Har Tråkigt . .

2010-03-31, 13:41:58 / Kategori:
Hade hur tråkigt som helt, så jag designade en bikini igen. En sån bikini skulle jag vilja ha :)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Berättar Om Helgen Som Gick

2010-03-31, 09:28:13 / Kategori:
Hejsan.

Har inget för mig just nu. Min grupp som jag arbtera med har jag inte sett, men jag väntar på ett litet möte om att jag ska få tillbacka pengar för mat som jag betalade då jag var läring. Läring är då man arbetar i företag två gånger i veckan & jobbar tre dagar i skolan. Det var skönt men jag tröttnade att jag slutade så sent.

Har inte skrivit så mycket dem senaste dagarna, så jag passar på att skriva nu. I Torsdags så var jag med mamma & loreta som ni ser här nedan i första bilden. Gick runt & shoppade lite, men hittade bara en tunika. Vi åt också i en kebab affär, jag var inte sugen på kebab men det var dem tyvärr. Så jag tog en hamburgare med pommes, den var inte god :/ Aldrig mer ska jag äta där.

I fredags Så hände inte mycket, tog det lungt med Winfer & gick lite runt med honom på stan. När vi gick hem så köpte vi frukt, glass & cider/öl. Cider till mig & öl till honom :P Hatar Öl! Vi hade lite myss hemma hos honom & såg på film.

Lördag så gick jag & Winfer ut & tog en promenad innan Eart Hour började. Vi köpte macka, juice & nån yoghurt. Vi Stod där i Katarinahissen från klockan 8 till kvart i 9. Det var så kallt där uppe, så vi gick tidigare än vi hade tänkt.

Söndag så tog vi det mycket lungt, som det alltid brukar vara, tog en promenad runt Farsta & bara pratade som vi gör ganska mycket. Längtar till sommaren så att det blir skönare att promenera. Min helg hände inte så mycket.



Mitt Naturliga Hårfärg Börjar Synas

2010-03-30, 13:47:56 / Kategori:
Vet ni vad som irriterar mig mest av allt .. ? :/

När sin naturliga hårfärg kommer efter när man har färgat sitt hår till det hellt motsatta hårfärg. Mitt bruna hår börjar synas & det är fult. Tror att jag ska färga håret mörk brunt istället för när det svarta börjar gå bort så syns det mycket. Älskar svart men ska byta ändå, orkar inte färga håret varannan månad.



Vinn Fina Priser Hos Nelly.Com

2010-03-30, 11:07:04 / Kategori:
Hej.

Gick in på nellys hemsida & fick ett erbjudande om att tävla om min egen designade bikini. Tävla själv & vinn fina priser på Nelly.com


Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Anonym Frågar, Jag Svarar.

2010-03-30, 10:14:11 / Kategori:






Svar: Det är sant att jag umgås oerhört mycket med den killen som jag skriver mycket om. Jag gillar feminima kompisar & jag har feminima kompisar. Men jag älskar att umgås med just den här killen för att han är bådde som en bästis & pojkvän. Jag skriver inte att vi har ett förhållande för att vi är båda osäkra på det, kan inte säga varför.

 Jag har märkt själv att jag inte skriver när jag har vart med mina feminima kompisar men självklart så umgås jag med andra än honom :)


Shit Till Data

2010-03-30, 10:04:41 / Kategori:

FAAAAN ! :( Min data har omstallerat sig själv så jag har inte kvar några bilder eller nåt. Allt är borta ! F**k, jävla data.

Earth Hour 2010

2010-03-27, 14:35:50 / Kategori:
Hejsan :)

Förlåt för dålig uppdatering, men ni har väl inte glömt om vad det är för dag idag ? ^^ Det är nämligen Earth Hour. Det är dagen då man ska släcka sina lampor där hemma & olika stora byggnader ska släckas. Kommer ni vara med och släcka ljuset för en timma ?

Jag kommer göra det, för att jag kommer inte vara hemma då :P Utan jag & Winfer tänkte gå någonstans där man kan se en bra utsikt över stockholm då det släcks. Gjorde det förra året & det var häftigt. Det var helt kolsvart ute, hoppats att det blir helt kolsvart denna gång med.

Lämnar er nu. Kärlek !



Skulle Vilja Använda

2010-03-25, 10:47:14 / Kategori:



Svar:
Skulle använda skor om man fick :) Men tyvärr så får man inte. Det är ingen vanlig gym utan det är ett gym för samhället där vi bor & vi får låna gymmet gratis men vi får inte smutsa ner det.

 

 


Våffeldagen Är Det

2010-03-25, 10:42:56 / Kategori:
Vet ni vad det är för dag idag ? det är våffeldagen :)

Jag frågade mamma om vi kunde äta våfflor idag men vår våffel blabla som man tilllagar våfflorna är sönder. Men vi tänkte gå till Hallunda idag så då kan vi kolla om vi hittar en våffel grej. Jipii, våfflor idag !



Bryta Dåliga Vanor

2010-03-24, 20:50:38 / Kategori:

Har lovat mig själv att inte äta på kvällarna, men det är svårt när man är hungrig :P Så det bästa är att äta nånting som inte innehåller så mycket fett eller kolhydrater. Så jag tog en nyttig pasta sallad från dagens middag & ett glas vatten.

Ska försöka att sluta äta på kvällarna ! Jag lyckades vid ett tag men sen så blev det inte så längre :( Men man kan själv fatta att man blir hungrig efter när man har tränat. Men i fortsättningen så ska jag försöka  . .



Tillbacka Från Träningen

2010-03-24, 19:25:04 / Kategori:

Nu är jag tillbacka från gymmet :) Det blev en kort tränings pass eftersom min lillebror ville dra efter 20 minuter & jag vill inte träna ensam. Att vara själv är läskigt för mig, jag får en massa konstiga tankar om vad som kan hända då.

Är trött nu efter 20 minuter på en cykel maskin som man står upp. Brukar alltid köra 30 minuter på den maskinen men som jag sa så ville min lillebror inte stanna kvar. Jag skulle ändå inte orka, för det var ett tag sen då jag tränade. Börjar bli lat :P

Ska börja gå & lata mig nu framför TV:n. Vi hörs imorgon, kärlek !



