Celluliter Är Äckligt

2009-12-31, 13:23:04 / Kategori:

Vintern är en jobbigt tid för tjejer. Det är då man går upp i vikt och får äckliga celluliter vid kanten av låren. Säger bara bläää ! Jag själv har gåt upp en hel del denna vinter. Har jag celluliter ? Den kommer när man sitter på nåt hårt. Annars så fick man nada vid sommaren. Då trivdes man i shorts och klänningar.


Men om man har så illa som denna bild så är det verkligen mycket och äckligt. Hur ska man träna för att få bort just celluliterna ? Det bästa sätter är ju att springa, det är då man går ner i vikt överallt. Men om man vill bara koncenterar sig på celluliterna så hur ska man träna då ?



Ica Reklamen

2009-12-30, 21:53:52 / Kategori:
HAHHAHAHA ! Har ni sett denna reklamen på tv ? Den påminner sjukt mycket om vissa bloggare. Han både pratar och better sig som bloggläsare som jag inte direkt gillar. Jag själv tycker inte om när man spelar så. Tycker att det påminner om fjortisar, galet ! Jag har sett bra videoblogg, men dem som gör ungefär som han i videon, sägare bara tsss.



2010 Börjar Närma Sig

2009-12-30, 20:57:46 / Kategori:

Shit vad tiden bara går, nyår är bara imorgon. Har ni fixat ihop ett par outfit till nyår ? Jag har det i alla fall, jag tänkte köpa en tjol men så kom jag på att jag redan har en passande tjol som jag bara har använt 2 gånger. Men en överdel har jag köpt. Acceluris blabla eller vad den heter är även oxå klart. Men jag hoppats att alla får en bra början på det nya året ^^

Denna 2009 har varit bra, ni vid slutet så har jag fåt veta mycket familje saker som har chokat mig. Men det delar jag inte med er läsare, tyvärr. Men annars så har det varit bra, jag hoppats att 2010 blir lika bra. Man ska inte hoppats för mycket bara ^^

Men denna år har förvånat mig en del oxå, det jag blir mest chokad av är att när man går i en annans parti. Till exempel om man blir ovän med en kompis och så drar typ dem andra vännerna till den enna personen. Jag själv tycker att det är barnsligt. När jag har hamnat på den situationen så umgås jag gärna med båda fast dem är ovänner. Tycker att det är så omoget !



Godmorgon !

2009-12-29, 11:17:33 / Kategori:


Godmorgon !

Skulle ha vaknat klockan 9:00 idag men jag orkade inte så jag vaknade istället 9:30. Fixade mig och äter frukost. Jag och Winfer tänkte gå tidigare idag och shoppa men han är för trött för igårdagen. Jag är också trött men jag har fortfarande energi kvar :)

På julafton så var jag barnvakt till min systers dotter så jag fick pengar för det. Jag tog 400 kronor men igår så kom hon förbi hem till oss och hon sa att jag kunde ha fått mycket mer, jag ångrade inte att jag sa mer. Men det kommer inte upprepas för att det var julafton. Nästa gång så gör jag inte samma misstag ^^

Men denna inlägg blir kort. Ska till Tvn och vänta tills klockan blir 12:00 för då ska jag dra till stan och träffa Winfer :)


Shoppa idag, Fortsättnign Följer Imon.

2009-12-28, 19:33:24 / Kategori:
Idag så har man gått runt stan och letat kläder hela dan. Från klockan 1 till halv 7. Snacka att man är trött ! Har ont i hela kroppen. Det var jag, Winfer, Joselin och Maide som gick och shoppa. Joselin och Maide var så snabba att shoppa medans jag och Winfer var slöa ^^

Men man hittade saker som man gillade. Men jag ska lämna imonrgon en tajts som jag inte tycker så mycket om. Annars så sparar jag allt annat. Vi åt i Burger King och efter det så gick Joselin och Maide, det hade hänt nåt med deras mamma så de var tvunga att skynda. Efter maten så fortsatte jag och WInfer shoppa, det var då vi hittade alla saker som vi ville ha. Winfer köpte allt han hade tänkt sig, shiit fina manliga kläder :) Han har provat allt hemma och är mycket glad över köpet.

Imon så ska jag handla lite mer, ska leta efter acceloris och tajts. Kan kanske hitta nåt mer fint. Winfer ska köpa armband eller nått sånt. Jag behöver örhängen ! Har inte haft örhängen på miljoner år !

Såå Söt Kan Man Inte Vara.

2009-12-27, 20:47:44 / Kategori:
Weeepa ! Imon så ska jag iväg tidigt tillsammans med Winfer och Joselin, vi ska gå runt stan och kanske någon annan stans och shoppa :) Ska fokusera på att hitta nyår kläder till mig.

