20/9 -09 lady gaga in the house :)

2009-01-20, 18:19:00 / Kategori:
Tillbacka för det finns ingenting på tv -.- Ajuste min kusin sabina ringde mig idag då jag hade lunch i skolan, vi snackade lite och hon tyckte jag hade värsta förorts rösten. hahaha jag garvade ihjäl mig då hon sa dt xD Bara för hon har värsta svenkan och bor med en svensk familj ! men det var roligt att höra hennes röst igen för det var länge sen. Jag har börjat älska lady gaga, hon är skön artist ! Hennes senaste låt  poker pace dööödar !!! Jag var och kollade på henne två gånger då hon var i nrj in the park och när hon var i berns. Asså jag undrar om hennes hår är äkta ?? :P När jag var i  berns så såg jag henne i närhåll och när hon hoppade så såg det ut som att håret var hårt och satt fast på huvudet :P hah. 


Då hon var i nrj in the park. Var där med joselin och winfer :) 

                         



20/1 - 09 tiden rullar fort

2009-01-20, 17:31:11 / Kategori:
min ansökan om gymnasie val är klar :):) linjer jag har valt är barn och fritid lr handel och administration. Bådda dom linjerna finns i liljeholmen och i farsta som jag har sökt till. Mitt första val är barn och fritid i liljeholmen, hoppats att jag kmr in !! Skolan är så jobbig, mycket att göra och så om två vecker kmr jag ha svenska nationella provet i 3 timmar -.- men det bästa är att vi får mumsa i oss godis, läsk, ships osv. Men jag kmr bara hämta lite choklad och mera juicen, det räcker för mig. Vissa kmr överdriva vet jag :P men jag tar lite smått och gott ^^ Har lite stora planer till lördag då winfer fyller år, berättar inte än. Men jag hoppas att dt kmr bli najs ^^ Shit tiden går fort asså ! nyss var han 17 då vi träffades för första gången, nu är han redan 19 :P Tiden går fortare än vi tror.Imon äre 1 år och 6 månader med winfer :D Weeeepa har aldrig kommit så långt med nån kille förr ! Men shit nu har jag blivit kakor sugen, vill han några såna där kockies med små chokladbitar i. Godaste ! Men ska dra te tvn, hasta la vista ^^ ciaaaaooo !

14/1 -09 kan jag klara mig utan dig ?

2009-01-14, 11:15:47 / Kategori:

Varför ska mitt liv gå så fel ? :(:( skolan går inte så bra, vissa vänner snackar shit bakom ryggen på mig, min storebrosha är i sjukhuset& mår inte bra, jag mår inte bra och sitter hemma och gråter, bråkar med mamma och så har winfer lämnat mig :'(:'( VAD HAR JAG GJORT FÖR ATT FÖRKÄNNA DET HÄR ?? Smärtan jag bär i mitt hjärta är tung och jag orkar inte bära den mer, jag vet inte vad jag ska göra ! tårarna faller och faller och jag mår bara dåligare och dåligare, kmr mitt hjärta kunna läkas ? Winfer har ju mitt hjärta så det är bara han som får mig bli glad igen. Jag är en känslig person och ibland för känslig, jag kan börja gråta när jag tänker på nåt  sorgligt lr ser nåt sorgligt på nån film. Då det händer så kramar winfer om mig och tröstar mig och drar ett skämt som får mig att skratta & le igen (:(: älskar när det där händer ! Kmr jag kunna få känna hans värme när han håller om mig ? hans läppar som smeker sig mot mina ? hans kärlek som får mig bli lycklig ?


8/1 -09 gott och blandat.

2009-01-08, 21:12:32 / Kategori:

Inte ofta jag skiver, har faktis tröttnat lite på bloggen. Men kommer inte sluta skriva för här kmr det spara dåliga, bra, underbara osv minnen ! Nu för tiden så har jag bara varit med winferiño och vart hemma och sett på filmer. Kolla på An amerikan crime, den filmen dödade mig och gjorde mig rasande sur !  Glöm inte att kolla på superhero movie, pissade nästan på mig, höhö :P Vill se fler bra filmen, kan ni rekomendera nån ? F*uck asså ! Skolan har börjat och nationela proven väntar på mig -.- Ska försöka göra mitt bästa. Ska satsa hårt på skolan nu. Vill komma in på handel och administration eller barn och fritid. Idag så var jag och winferiño i vällinby centrum och vi kollade på kläder och sånt, hittade fet fina underkläder i topshop te mig som jag verkligen vill ha ^^ Vi få se om dom blir mina. Winfer hittade en jeans från MQ som han ska kanske köpa imon, galet fina. only 300 :- när vi skulle hem så kunde vi inte planka i vällingby så vi prominerade te närmaste tunnel bannan och plankade där. Påvägen dit så kastade winfer mig i snön och jag fick en bunt snö in i brallan, det vart iskallt ! Försökte göta payback men han är för stark :P vänta bara han ska få^^

Är så jävla sugen att röka vattenpipa ! dn här bilden var i början på hösten då man kunde rökich ute.

              

Men ska dra te tvn och kmr nog höra av mig på måndag så hare bra den här helgen, mutch love / Sara


1/1 -09 Ett helt nytt år, 2009 :D

2009-01-01, 17:54:19 / Kategori:
Gott nytt år ! :D Firade nyår i slussen igår med winfer, galet sköna fyverkerier vare. Fick en liten raket som spränges brevid mitt öra, har fått tinitus blabla hur man stavar :P men men annars så har jag och papi kollat på några filmer som jag rekomenderar. [rec] och the mist var sköööna ! båda är skräckisar.

Men ska tagga och käka med familia flores ^^ chao