Det Är Så . .

2010-03-24, 18:19:19 / Kategori:
Hej hej.

Har inget speciellt för mig idag. Hade tänkt att gå ner snart till gymmet med lillebror :) Träna bort all det extra man har på sig som man inte behöver. Men det jag hatar med den gymmet är att det är så smutsigt, äckligt ..

Varje gång då man är klar så ser man på sina strumpor att dem är nästan hel svarta. Hatar när det är smutsigt ! Jag har det svårt att andas då jag känner damm som är i närheten av mig, det är för att jag är så van att min mamma är och städar 24 timmar om dygnet :P Men ska vila dom sista 10 minuterna jag har.

Kärlek !


Inte Mycket På Tungan

2010-03-24, 15:23:51 / Kategori:

Hejsan.

Har inte skrivit så mycket i bloggen för att vår internet har börjat hacka upp sig på den senaste tiden, även i min data. Men har även inget på tungan som jag kan skriva ner här. Förutom att jag har varit hemma dem senaste dagarna & varit sjuk.

Har typ inget att dela med mig. Ni får ha det bra.

Kärlek !


Fest & Skansen

2010-03-23, 12:10:18 / Kategori:

Hej.

Det var ett tag sen då man skrev ett inlägg. Har varit sjuk & så har jag inte bryt mig om datan så mycket. Men kan berätta lite om helgen.

Fredag så var jag på en föddelsedags fest & föddelsedags barnet var Tamara som fylde 18 år gammal. Grattis gumman :) Det var kul på festen, det var en lokal i närheten där hon bodde. Det var rätt mycket folk där som man kände & inte kände. Drack även & pratade med folket. Det var kul & man träffade trevliga personer. Var där i festen från halv 8 till 2 tiden. Det var länge men det kändes inte så länge för att man hade kul hela tiden.

Lördag så blev jag bjuden till Skansen men Winfer & hans lillebror. Dom hade medlemskort så att vi fick gå in gratis. Vi var i Skansen från 2 tiden tills klockan 5. Det var kul att se alla djuren igen som man inte har sett på ett bra tag. Men det dåliga var att alla djur inte var där :( Den djuren som jag ville verkligen se var björnarna. Men kommer även tillbacka till skansen på sommaren.

Det värsta var att det var helt slaskigt på marken så man blev lite blött att gå runt där, men det förstörde inte hela dan. Det bästa var att det var lite varmt & att vi hade solen framme. :) Efter en runda på skansen så åkte vi till Hötorget & käkade i Burger King. Man blev så hungrig efter allt gående i Skansen. Sen efter så åkte jag & Winfer hem till mig & hämtade min data & åkte hem till honom och övernattade där tills måndag. 

Det var en rolig helg, jag hoppats att även ni har haft en bra helg. Men nu ska jag se på en film i min data. Ni får ha det bra läsare, kärlek ! OPS, kolla på bilderna här nedan på turen i Skansken.


 

 


Meeh !

2010-03-19, 14:34:54 / Kategori:
Här kommer en irriterad inlägg om att jag kommenterar till kissie. Jag reagerarde stort på ett inlägg i hennes blogg som jag hittade på nättet. Sök rubriken 'Nu blir jag anklagad för att bidra till självmord, ge er!' i kissies blogg & läs själva om det.

Kommenatren:
Va fan kan du tro att någon är avensjuk på dig kissie ? Du har pengar men är det allt ? Nej, vi andra kan börja spela din roll som en bimbo & få hur många besökare som helst & tjäna hur mycket som helst.

Den här 26 år gamla personen som skrev till dig om att en tonårs flicka dog tack vare att du hade kommenterat i din blogg att man är tjock om lår går ihop & att magen viker sig. Det gjorde henne osäcker & tog sitt liv av sig. Den kvinnan som kommenterade till dig har rätt av vara arg & du (kissie) har inte rätt att kalla henne ful, fet & hemsk personlighet.

Den som är ful, fet & hemsk personlighet är du kissie ! Du är ful & det tycker även du, det är derför du opererar dig så mycket så att du ser ännu fulare ut fast du tror att du blir snyggre. Fuck nej ! Du är fet för att du din hjärna är full med shit. Din personlighet är hemsk för att du hackar på andra & kallar dom saker. Vilken kille skulle bli intresserad av dig ? Inte ens killar som är ute efter en sak.

Gör oss alla en tjänst & skriv vettigare saker i din blogg än din fula kropp & ansikte som snart kommer explodera av alla operationerna du har gjort. Hacka på andra du bara för att göra andras osäker bara för att du är så jävla osäcker med dig själv. Kalla dig inte svensk för det är du inte & kommer aldrig vara. Du förblir en polak puta. Din lilla hjärna kanske kommer fatta en dag om vad du håller på med & alt handlar inte bara om pengar & berömmelse.

Svar På En Fråga

2010-03-19, 12:54:20 / Kategori:

Tänkte bara svara på en kommentar som en tjej skickade till mig. Eftersom att hon inte lämnade sin blogg så skriver jag svaret här på ett inlägg.

 Ja, det är brännkyrka gymnasium. Går du där lr?



Sjuk På En Fredag

2010-03-19, 12:47:19 / Kategori:
Hej alla läsare.

Visst är det skönt med fredagar .. ? men för min del så kommer det inte vara skönt. Jag är tyvärr sjuk :( Kände på mig att jag höll på att bli sjuk då jag var hos Carols skola. Började få ont i huvudet & kunde inte svälja. När jag kom hem så blev det ännu värre, blev till & med svag i kroppen.

Jag tänkte vem som har kunnat göra mig sjuk. Då fick jag upp i huvudet att min mamma var jätte sjuk i en hel vecka. Har samma diagnos så som hon hade. Jag brykar ha bra immunförsvar men tyvärr så hade jag inte denna gång. Oh hatar att vara sjuk, för då efter att jag har varit sjuk så får jag en äcklig liten munsår.

Men får se hur dagen kommer bli, kanske blir bättre. Jag blev iallafall bjuden på en föddelsedags idag, om jag inte blir bättre utan bara sämre så kan jag inte gå. Vi får se.