Faan va gullig katt ! Jag gillar inte så mycket katter men om ni ser denna video så kommer ni dö ^^ Igentligen så hatar jag katter, dem rivs och dem gör inget än latar hela dagarna. Plus så sticker dem bara från huset och kan vara borta länge. Det är som att ha en jobbig tonåring. Jag är mer hundmänniska, hundar är söta och man kan leka med dem och allt. Men om alla katter var som denna lilla katten på videon så skulle jag gärna vilja ha en katt :)



Mycket REA Nu.

2009-12-27, 12:58:30 / Kategori:
Hola (:

Är hemma och pratade nyss i telefon med Winfer, vi har snackat ett bra tag nu ^^ Ska dra snart till Ica Maxi och panta burkar, handla lite smått och lämna en film i Filmketjan.

Jag, Winfer, Joselin och Tami var hemmos mig igår kväll och vi såg filmen 'The Children'. Jag och Winfer har sett den tidigare men dem ville se den så det gjorde inget om vi såg den igen. Det var kul. Haha vi garvade för det mesta i filmen. Vid 12 tiden på kvällen så gick alla hem. Jag följde med Winfer till Slussen. Jag vill gärna ha en filmkväll igen snart nu när det är lov ^^

Nu är det mycket REA på kläder så nu skia man passa på. Jag köpte lite igår med mamma och min syster. Men ska fortsätta handla lite nyår kläder imorgon med Winfer och även på tisdag med Winfer och Joselin :) Jag hoppats att jag hittar nån fin kläning eller tjol och ett par fina tajts till för nyår dagen. Jag kommer fira nyår med Winfer hemmos chilenar familjen Loreta och med min familia också, ska bli kul.

Men nu ska jag röra mig mot Ica Maxi, buenos dias !


Nu Ska Jag Iväg Till Skäris

2009-12-26, 12:59:03 / Kategori:

Hejsan läsare !

Ursäkta att jag inte har hört av mig på julafton. Det hände så mycket om man tänkte inte riktigt på bloggen ^^ Men jag hade en ganska bra jul, inte den bästa men bra ändå. En person fattades.

Igår såg jag och Winfer Old Dogs på bio, den var mycket bra ! Men jag förväntade mig lite mer av filmen faktis, men jag är nöjd ändå ^^ Jag ger filmen en stark 7:a av 10:a. 7/10 !

Igår så gav jag mina juulklappar nervöst till Winfer. Hoppades bara att han skulle älska dem. Han gillade dem men jag trodde att han skulle bli lite mer gladare :/ Men jag är nöjd med köpet. Själv så fick jag inget, när jag tänker så behöver jag inget ! Han har problem med pengar och så gnäller jag inte. Jag nöjer mig med att bara vara med honom ^ Det är en bra julklapp för mig !

Idag så ska jag iväg med mamma till Skärholmen, vi ska shoppa lite tillsammans. Ska inte shoppa för mycket för ska även shoppa tillsammans med Joselin och Winfer på torsdag. Måste även hitta Nyår kläder. Men nu roppar mamma att vi ska gå. Ha det bra läsare :)


Anna Anka

2009-12-23, 20:47:33 / Kategori:
Gud vad irreterad man blir på Anna Anka. Ser hennes program nu och jag har garvat hela programmet.

Det roliga var när Hasse Aro kollade på Anna Skipers rumpa och när han log över henne, gud va kåta dem är !

Jag blev så arg när Anna Anka sa att svenska undomar inte jobbar. Hur kan hon säga nått när hon inte ens kan städa sitt eget hus, hennes städhjälpare gör jobbet åt henne -.- Vad gör hon bättre än att bara snacka shit ? Jag tror att alla kommer bhata Anna efter denna program. Jag hoppas det iallafall !

Snabb Inlägg.

2009-12-23, 20:01:09 / Kategori:

Hola !

Om exakt 4 timmar så är det julafton. Jag hoppas att alla får en trevlig jul ! Och jag hoppats att ni firar den tillsammans med era familjer och nära och kära. För min del så fattas det en person.

Längtar jag till vad jag får ? Nej. Just nu så bryr jag mig inte. Har fått så ont i magen dem senaste 2 timmarna. Det känns som om något hemskt kommer hända. Har inget aning om vad eller varför. Men jag kan få sån känsla helt plötsligt. Ibland kan dem vara sanna och ibland inte.

Men God Jul på er alla läsare !


Det Är Nu Man Ska Vara Glad

2009-12-23, 17:13:20 / Kategori:
Imorgon är det julafton. Det är nu som man ska säga WEEEPA ! Men så är det inte för mig. Det känns ingenting för mig :'( Jag kan bara inte gå vidare med det jag känner.

