa mer kläder från Gina. Först var den nya modellen bara underkläders modell för Gina men nu har hon hela rubbet. Man var vann med den blonda modellen men man kommer vänja sig med den nya ^^



Dålig Uppdatering

2010-02-01, 09:16:03 / Kategori:
Hejsan :)

Sitter på mitt klassrum utan lärare för han är sjuk, vad kan vi nu göra .. ? Jo, dem i klassen ska fixa högtalare och projektorn så vi kan se på film. Vad blir det för film .. ? Kan man tagga om man inte vill se filmen ? Vi har ändå ingenting att göra så vas ska man göra . .

Jag har inte hört av mig sens fredan innan jag gick ut för att träffa Winfer och se på filme 'Precious'. Det var galet bra, 9 av 10 i betyg får filmen. Det är inte ofta en film är så bra.

I lördags så tog jag Winfer på en shopping runda  och handlade med mina pengar, han har ju fyllt år så han måste få nånting. Han köpte en jeans shjorta och en t-shirt från H&M. Jag har också en sån där jeans shjorta men min är från Gina Tricot ^^ Han är nöjd med köpet och det är även jag. Han har fortfarande pengar kvar men det får han köpa nästa månad, just nu så är jag pank.