En Tur På Carols Skola

2010-03-18, 16:03:30 / Kategori:

Hejsan :)

Har inte vart i skolan idag, utan var på besök hos Carols skola. Fett bra skola & med bra personer ! Är så sugen att börja där men den skolan har inte mitt program, eller Carol tror inte det. Men här nedan så finns det bilder som jag har tagit under dagen då jag var i deras skola :)

Ska dra till tvn, kärlek !


 


Blablablabla

2010-03-17, 14:02:14 / Kategori:
Ahh får man inte gå hem nu .. :( Orkar inte vara här fem gånger om veckan & ver a la gente falsa. Vill byta till en skola som är nära mig så jag slipper åka "långt".

Har typ inget att skriva !

Lunch Rasten Fortsätter Med . .

2010-03-17, 11:50:56 / Kategori:

Har Lunch rast, sitter här med en macka & oboy. Ska fortsätta min lunch rast med att spela lite, Kärlek !



Besökare Från Ett Annat Land

2010-03-17, 11:42:28 / Kategori:
Hihihi, titta vilket land som har besökt mig :) En person från USA har besökt min blogg. Min visitors grej är ganska ny så man vet inte vilket land som kommer upp senare.

 Jag har alltid undrat hur folk får tag på en blogg från nåt annat land fast man inte har stor blogg. Är det google som söker eller vadå ?

Snack Om Smink

2010-03-17, 10:32:42 / Kategori:

Hejsan.

Sitter här i vårt klassrum & bara tar det lungt för mig själv. Jag gjorde ett prov då vi hade lektion, det var ett prov som jag hade missat att göra. Så fick göra den tillsammans med några andra i klassen. Den var lätt men man ska aldrig vara säker när det gäller prov.

Jag letade efter fokis blogg & så helt plötsligt så kom jag in i en annans tjejs blogg, jag kollade lite på den bloggen. Hon skrev ändas om smink. Hon jobbar med att sminka folk så hon delade ut lite tips till hennes läsare. Det var mycket bra tips! Hon älskade att piffa upp ögonen & det är nånting som jag även gillar. Det är ögonen som man märker mest, visst har jag rätt ?

Hennes smink tips såg så professionella, det märkt att hon har hållt på mycket med smink. Jag gillar när man har enkelt & fint smink. Inte för mycket & inte för lite, men nånting jag HATAR är brunkräm ! Om man vill få en mörkare hundfärg eller täcka sina finnar & fula märken så kan man ta lite enkelt puder eller nån täckande kräm. Jag använder Dream matte för huden som jag endast bara täcker, det är en favorit & har använd det sens jag började sminka mig :)

Har ni några favorit smink som ni använder ? Iallafall så visar jag här nedan på bild om vad jag använder steg för steg då jag sminkar mig. Ops, ni kommer märka att jag skrev lite fel på steg 3. Märkte det nu, men orkar inte ändra nu. Har börjat, ha det bra så länge ^^


Det Som Fanns I Min Påse

2010-03-16, 15:05:48 / Kategori:

Hellu :)

Är hemma, finally ^^ Fick gå tidigare av min idrotts lärare, jätte snällt av henne. Fick även veta att jag hade MVG på idrott men tyvärr så har jag inte det längre efter mycket skolk, har IG nu. Ska fyfan gå på lektionerna så att jag får MVG igen.

Nu har jag tagit bilder på det som fanns i min påse idag, som jag köpte i Liljeholmstorget. Det är shit bra att vi har en galleria hos oss, för då behöver man inte skynda sig efter skolan & gå och shoppa. Men som ni ser här nedan så köpte jag ett par örhängen & armband i H&M.

I mitten så köpte jag ett par svarta vantar från Cubus. Dem är jätte varma & sköna! Första gången så äger jag ett par jätte varma vantar. Bilden längst ner så är den en halsduk från H&M som faktis var mycket billig, 50 procent var det på den. Det var mitt köp :)



Jag Är Så . .

2010-03-16, 12:30:58 / Kategori:

Är det skolan eller bara jag som gör att jag blir sjukt trött .. ? Mår inte bra när jag är trött, kan inte konsentrera mig eller nåt. Måste jag börja att dricka caffe för att slipa vara trött.


Liljeholmstorget På Rasten

2010-03-16, 10:45:30 / Kategori:

Hejsan.

Var för typ en kvart sen i Liljeholms Torget, hade tänkt att köpa vantar & hanlsduk men köpte även liteaccessoarer. Kan lägga upp bild på det senare idag. Tänkte först köpa vantar eftersom jag tappade mina vantar igår påvägen till skolan :( Satt i t-bana & var så inne på ett spel i min mobil så när jag var framme så gick jag upp & forsade lite snabbt utan att tänka.

Det har hänt en gång tidigare & det var förra vintern i t-banan också. Jag lostar mycket, när kommer det sluta ?-.- Men är nöjd men mina nya hanskar, dem är varma! Det är allt vill & behöver!


Bilderna Får Förklara

2010-03-15, 19:32:59 / Kategori:

Hola.

Jag orkar inte skriva mycket idag, så jag lämnar er med bilder som kanske kan förklara dagen som gick efter skolan. Bilderna är tagna idag. Ska tagga till TV:n & sova :P Kärlek !

 


Leta Skinnjacka Till Winfer

2010-03-15, 14:55:40 / Kategori:
Shit, jag tror att jag aldrig har varit såhär trött på ett bra tag ! & jag som kommer gå till stan efter skolan. Ska träffa Winfer, han ville ha sällskap. Han ska leta efter en skinn jacka till sig själv. Eftersom jag köpte en skinn jacka så ville han också ha en :P Nää, han har viljat länge ha en skinn jacka. Hoppats att vi hittar en bara. En bild på min & skinn jackan kommer senare i veckan.  

Fick upp ett minne nyss då jag var med en kompis i torsdags, att vi lyssnade på låten Rihanna - Rude Boy. När vi lyssnade på låten & såg videon så snackade vi om hur hon dansade. Vi båda gillade sätter hur hon dansade, så jag testade själv. När jag visade så blev hon ckockad och sa: - Du kan ju :P Hahaha det var roligt att hon sa så.