På julafton så ska man vara glad. Jag kommer le men bara för att ingen ska märka om vad som verkligen händer. Varför ska de bli såhär ? Just nu.

Denna år så önskar jag mig inte prylat och sånt. Bara ett bättre slut på denna år och en glad Sara på början av året. Du vet själv om vad jag pratar om. Jag är inte lycklig utan dig !

Dikt Till Winfer R.F

2009-12-23, 15:05:39 / Kategori:

Längtan för att få dig i mina armar är stor                   
Sorgen efter dig kan jag inte beskriva med ord
Att bara ringa dig är ett stort mod

Att inte kunna se dig mer än punkten i mitt liv
För dig tar jag all min tid

Att kunna se dig varje dag skulle vara toppen
Men så som det är nu så har jag nått botten

Du kommer alltid vara mitt hjärta
Så länge jag lever kommer jag alltid blöda smärta
Det kommer aldrig finnas någon nästa
Min kärlek för dig kommer alltid finnas nära

                                         By: Sara Chacón .P


Vill Ha Kamera, Tack.

2009-12-22, 13:43:21 / Kategori:

Jag vill ha kamera ! Det är tråkigt att jag inte kan lägga upp bilder på mig och det jag gör på bloggen. Jag önskar mig en kamera i julklapp men jag vet att jag inte får en :/ Jag önskade mig först en jacka och jag har redan fått den, sen får jag mer små sacker. Ingen kamera för mig.

Det är långt tills man fyller år också. Men får vänta helt enkelt, hmm -.-


Inget Att Göra . . .

2009-12-22, 12:56:57 / Kategori:
Har tråkigt hemma och har inget att göra. Vill så gärna gå ut och åka skritskor och bara njuta av det fina blåa himlen och den vita snön ^^ Men det vill väl inte den andra personen göra med mig :'( kan fatta det. Så jag stannar hemma hela dan och bara fetar mig. Räcker det inte att jag har redan gått upp 2 kilo ?

Letade efter trosor i olika hemsidor. Vissa bilder kan man inte ta, så det blir bara dem här trosorna. Jag älskar när det finns matchande trosor och bh. Men det är även fint att blanda ihop det lite. Även om jag älskar fina underkläder så tycker jag inte om att se mig längre i dem. Men ska självklart göra nåt åt saken. Gå ner i vikt och äta synt. Jag ska verkligen gå ner i vikt tills sommaren kommer.

Mina favoriter är markerad mett ett hjärta :)


Michael Jackson Alive ?!

2009-12-21, 19:24:48 / Kategori:
Är det verkligen sant att Michael Jackson lever ? Media har lagt många lögner och MJ så jag vet inte vad jag ska tro. Man vet att Michael gillade att klä ut sig till en gammal man och det fanns även en man i minnesstuden för Michael. Men om det är han som är utkläd till en gammal man så varför gick han ditt för ? Han kan ju bli busted och om det skulle hända så skulle alla bli sura och kanske till och med hata honom lite för att ha lurat alla.

Ska man tro på det eller låta det vara ? Jag kommer inte riktigt tro på det förän Michael visar sig själv på tv eller nåt. Men vi får se.


Könaste Vinter Skor

2009-12-21, 18:38:20 / Kategori:
Julen är snart här, bara 3 dagar kvar :) Det känns så overkligt att julen är här snart. Det känds som om det var igår då det var jul.

Jag har färgat håret :) Äntligen ! Hatar min ljusbruna hår. Jag har hatat mitt hår från den dagen då mina kompisar kallade mig blondin och jag hatade att bli kallad det ! Fyy ! Så två gånger om året så färgar jag mitt hår. Just nu så jag jag färgat mörk brunt, det ser nästan ut som svart. Muy bueno ^^ 

Äger ni även en sån här par sko på bilden ? Oh, den är bara så skön och varm. Det är verkligen den bästa skon som jag har ägt på en vinter. Jag måste ha ett par såna skor varje vinter från och med nu ^^ Även min syster håller med mig som även också ägen en sån sko.

Jag tycker att mörkbruna är en bra färg att ha på den här skon för att om man har ljusa så ser skon väldigt shitig ut och om det är blött ute så kommer det synas i den ljusare skon än den bruna skon. Bara ett tips för dem som vill köpa ett par såna skor :)

Anna Anka Är Sjuk

2009-12-20, 20:51:05 / Kategori:

Kollar just nu på Anna Ankas Jul. Asså hon är helt sjukt dum i huvudet ! För det första så tror hon att om hon äter kyckling bröst så kommer hon inte få cancer, hahahhahahah! Vart har hon hört det av ?!