Ville Bara Säga Att Jag Är . .

2010-03-15, 14:40:55 / Kategori:


Tillbacka I Skolan Efter Tre Veckor

2010-03-15, 12:22:39 / Kategori:

Hejsan.

Första gången jag är på skolan på tre veckor, det är nästan en månad ! Jag längtade verkligen inte tillbacka till skolan :( Nu måste jag stå ut med skolan i tre veckor tills vi har påsklov ^^ Läääängtar!

Ohh, ver ni vad jag är sukten på ? Den här på bilden :) Den är lite för stor men jag kommer iallafall bli mätt. tänk om man verkligen sålde den här hamburgaren i sverige & överallt. Då tror jag att det är bara killar som köper köpa den, för tjejer vräker inte i sig så mycket som killar gör. Visst har jag rätt tjejer ?


Från Vanlig Till Läskigt

2010-03-14, 16:18:44 / Kategori:

Hahahahha ! Kolla vad min mobil kan göra med en bild, från en vanlig bild till en läskig bild :P På bilden är en tjejkompis, bilden togs då hon var trött på sitt smink & börja smörja runt den runt ögonen. Så jag passade på att ta bild på henne då ^^


Pannkakor, mjums.

2010-03-14, 16:11:34 / Kategori:
Hej :)

Är hemma idag & bara tar det lungt på en söndag. Min mamma ska iväg igen & jobba natt så jag var tvungen att laga mat till bröderna. Enna brorsan är äldre än mig, varför kan inte han börja laga mat ? Men han kan inte ens laga mat, inte ens ägg röra :P

Iallafall, jag lagade pannkakor idag. Var sugen på det. Bröderna tyckte om resultatet & det gjorde även jag. Kan man tänka sig att jag nästan skulle utbilda mig till kock, då skulle min mamma utnytja det & låta mig laga mat varje dag ^^

En bild då jaghöll på med att steka pannkakorna.


Lady Gaga ft Beyonce - Telephone

2010-03-13, 21:43:44 / Kategori:
Sluta tänk Sara !

Jag hittade nyss den sjukaste musik videon genom tiderna & det som verkligen förvånar mig är att beyonce är med i den. Lady gaga är även med men jag blev inte förvånad att lady gaga är med, hon vågar att vara annorlunda. Men det som stör mig är att hon går halv naken bara för att vissa att alla hade fel att hon inte hade en k*k.


Dröm Eller Verklighet

2010-03-13, 21:24:43 / Kategori:
Hej.

Asså vet ni vad, mycket har hänt i mitt liv på dessa dagar. Allt är bara dåligt, men jag är inte redo att dela med mig. Det kommer längre fram. Men nånting ni får veta är att jag är ensam, om ni förstår. Står på min egna fötter & måste klara mig själv på min egen hand.

Det här har jag tänkt på i snart tre år :
Jag trodde att vi skulle flytta tillsammans & fira många år tillsammans. Trodde att alla ord skulle komma från hjärtat & ärligheten skulle alltid vara där. Vi ska på semester & kanske en dag skaffa familj. Ingenting kan förstöra det vi har & vi kommer alltid ha varandra.

Var allt bara drömmar ? :(

Skinnjacka för 200 kr

2010-03-13, 00:33:23 / Kategori:

Vet ni vad jag fick höra ? :) Fick höra av Rakels kompis att dom säljer skinn jackor för bara 200 kr. Det är ju galet billigt! Så imorgon så ska jag direkt till stan & leta efter den där skinn jackan och köpa den.

I höstas så letade jag efter skinn jacka men min storlek fanns inte kvar :( Så jag köpte nån anna jacka istället. Men nu så SKA jag ha en skinn jacka. Det är snart vår & jag vill inte gå runt med min stora vinter jacka.

Har även tänkt att köpa en kavaj då det börjar bli lite varmare också ^^ Här skriver jag om planer för vad jag ska köpa, heh. Har alltid varit sån, har även tänkt vad för stil jag kommer ha denna sommar. Men det tar jag en annan dag.

Det börjar bli sent nu. Så godnatt på er :)

 


Hur Min Fredag Blev

2010-03-12, 21:17:31 / Kategori:

Hejsan.

Hur har er fredag varit hit tills ? Jag har iallafall vart i Skärholmen med Carol & Rakel, vi åt mat i centrumen. Jag åt hamburgare med pommes vilket jag ångrar mig.Jag var jätte hungrig med orkade inte mer än halva. Vi åt & gick hem sen men vi åt sakta så vi satt där ungefär två timmar. Det var mycket snack om mitt liv & vad som har hänt.

Kom hem & börja vara frisör till min systers kompisar, jag sminkade dom också. Dom gillade hur jag gjorde det sist då dom skulle på kryssning så fixade jag dom även då. Jag har tänkt & jag gillar att fixa frillor & sminka, skulle vilja gå i en sån linje. Men pallar jag gå om i första ring igen ? NEEEJ fan!

Men har inget mer att säga, ska vänta på en film som börjar på TV. Kom inte ihåg var filmen heter men jag har sett den tidigare på bio. Men ni får ha det bra läsare, Kärlek! :)


Kenza Har Min Stil

2010-03-12, 14:10:35 / Kategori:
Hej.

Nu är det fredag igen, är ni taggade för helgen ? Jag är verkligen inte det ! Har massor i huvudet som man får inte bort, får väl leva med det.

Vill ha nya kläder ! När jag menar kläder så menar jag sommarkläder för sommaren. Har har en stil som jag verkligen avgudar & kenza äger den stilen. Som ni ser här nere i första bilden så älskar jag skinn jacka med stor halsduk, brillorna var även sköna.

Den andra outfiten var även också fin, men shortsen är lite för tunna ser jag. Men om man bara byte shorts så skulle kläderna bli perfekt.

Den tredje outfiten älskar jag ! Allt hänger så perfekt. Älskar den korsta jeans shotsen så man ser fickorna & kavajen som är upp rullad. Skorna har jag haft men inte exakt utan ett par liknande, men den outfiten är min favorit.

Den tredje var också gullig, men jag undrar om tröjan är kort där back ? :P Men annars ser det fint ut. Men det är min stil fast jag äger en annan. Man har inte alltid råd eller kan hitta sin stil ute. Men ska lämna er nu, kärlek !



Måste Få Ut All Känslor Ur Mig

2010-03-11, 17:22:46 / Kategori:
Jag skriver detta inlägg bara för att få släppa mina känslor, ni kanske inte kommer fatta exakt vad jag säger men en person kommer göra det.

Okeej, sens när sa du att du skulle bestämma dig efter två veckor ? Du sa att du skulle bestämma dig efter en månad. Du kan byta allt du vill byta, men vad gör det för skillnad ? Det är jag som borde byta om du vill glömma.

Det är svårt att glömma helt, men du ska veta att jag inte kommer byta någonting!

Så som du sa & vill ha är upp till dig. Jag kan inte styra & bestämma, nej ! Vill bara ditt bästa & jag hoppats att all vår tid var värt så "mycket" du missade.

Så som du sa att du missade fick du uppleva men du verkade besviken, är det så ? Det verkade så. Så allt vi hade grällat om, var det någonting onödigt för att du inte visste hur det skulle kännas ?

Jag vill inte att detta inlägg blir till något dåligt utan jag önskar dig lycka till & ha det bra !


Glöm Inte Det Här Idag

2010-03-11, 13:09:04 / Kategori:

För ni som är The Jackson 5 fans så får ni inte missa det här. Idag klockan 21:00 i TV4 börjar en amerikansk dokumentärserie från 2009. Avsnitt 1 av 6. Bröderna Jackson meddelar omvärlden om sina planer att spela in ett jubileumsalbum. För att hitta tillbaka till sina rötter besöker bröderna staden Gary i Indiana. Men drömmen om en återförening för Jackson 5 blir uppskjuten på obestämd tid när deras bror Michael dör.

Jag ska kolla på den idag & varenda avsnitt, tänker ni göra det ?



Dags För att Lägga Upp Musik Videos

2010-03-11, 12:46:25 / Kategori:

Nånting jag inte lägger till mycket i min blogg är musik videos, så bara för det ska jag lägga upp en nu åt er. Det finns en låt som har börjat fastna i mitt huvud hela tiden. Det är låten 'Rihanna - Rude Boy'.

Jag hade hört denna låt förut för typ tre eller fyra veckor sen men det är nu jag börjar digga den. Jag är alltid sån när det gäller låtar, först kan jag hata eller inte gilla alls låten men efter ett tag så börjar jag gilla låten.



Jag Vill Inte Ha En ..

2010-03-11, 12:37:30 / Kategori:

Hej.

Är inte så glad idag efter jag fick läsa nånting, berättar inte vad. Vissa grejer måste man inte brätta & vissa grejer måste man hålla för sig själv.

Men vet ni vad jag har upptäckt .. ? Eller rättare sagt har min mamma upptäckt, jag har börjat få en liten dubbelhaka :( Dubbelhakan kommer bara fram då jag böjer huvudet ner, den kommer inte fram när jag stor vanligt. Men det är en början & jag vill inte ha det!

Jag vet att man måste träna för att få bort dubbelhaka men kan man göra nåt mer för just bara dubbelhakan ska gå bort ?


Orkar Inte Lika Mycket

2010-03-10, 20:12:28 / Kategori:

Hejsan :)

Ursäkta för att jag inte har skrivit idag. jag har inte haft lust & tid. Var hos min syrra idag från 12:00 - 18:30. Umgiks med henne & två av hennes kompisar. Men är hemma nu, Jag orkar inte skriva idag så jag tar igen all tid jag har missat imon istället.

Ska dra iväg till TV:n nu & får se om en person kommer fram i TV ruttan i serien 'Stjärnkockarna'. Kärlek :)


Ger Min Mobil & Får En Mobil

2010-03-09, 19:14:54 / Kategori:
Weeei :D Min lillebror har köpt en mobil idag så jag kommer ta hans gamla mobil, den är mycket bättre än min mobil. Jag har redan fått problem med den mobilen fast jag precis köpte den för 3 veckor sen.

Min andra bror får ta min mobil, skönt att bli av med den. Mobilen i bilden här brevid kommer jag få. Hoppats att den inte kommer hacka upp eller nåt som mina alla tidigare mobiler har gjort :P

Gissa Kändis Bebisar

2010-03-09, 17:26:37 / Kategori:
Blablabla . . Har tråkigt här hemma, det finns nada att göra. Men jag har en fråga, får se om ni kan klyra ut den. Kan ni se vem det är på bilderna ? :) Det är kändisar då dom var små. Det kanske är svårt att se vem det är för man ändras mycket genom åren. Så jag ger er ledtrådar.

Den första flickan till höger är en sångare. Hon knarkar & dricker ihjäl sig i dagens läge & går fram & tillbacka i rehab. Jag tycker att hon använder alldeles för mycket ayeliner.

Den andra bebisen är även också en sångare från England, hon var med i en tjejgrupp som slog stort i 90-talet. Hon har tre små pojkar & är gift men en känd fotbolls spelare.

Har ni fått up nåt namn i huvudet ? :)



Klar Med Att Storstäda

2010-03-09, 14:42:00 / Kategori:
Ahh va skönt, blev precis klar med min storstädning här hemma. Mamma bad mig igår om jag kunde städa hemma, klart jag kan göra det när jag har inget att göra.

För en stund sen såg jag ut såhär på bilden här brevid ^^ Medans jag städade så hittade jag godis, weepa! Bra belöning efter en stor städning:)

Men nu ska jag dra till TV:n & ta det lungt & äta mina godisar som jag hittade. Kärlek!

Två Favorit Serier På Raken

2010-03-09, 12:31:23 / Kategori:
WEEPA! Idag blir det bra tv :D Två av mina favorit serier kommer efter varandra. Först 'Dating in the dark' & sen 'Desperate housewives'. Dating in the dark är ny & har bara visat en avsnitt men jag älskar den redan.