Hon tycker att alla är fula och feta medans hon är snyggast och vackrast :O Innan du ska snacka om andra så ska du kolla riktigt noga på dig själv !Hon är bara för mycket. Vad har hollywood gjort med henne ! Hon är säkert en trevlig människa och pratglad men hon dömmer alla för mycket. Man kan ha sina fördomar men håll dem för dig själv Anna Anka. Jag blir så irreterad av henne. Jag undrar verkligen hur hennes man blev intresserad av henne !



Idoten På T - Banan

2009-12-19, 21:22:01 / Kategori:

För någon dag sen så satt jag på tunnel banan hem från stan och det var en konstig man som pratade högt och skrek. Först så hörde jag inte honom för jag lyssnade på musik med hörlurar. Jag tog bort mina hörlurar och så hör jag mannen sancka shit om chilenare. Jag som är från chile. Han sa att chilenare är som judar och att dem shiter i om vi förnedrar polaker och bla bla. Och så sa han åter igen jävla grisar och pundare. Jag ville bara säga emot men han var en stor man. Tänk om han skulle reaggera stort o vilja slå mig. Jag är liten och svag och det var knappt folk på tunnel banan.

Jag säger bara att han har verkligen problem. Snackar sht från ingensrans mitt i tunnel banan och tänker inte på folket och om det fanns några chilenare där. Han var säkert polak eftersom han sa att chilenarna shiter i polaker. Man kan ha sina fördommar om folk men håll dem för er själva !

Sånt shit vill jag inte höra igen.


Mitt Första Inlägg

2009-12-18, 21:58:53 / Kategori:

WEEEEPA ! äntligen att man har lov. Det var på tiden ^^ Nu kan man sova hur länge som helst.

Är hemma hos Loreta tillsammans med Winfer och passa Valentina. Föräldrarna är hemmos mig och har hemmafest för min mamma fyller år idag eller hon fyllde år i onsdags. Hon är redan 42 år gammal. Mamma börjar bli gammal, nejda hon blir aldrig gammal.

Idag är det för exakt ett år sen då jag skrev mitt första inlägg i denna blogg. Jag har haft en blogg innan som jag hade ett halvt år. Men idag så firar min blogg ett år ^^ Här nedan är det första som jag skrev i min blogg :)




Hej.

Dt här e inte min första blogg, jag skaffade en ny för jag glömde min lösen te dn andra. mamitah.blogg.se/  är min gamla, sheka in !

Blogg har jag för att det sparar minnen, bådde bra & dåliga minnen. Om typ 5 år då jag är vuxen & tänker tillbacka till min ungdom lr vill minnas sacker som jag har glömt, så är det bara att kolla i min blogg. Redan nu kollar jag ibland på mina gamla inlägg & minns igen hur den dagen var & hur jag kände mig. Därför ska jag fortsätta att skriva blogg länge. Dn är som min dagbok, men som alla kan läsa. 

6 december vare the wave, dn va tråkig som fan ! Dåliga högtalare, dålig musik & det var trångt. Var där me Winfer & vi såg min bror willy där, Träffade på några tjejvänner oxå.

Samma helg på söndag bowlade vi i gullmars, winfer vann men han hade bara tur :P jag brykar alltid vinna på saker vi spela ^^

Nu är det jullov & jag är ändå inte så glad över det, jag försöker att inte släppa tårarna men det är svårt ! smärtan i hjärtat jag har svider ! Jag önskade bara att jag kunde ändra på några saker så allt blev bra. 


Men har inget mer att skriva, lämnar er med den här låten. Michel Jackson - childhood


Pepparkakshus Som Ny Tradition

2009-12-16, 10:02:35 / Kategori:
Jag känner mig så sjuk, min näsa dödar mig. Säg inte att man blir sjuk när jullovet är så nära :/ Det är så typiskt ! Men igår gick jag runt med Winfer i snöstormen. Det är fint när det snöar men det var inte kul igår för man fick snö i ansiktet och man blev helt blött och äcklig. Det är bara mysugt med snön när man är hemma och har en varm chocklad i handen ^^ Men idag verkar det inte vara så slaskigt väder, jag hoppats att det här snön håller. Så kanske vi får en vit jul för nån gångs skull :)

Igår kväll så gjorde jag helt ensam att bygga ihop vår pepparkakshus, först gick det inte bra :P Men det fixade sig till slut och den blev fin. Men jag fick så ont i handen att trycka ut glasyer hela tiden. Jag somnade med smärta i handen igår kväll.

Jag gjorde även en pepparkakshus förra året med min lillebror. Men nu ska det bli en tradition att jag ska göra pepparkakshuset varje jul ^^ Mamma vill inte bygga pepparkakshuset för att hon berättade att hon och en anna kvinna försökte i skolan att bygga en men det gick inte så bra för dem. Ingen annan i min familj vill bygga pepparkakshus så för mig är det bra :)

Jag önskade att mitt pepparkakshus ser ut såhär fin, men genom åren så kommer man bli bra på det till sist.