Det är säkert jätte roligt att dejta någon i mörkret men det dåliga är att om man skulle falla för personen i mörkret så kanske man inte faller för dens utseende. Utseende är så viktigt nu för tiden för många, för min del betyder utseende bara lite. Man ska inte se jätte konstig ut, bara nogrant bra ut. Men hjärtat kommer först av allt.

Men deltagarna tog det inte bra i föra avsnittet, det är det som är så kult att se. Men ett par bestämde att dom ville fortsätta dejta. Längtar att se nästa avsnitt & kanske blir dumpad efter att ha sett hur dom ser ut :P

Desperate housewives har man sett länge & man tröttnar aldrig. Men på nåt sätt så har den blivit lite dålig, men kanske bara var ett dåligt avsnitt som det visades förra veckan. Hoppats att det inte fortsätter bara.

Har ni några favorit serier ? :)

Ne-Yo Är Flintis

2010-03-09, 12:17:05 / Kategori:
Godmorgon på er !

Lite för sent att säga godmorgon men för mig är det morgon för jag vaknade inte för länge sen ^^ Man har blivit van att vakna sent eftersom man hade precis lov & lovet fortsätter för min del.

Men nu ska jag snacka om sångaren Ne-Yo, om ni har märkt så har han alltid nån kepts, mössa, lyva m.m. på huvudet. Han visar aldrig sitt hår! Kan ni tänka er varför han gör det ? Nu kan jag tro varför, ser ni på bilden här nedan på honom. Han är flintis, så anledningen att han alltid täcker sitt huvud men nåt är för han skäms säkert eftersom han är i ung ålder & börjar redan förlora hår. Det är synd, men man kan inte göra nåt åt det. Eller jo, peruker kan man lägga & han kan lägga mycket pengar för strålningar så håret börjar växa.

Då när han var & uppträde i PUB i hötorget så hade han även en kepts men då viste jag inte & tänkte inte heller att han alltid täckte huvudet. Sök Ne-Yo på goggle & se själv att det finna bara bilder på han med täckt huvud, eller det är bara den här bilden utan nåt men resten så är det bara med keps, mössa m.m.



Du Är Så Dum Anka!

2010-03-08, 21:36:22 / Kategori:

Ser på Svenska Hollywoodfruar, det är reklam nu. Såg att Anna Anka är singel nu, jag har hört det förr i aftonbladet att Paul & Anna inte var tillsammans men jag trodde inte på det. men nu har det kommit fram att hon är verkligen singel. Anna Anka & Paul Anka är historia :P

Jag hatar Anna Anka, det glädjer mig att Paul Anka dumpade henne eller tvärtom ^^ Hon är dum i huvudet! Det dumaste hon har sagt är att hon tror att om man äter kyckling bröst så kommer man inte få cancer, hahahhahahaha ! Så duuum hon är.


Är det alla pengar som har gjort henne dum eller har hon alltid varit dum ? Man börjar undra för pengar kan göra en knäpp.

Men nu börjar den igen, Kärlek !


Ner Till Gymet

2010-03-08, 19:30:00 / Kategori:

Klockan 20:00 så ska jag gå & träffa en mycket bra vän. En vän som får mig att må bra, den vännen är tydligen en gym maskin :P Hihihi, ska dra till vår lilla gym här nere med Loreta. Hon ville ha sällskap, så snart drar jag ner. Ska gå nu & vila så länge tills jag drar. Kärlek ! :)

 


Snack Om Sommarkläder

2010-03-08, 19:25:42 / Kategori:
Vill gå och köpa kläder ! Speciellt sommarkläder, ska handla sommarkläder då våren är här :) Visa börjar redan nu, tycker att det är lite för tidigt för det.

 Letade eftr ett par sommarkläder i internet, sommarkläder som jag har tänkt använda denna sommar 10. Som ni ser här nedan på bilden så ser ni en tjol & två shorts. Det kommer jag använda mycket för jag älskar att mina ben får solbränna & luft ^^

Jag älskar den första outfiten till vänster, den lilla skärpen i midjan & jeans jackan passar mycket bra med det hon har på sig. Den andra outfiten har jag redan förutom t shirten men man kan ha nåt liknande. Den tredje outfiten är nåt fint för dagar som man kan gå på stan & fika.

Jag älskar kläder :) Speciellt sommakläder. Längtar tills sommaren är här!


Pizza Till Lunch

2010-03-08, 15:08:01 / Kategori:
Vad blir det för lunch idag ? ..

 Jag kollade runt i frysen & jag hittade ingenting tills jag kollade i sallads lådan. Jag hittade fryst pizza :) Weei, nu behöver man inte laga nån mat.

Ska ta en bit och kolla på Ghoast Whisperer ^^

Kvinnornas Dag

2010-03-08, 13:41:43 / Kategori:
Vet ni vad alla kvinnor där ute, det är ingen vanlig dag utan det är kvinnornas dag ! :D Wohoo ..

Vad tänker ni göra åt den här dagen ? Jag själv vet inte. Jag räknas inte som en kvinna ännu, eller räknas man som en kvinna när man är 16 år ? :P Jag tycker att man är en kvinna när man har kommit upp till 20 års åldern. Men jag vill gratta alla kvinnorna där ute :) Besitos.



Min Favorit Skådis Är . .

2010-03-08, 13:32:29 / Kategori:
Har ni en favorit skådis  .. ?

Jag har en favorit & jag vet att många andra tycket det också. Visst är inte Johnny Depp jätte bra ? :) Jag har sett många filmer som han har medverkat & jag tycker att alla dom filmerna har varit jätte bra. Han får alltid roller som är svåra och att man måste verkligen leva in i rollen. Det är det som Johnny Depp är bra på, han lever verkligen in i sina roller och han blir trovärdig.

En av mina favorit filmer av Jhonny Depp är 'Edward Scissorhands', 'kalle Och Chokladfabriken', 'Pirates Of The Caribbean' & 'Alice In Wonderland'. Alice In Wonderland har jag inte sett än men jag vill gärna se den. Jag har sett trailern & man ser redan där att han verkligen gör sitt jobb bra.

Genom att se hur bra han är med sitt jobb så blir man själv sugen på att börja skådespela & kanske en dag bli en bra skådis ^^ Det skulle bli roligt.


Andra Nya Säsongen Av Svenska Hollywoodfruar

2010-03-08, 12:33:49 / Kategori:
Hola.

Hur kommer denna dag se ut, hmm .. Eftersom jag inte har nåt att göra så tänkte jag börja träna mycket i en vecka, får se om jag kommer få se nån resultat.

Juste, en av mina favorit serier kommer idag :) Det är den nya säsongen av svenska hollywoodfruar. Jag hoppats att den är lika bra som första säsongen.

Första säsongen så garvade man mycket av hur snobbiga hemmafruarna var och att dom tyckte lite annorlunda än vad vi "vanliga människor gör". Men det är roligt att höra nån annans åsikt och tankar om olika saker för alla tycker inte likadant. Derför gillar jag den serien för dom har annorlunda tankar än vad vi har.

Jag hoppats att denna avsnitt är lika bra som den första avsnittet! Jag ska inte missa den idag, gör det inte du heller :) Klockan 21:00 i kanal 3 börjar den.

Börjar nåt annat bra idag på tv förutom svenska hollywood fruar ?

Säljs Byxor & Tröja

2010-03-07, 22:22:56 / Kategori:

Hejsan.

Sa att jag inte skulle skriva ett inlägg till men så blev det inte. Kollade nyss på gamla inlägg, så jag bestämde mig att uppdatera ett inlägg som jag skrev i januari.

Här har jag både mjukis tröja & byxa från Peak Performance. Dem är oanvända.






Byxa & Tröja: Tjej

Storlek: XS

Pris
Byxan: 600kr
Tröja: 800kr
(orginal pris: 2000kr)

Säljare: Lamamitah.blogg.se & Afilaow.blogg.se (kontakta oss)

Är ni intresserad av att köpa. Kontakta säljare genom att kommentera detta inlägget. Lämna din mailadress (visas bara för säljaren) så jag kan kontakta dig när ni har kommit överens om köp. (Du måste bo inom stockholms län)

Godnatt på er alla & sov gott!

Fåglarna Är Tillbacka

2010-03-07, 21:25:14 / Kategori:
Har ni märkt att fåglar och ankor har börjat komma tillbacka till sverige igen ? :D Wohoo, det är shit kult att matta dom. Jag gjorde det ofta på sommaren 09. Kom ihåg en dag då vi mattade ankor eller vad dem heter i slussen, det var en tidig morgon och jag & Winfer hade shit kult ^^

Ankorna eller vad dom heter började bråka om brödsmullorna, dom hackade på varandra och knuffades. Snacka om liv och död det gäller att få mat. Men vill att snön ska dra så att man kan börja redan nu matta dom.

Men Winfer är i telefon och väntar på mig, detta blir det sista inlägget för idag. Buenas noche ! <3


Är Hemma Nu.

2010-03-07, 19:56:24 / Kategori:
Hejsan allihopa :D

Är hemma nu hos mig, faan ! Hade det så bra där med Winfer, plus så är sportlovet slut -.- Vad kan man göra, men det goda är att jag ska praova så inga lektioner för mig blire ^^

Men ska dra ner till gymmet här nere med min lillebror, ska försöka träna bort all sötsacker jag har ätit dom närmaste dagarna med Winfer. Kärlek!


Ögon Som Byter Färger

2010-03-07, 12:53:24 / Kategori:
Godmorgon på er !

Har precis ätit frukost och ska snart dra till duchen för att bli fräsch och ren :) alltid! Winfer hänger med, nu tror han att han är en hund, slickar på min feja. Har är lite konstig, jag vet det efter snart tre år med han ^^ Nejda, men tänkte snacka om mina ögon

Som ni ser på bilden så har jag blandade ögonfärg, dem ändras beroende på hur ljust och mörkt det är och även vilken årstid det är. Vet att det är annorlunda, men jag fick ärva de av min mami.

På sommaren på en solig dag så är mina ögon ljusgröna och gula. På kvällen så blir det antigen hel bruna eller brungröna. Men just nu när det är vinter så har jag alla färgerna som kommer och går. Har ni även ögon som förvandlas till en annan färg ? Känner mig ganska ensam om det för har inte hört nån annan ha det. Men nu lämnar jag er, Mycket kärlek :D


Winfer Tror Att Han Är En . .

2010-03-06, 22:37:34 / Kategori:

Klockan är 22:29 exakt och Winfer har så tråkigt att han börjar beter sig som om han vore en tjej, ni skulle bara veta vad han gjorde nu hahah :D Men natten är inte slut, den fortsätter och det blir mer film. Vi såg filmen 'Hacia La oscuridad' (Kidnappad). Muy bueno pelicula.

Men hade så tråkigt innan då Winfer började trixa och fixa min blogg, så tog några bilder på mig själv ^^ Jag lämnar er med bilderna, buenas noche !


Vandrade Tills Fötterna Värkte

2010-03-06, 19:33:54 / Kategori:

Holaa lectores (läsare) :D

Är hemma nu efter en lååång vandring med Winfer på stan. Från Gullmars till Hötorget & sen tillbacka igen till Skanstull. Har lite ont i fötterna efter det, men det är bra för jag måste bli van för sommaren. Kommer promenera en hel del & njuta av solen 24/7.

Vi blev hungriga på den långa vandrigen så vi gick in i Burger King och tog en Nice Price var och käkade oss feta :P  Hade längtat så mycket efter en hanburgare på hela dan ^^

Vet ni vad som har kommit tillbaka .. ?  Fåglarna har kommit hihi . .  Man ser dom överallt nu, när dom sjöng så blev man så glad & lycklig. När fåglarna kommer så är det ett tecken på att våren kommer.

Men har inte mycket mer att skriva. Här nedan är en bild på mig under dagen då vi vandrade i Gullmars. Ha en najs kväll :) Chao



Blev Rånad I McDonalds

2010-03-06, 13:37:42 / Kategori:

Helluu :D

Detta blir det sista inlägget innan jag går ut och njuter av vädret. Så nu tänkte jag berätta om måndags, då jag och Winfer åt i Heron City. Jag valde att äta mcdonalds, men jag ångrar mig !