Första Dan På Skolan

2009-12-16, 09:43:30 / Kategori:

Om två dagar så är det jullov. Jag har redan gått en termin i John Bauer skolan och jag har bara en termin kvar så är det sommarlov :) Längtar !

Jag kom ihåg min första dag så jag kom till min skola i John Bauer. Jag var faktist glad för att man har börjat o gymnasiet och kommer få nya lärare och nya kompisar. Men gymnasiet är ändå samma shit som det var när man gick i högstadiet.

Haha, Tani har berättat till mug att hennes första intryck av mig var att hon trodde att jag skulle bli klassens ordförande och klassens hjärna. Hahahahaha ! Hon beskrev mig verkligen fel, jag är rena motsattsen från det hon sa. Jag är inte smart ! Jag har varit IG barn i nästan alla ämnen men skärpte till mig och fick medelmåttigt betyg. Jag är inte den pratglada personen, men om man vill prata så pratar jag lungt och trevligt tillbacka ^^

Första intrycket som jag fick av klassen var att alla såg sura och trötta ut, inte konstigt ! Den var ju sommarlov dagen innan och man var van att sova hela dagarna och vara vaken länge på natten. Som jag såg så var det bara jag som var glad och pigg, heh ^^

Denna bild är på mig, första dan på skolan.


Underkläder För Mig ?

2009-12-16, 09:30:22 / Kategori:
Är i skolan just nu, klassen ser på filmen 'Bad Santa'. Jag shiter att se den filmen. Så deför skriver jag detta inlägg. Varför kom jag till skolan idag fast vi bara ska kolla på film ? Ahh men jag ska göra ett omprov oxå. Eller jag tror att jag inte pallar vänta till efter lunch för att göra provet. Jag tror att jag skippar den provet, man kan alltid göra den efter lovet.

Vid julen så finns det så mycket underkläder som man kan köpa. Det är nog bara för att frästa män att köpa till sin fru eller flickvän. Det finns många fina underkläder. Men min favorit underkläder finnas i H&M. Kommer jag få underkläder till julklapp ? Jag är inte säker men jag vill ha ^^

Dem underkläderna som är märkt med ett hjärta är mina favoriter :) Allt från H&M.



Barnsligheter Kmr Alltid Finnas I Mig

2009-12-14, 19:30:54 / Kategori:

Kom nyss ifrån min egen lilla sagovärld. Jag vet inte varför jag fortfarande gillar barnfilmer ^^ Men jag tror att jag alltid kommer fastna för barnfilmer ! Det är kult att se barnfilmer, speciellt när man har redan sett filmen som barn. För då får man upp känslan igen då man fick när man var barn. Barnfilmer är som en perfekt värld, en värld som inte finns i verkligheten tycker jag.

När jag får barn så kommer jag köpa många barnfilmer så dem kan sitta och se exakt samma barnfilmer som jag kollade på när jag var ett barn. Vissa föräldrar sätter på en film till barnen så att föräldrarna kan göra sitt medans utan att barnen kommer och stör, men jag kommer vara en annorlunda mamma. Jag kommer sitta istället med mina barn och se filmen och njuta av den tillsammans ^^ Jag vet att man låter löjlig, men jag kommer alltid att vara sån. Ingen kan ändra på det.

Idag så hittade jag en gammal film som jag kollade på då jag var 4 år gammal. Filmen heter 'Thumbelina'. Jag kom ihåg att det var min älsklings film. Men det var inte min film, det var mina släktingars film. Jag kom ihåg att jag ville åka till dem så ofta som möjligt bara för att se den filmen ^^ Idag efter 12 år då jag för första gången såg den filmen, så känner jag exakt samma sak även idag när jag kollade på den. Den är så bra ! Man blir både ledsen, glad, sur och lycklig av filmen. Filmen är fortfarande en favorit barnfilm ! Lyssna på låten från filmen.