Dem rånade mig med dubbel cheese meny, kostar det inte typ 60 kr ? Jag märkte att jag fick betala mycket mer. Men tyvärr märkte jag att dom hade rånat mig efter jag hade ätit. 80 kr fick jag betala, säger bara att jag aldrig mer ska äta där igen. Vill inte bli rånad igen.

Det är bra att dom har börjat med att ge kvitto, för det var så jag märkte att jag blev rånad. Ta alltid kvittot, det ska jag börja göra :)

Nu ska jag börja gå ut med Winfer, han väntar här brevid mig. Ha det mycket bra läsare! Kärlek.


En Morgon Inlägg

2010-03-06, 10:38:17 / Kategori:
Godmorgon !

Idag är det ännu en fin dag som man ha vaknat till :) Det ser ut som sommar på himlen, men direkt när man kollar ner så blir man påmind att det är vinter -.- Det suger att vi har 9 månader vinter när sydamerika har 9 månaders sommar.

Idag så ska jag och Winfer för en gångs njuta av solen, inte sitta hemma hela dan. Längtar till sommaren då man kan gå runt i det varma i stan och se allt som händer runt omkring oss, men det kommer inte hända varje dag denna sommar. Denna sommar så kommer vi båda sommarjobba, undrar hur det kommer bli för jag har aldrig sommarjobbat :P

Men nu ska jag återlämna MIN data till Winfer, vi ska nog äta frukost nu. Ha en fortsätt bra dag :)



 




En Trött Jag Efter 2 Timmars Resa

2010-03-05, 20:17:52 / Kategori:
Hejsan igen :D

Jag är tillbacka nu i Winfers sovrum efter två timmar. Åkte själv hem från Farsta till Alby och hämtade kläder och lite saker som man behöver när man är borta. Åkte tillbacka igen till Farsta, jag blev helt trött av att åka t-bana ! Jag åkte sammanlagt två timmar t-bana. Man blir trött efter det.

Så vad kommer kvällen bjuda mer på .. ? Det blir nog det vanliga, myspys och filmkväll. Det bästa :) Speciellt när man har någon att hålla om. Men det här blir nog det sista inlägget för idag, jag skriver ju inte många inlägg varje dag. Men jag lämnar er och bjuder på denna bild här nedan, en trött jag på en säng i IKEA ^^

Besiitos <3



Inte Mycket Att Säga

2010-03-05, 14:32:27 / Kategori:

Holaa :D Nu är det fredag igen, som vanligt så har alla planer för en fredag men det har tyvärr inte jag. Ska hem snart så Winfer kan umgås lite med hans amigos och lämnar mig .. Hahah, skojar ! Men ska ta det lungt hemma.

Har inget speciellt att säga idag,men jag vill shoppa fast jag redan har gjort det för en vecka sen ^^ Men jag behöver jeans och t shirts. Ser ni dem här outfits här nedan ? Dem vill jag ha :)


En Sång För Mitt Land

2010-03-04, 10:25:52 / Kategori:
Godmorgon !

Fick höra nyss av en låt som Winfer hittade för någon dag sen. En låt som stötter mitt land Chile. Har även hört att en tsunami har inträffat där och att det kommer ännu en till tsunami. När ska det sluta -- ? :(

Calle Latina - Sobrevivientes


Onödig Kort Inlägg

2010-03-03, 21:07:19 / Kategori:
Holaa :D

Sitter just nu brevid Winfer i hans rum, ska sova över hos honom inatt ^^ Weeei! Det betyder att det blir myskväll och inklusivt filmkväll. Filmen är redan bestämd och det blir filmen 'The Stepfather'.

Jag kanske skriver om filmen senare om den är bra, men annars har jag inget mer att skriva om. Så jag får önska er en fortsatt bra kväll som även jag kommer ha :D Hihihi  ..

Bra Vinnare & Dålig Förlorar

2010-03-03, 12:46:44 / Kategori:
Gud vad man blev trött igår efter en vandring i stan med Winfer :P Igentligen så skulle han skriva detta inlägg för mig men Winfer glömmer alltid och har ett litet trög minne, nej hahah. Men nu skriver jag detta inlägget.

Så vad gjorde vi igår .. ? Jo, vi tog oss till stan och träffade Winfers pappa vid 3 tiden. Vi gick till Kungs Hallen och åt i Latino Cajun, mycket god mat :) Eft det så tog vi vår egen promenad och hamnade i Gallerian och spelade sån där fotbolls spel med gubbar. Som vanligt så vinner jag alltid över Winfer på all spel vi har spelat tillsammans :D Winfer säger att jag bara har tur, det är han som är bara en dålig förlorare heh.

Men familjen kom hem och dem vill ha min hjälp, vi hörs senare idag läsare <3


Lite Dålig uppdatering

2010-03-02, 12:27:21 / Kategori:
Heeejsan :D

Skriver direkt från Winfers sovrum i min dator. Vi blev precis klara med att äta vår frukost ^^

Tänkte skriva igår om vad som hände men det blev idag. Igår så gick jag och Winfer till Heron City för att se filmen 'Shutter Island' på bio, innan det var vi och käkade där. Snacka om att bli rånad :( Mer snack om det i en annan inlägg.

Men filmen var mycket bra, man blev lite lost för man visste inte vad man skulle tro. Kolla på den :) Du kommer förstå själv.

Sov även över hos Winfer, så på kvällen fortsatte vi att se på film. Det blev en skräck film som heter 'Rec 2', rekomenderar at se den. Se även 'Rec' som är den första filmen, igår såg vi uppföljaren och den var lika bra som den första :)

Men nu ska Winfer ta över datan, Vi hörs <3

Bye Bye Playahead

2010-03-01, 22:20:27 / Kategori:
Helluuu :D Märkte inte att det var första mars idag,  hade inte tänkt att alla kan kyssa farväl playahead ^^ Bra att den är borta nu, har aldrig gillat den hemsidan. Nu kan man sluta oroa sig när man får barn att den ska få äckla män eller kvinnor som söker efter nåt. Men gullig meddelande som dom lagt ut som farväl :P