Thumbelina - Let Me Be Your Wings

'Thumbelina'
Thumbelina_Bluth_1994.jpg image by Award132


Tatueringar Som Jag Vill Ha

2009-12-13, 18:17:52 / Kategori:
När det gäller att ha tatuering så ska man vara säker på det man tatuerar innan man gör det. För man kan ångra sig. Om man vill göra en tatuering för sin man eller pojkvän så kan man göra det, men man kan aldrig vara säker på att förhållandet kommer hålla för alltid. Så det bästa är att typ tatuera sig ett hjärta som kan representera sin man/pojkvän. För om det skulle hända att man gjorde slut så kan man ha hjärtat kvar för när folk ser den så vet dem inte att hjärtat var för ens man eller pojkvän. Det hemska är att ha ens ex mans/pojkväns ansikte på kroppen, för då kommer folk undra. Med hjärtat så kan man säga att det är för till exempel min dotter. Smart va ^^

Jag själv vill ha en duva på min vänstra sida av ryggen. Duvan skulle representera min döda moster. Jag tycker att en duva passar henne för hon levde inte så bra här på jorden, men nu är hon fri från det som en duva ^^ Det är derför jag ska tatuera mig en duva, det är jag säker på ! Jag har redan sagt till min mamma att jag vill ha en tatuering när jag blir 18 år, det blir min första tatuering.

Jag vill även ha små stjärnor i nacken. Jag såg att Rihanna hade det och då fick jag oxå en lust att ha stjärnor på nacken. Att ha stjärnor på nacken skulle inte representera nånting, jag vill bara ha det för att det är fint tycker jag. Man kan oxå ha saker som inte representerar nånting.

Och till sist så vill jag ha text i min handled som ska vara skrivstil. Texten ska stå det datumet som jag och min man/pojkvän blev tillsammans.

Det är alla tatueringar som jag vill ha, det kan komma nåt mer. Men jag tror på nånting litet, för jag gillar inte stora tatueringar på tjejer. Det är fult när tjejer har många tatueringar. Det som jag verkligen tycker är fult är när tjejer tatuerar sig på armen vid axlarna, blää säger jag bara.

DSC00506.jpg image by Mirka_


Lucia Är Det Idag

2009-12-13, 16:03:28 / Kategori:
Tillbringar min söndag hemma, tråkigt säger jag bara. Ville hjärna gå ut och åka skritskor i Kungsan med Winfer men han kände sig inte så bra, hm.

Idag är det lucia, undrar om man ser lucia tåget på TV. Vi hade lucia tåget i fredags i min skola. Haha jag blev förvånad att lärarna var med i lucia tåget och inga elever. Dem ville väll göra nått annorlunda i år. Heh jag såg senare att rektorn var lucia, han är ju kille. Han hade på sig en blond peruk.

Jag har alltid viljat vara lucia, men det är riskabellt för att man han riktiga ljus på huvudet. Om ett litet misstag händer så brinner håret, inte kul. Michael Jackson brände håret men han har pengar att fixa hår i huvudet medans vi har peruker på oss. haha. Man ska inte skämta om det som hände MJ, heh.

Calle Borde Vinna

2009-12-12, 22:16:02 / Kategori:
Är ni lika irriterad som jag att Erik vann idol ?

När jag hörde låten som skulle avgöra vems som vann så skrek jag 'Neeeeeeeeeeeej ! Fan !' Jag ville verkligen inte att Erik skulle vinna -.- Men vad kan man göra. Jag tycker att Calle förkännar att vara vinnare. Calle har ändras mycket genom idol och han har en mer onormal röst som är på ett bra sätt. Båda kan sjunga men Calle kunde sjunga bättre och förkännade det mer. Ja men vad ska man göra åt saken. Båda var rockare och jag vet att båda skulle komma till final.



En Kort Dag I Skolan

2009-12-10, 13:05:43 / Kategori:
Shit var det var en skön dag i skolan idag ! För det första så har jag klarar alla proven i matte för denna termin, skönt att slippa göra omprov. Och för det andra så lekte vi bara i klassen så det var ingen arbete alls förutom att gå igenom svaren i provet. Och för det tredje är att vi fick sluta för dagen redan klockan 11:05 ^^ Jag som inte ville idag till skolan för jag trodde att vi skulle arbeta som vanligt.

Är hemma nu och ska iväg snart att köpa sylt till mina pannkakor, mamma orkar inte laga mat idag eftersom hon ska iväg med min lillebror och äta mycket gott i hans skola. Det är elever som har lagat mat eller bullar och så delar man ut till alla. Det var länge sen man var med i nåt sån.

Jag har ätit mycket shit mat hemma nu för tiden -.- Inte konstigt för att mamma går i skolan och jobbar, plus så är min mamma städberoende så det tar mycket kraft.  Det som är bra är att det aldrig är smuttsigt hemmos oss ^^ Haha brukar skämta om att min mamma städar innan smutsen hinner komma fram.

Men nu ska jag iväg och köpa sylt ^^ Vi hörs !

Klar Med Julhandel

2009-12-08, 14:59:05 / Kategori:
Jag är klar med att handla julklappar ^^ Äntligen ! Så var det överstökat. Jag är helt pank nu, har bara 18 kr och 50 öre. Inte mycket att hurra för. Men så är det under julen. Själv vet jag vad jag kommer få av mamma, hah. Min mamma är dålig på att hålla hemligheter.

Jag har inte köpt nånting till mig denna månad, men det ska jag ta igen på julrean. Då ska jag shoppa billigt och mycket hehe. Men det är om ett tag tills det.

Weepa snart är det jullov ! Dt ska bli skönt att kunna sova och bara ta det lungt. Det är 10 dagar kvar i skolan sen är det byebye i 2 och en halv veckor :) Lääääängtar !


Det Finns Gränser För Sånt

2009-12-07, 18:29:10 / Kategori:
Denna dag var en bra dag, fick G i matte prov och ännu ett G på eng prov. Trodde verkligen inte att jag skulle få några betyg på dem. Jag berättade idag till Winfer genom sms. "haha vissa gråter när dem bara får G på ett prov medans jag firar". Man ska vara glad att man inte fick IG iallafall och göra om provet igen.

Tog denna bild från afilaow.blogg.se
Han pratade om att denna reklam bilden blev allt för mycket i mexiko. Den är för mycket ! Många naken bilder somhar vart på reklam har inte vissas så mycket hud som denna reklam bilden. Om reklamen skulle hänga på herr toaletter så gör det ingenting, men om det ska stå allmänt i stan så kommer barn att se den. Man måste tänka på alla runt om sig om man ska lägga en reklam bild på allmäna platser.

Kvinnor får gärna vissa upp sina kroppar, men tänk på att det finns en gräns. En gräns som måste lydas. En gräns där man ska respektera kvinnor, män och barn. Det gäller även män som gör reklam bilder som blir allt för mycket. Gränser är bra att ha, det borde alla veta.





Minne och inget mer

2009-12-07, 12:32:56 / Kategori:
Aj kan jag nån gång inte få ont i magen ? Måste jag leva med denna smärtan hela mitt liv -.-

Denna helg var en av den sämsta helgen jag har haft, orkar inte ta upp just allt här i min blogg. Bloggen är nåt som jag kommer ha som minne, inte saker som jag tjatar om.

Oj läraren kom nu, ska lyssna ^^ Se you later.

Har Fått Svininfluensan Sprutan

2009-12-03, 13:50:12 / Kategori:
Idag var jag nervös för matte provet, hade tränat men det gick inte så jätte bra. Som tur var att vi fick gå igenom allt innan vi gjorde provet och så hjälpte även Tani mig också innan vi hade provet och inte då provet var :)

Är hemma och gör nada. Har ont från sprutan mot svininfluensan som jag tog tidigare idag i skolan, det gjorde shiiit ont ! Gud vad sjuksköterskan ljög om att det inte skulle kännas nåt. Jag små skrek lite eftersom jag var spänd och om man är spänd då man tar spruta så gör det ännu mer ont. Om jag var lugnare så skulle det nog inte kännas nånting ^^ Men min vänstra hand där jag tog sprutan känns förlamad, armen sover bara just nu. Men jag hoppas verkligen att jag inte kommer bli sjuk eller svag som dem mesta har fått efter sprutan.

Halv år gammal bild på mig. Den passar bra för temas jag snackar om, alltså svininfluensan sprutan ^^ Ungefär så såg jag ut när jag fick sprutan. Men vet inte varför jag har ont i denna bild, eller jo nu vet jag. Hade ont för att jag höll på att få lite munsår på denna bild :P


Förlåt !

2009-12-02, 20:24:59 / Kategori:
Förlåt att jag har dömt dig fast jag inte kände dig. Jag känner mig så dum ! Hur kunnde jag, kunde jag inte tänka efter och inte tro på allt som jag får in i örat. Jag var en av dem som du ville bort från, som du kom ifrån. Jag ber så mycket om ursäkt.

Jag tänkte på allt jag trodde förr, då jag lyssnade på din musik. Genom att lyssna noga på dina låtar fick mig att se att du är inte den som folk dömmer dig. Du är annorlunda ! Du bryr dig och det kunde inte folket se utan dem lyssnade på dem falska shitet som gick runt.


Kort Inlägg

2009-12-02, 18:10:01 / Kategori:

Glömde att vi har just nu öppet hus i min skola, men palla gå när det bara kommer vara 94:or där. Dem får bli guidade sig själva ^^

Har inget alls att göra eller skriva, så detta inlägg blir en snabb och kort inlägg. Har inget speciellt att göra, är bara sugen att se nån bra film. Men jag tar bara nån film som jag har i datan. Så får det bli. Det var dagens sissta inlägg.

Peace And Love // Sara .C


Bråk Gör Det Inte Bättre

2009-12-02, 14:14:37 / Kategori:
Nu i min rast så har jag kollat på girlfights i youtube, visa har fejka och andra var riktiga. Men har ni märkt att tjejer kan inte bråka?

Det ända tjejer gör är att rivas och dra varann i håret. Riktig bråk är när man smäller till varandra och ger en fet box i ansiktet eller magen. Jag själv är inte så bra på att bråka, jag känner mig så svag i händerna när jag försöker boxas. Men riva är jag bra på ^^ Hah, men om man skulle råka hamna i bråk så måste man vara förbered. Så jag måste göra lite armhävningar och träna på att boxa nåt hårt till exempel.

Den senaste bråket som jag har varit med i var ett tag sen. Det var då jag gick i 7:an, bråkade med min bästis då på den tiden. Kom inte ihåg varför vi bråkade men det jag kom ihåg är att jag blev så jävla sur när hon öppnade sin mun. Jag kockade inombords och var tvungen att bara göra nåt. Jag är inte sån som älskar att bråka, man kan prata. Men om personen är för kaxig så kan inte mina händer styras, det blir så automatiskt.

Men jag vill helst inte hamna i bråk, var gör det för nytta igentligen ?



Rätta Inte Mina Stav Fel

2009-12-02, 12:39:16 / Kategori:
Snart har vi lektion igen i projekt och företagande med Jennie.

Har ni också fått komentar om att folk har rättat er stav fel på er inlägg ? Jag tycker att det ör onödigt och jobbigt ! Jag vet att man kan ha stavfel eller ha råkat skriva fel, men palla att skriva en komentar om att man har skrivit fel ! Visa tycker att det är snällt men jag tycker att det är onödigt. Man kan komentera om vad man har skrivit och inte om felet man skrev. Alla har nåt felstavning nån gång, men låt det bli.

Har ni sett i stan att dem har julpyntat överallt ? Jag älskar när dem gör det. Man får en sån härlig känsla av julen då, man längtar bara ännu mer till julafton. Det är 22 dagar kvar till julafton, hah jag räknar till och med dagarna ^^ Men så är det när man vet att man ska få julklappar som man vill ha.

Bilderna här nedan är från stan vid vägen till kungsan, man fastnar alltid där och ser vad dom har lagt upp.


Vill Ha Ny Design

2009-12-02, 12:31:18 / Kategori:
Jag vill byta design i min blogg till mer julgrejer och snö ^^ Men jag kan inget om design, men jag måste lära mig. Den ända jag vet som är bra på att fixa blogg design är Winfer, han kan verkligen om sånt ! Jag ska försöka få honom att fixa en ny design som är julig och fin ^^

Kolla in hans blogg, afilaow.blogg.se


Utvecklings Samtalen Gick Bra

2009-12-02, 11:58:09 / Kategori:
Tillbacka från en ICA affär vid närheten av min skola :) Hade utvecklings samtal idag kl. 11. Det gick shit bra faktis, har lite rester från matte, naturkunskap A och svenska. Men det är för att jag har gått på läring. Men ska ta igen det så blir det bättre. Hah har nästan MVG i idrott ^^ Ska fortsätta kämpa i idrott.

Det är snart jul ! Vi har redan kommit till december månad. Hahhahah, hittade denna sjuka bild i google. Tänk om man kunde köpa nåt sånt, då skulle alla pojkvänner/män köpa det till sina flickvänner/fruar.


Min Önskelista

2009-12-02, 09:50:40 / Kategori:
Mina nära och kära vet redan vad jag önkskar mig, men jag lägger ändå min önskelista så alla kan se dn ^^

Jag har redan fått jackan som jag har på mig, och skorna har jag sett med egna ögon. Jag testade skorna till och med :) Jag tror jag får nåt litet mer av mamma och sen pengar som vanligt.

Har jag varit en snäll flicka denna år ? Hmm, jag tror det iallafall. För jag har inte gjort nåt dumt som drogat eller ha dryckit alkohol. Inte busat heller, heh. Kommer jag få det jag önksar av jultomten ^^ Hm det får vi se.


Dålig Uppdatering

2009-12-01, 09:32:52 / Kategori:
Förlåt för dålig uppdatering !

Winfer var här igår i min skola ^^ Han var här hela dan. Efter skolan så gick vi runt i stan och köpte en choklad och åt den tillsammans.

Igår kväll klockan 8, så såg jag programmet Ullared. Jag har aldrig sett ett ställe som är så stort och billigt. Det köar långa köer utanför Ullared bara för att få hem billiga saker. Men det som är så bra är att det finns allt där ! Man sparar så mycket att bara åka dit. Skulle vilja handla där nån gång med jag vill inte åka så långt bara för billiga prylar. Om jag vore i närheten så kan man självklart gå och ta en sväng i Ullared.

Hahaha, Jag garvade igår när en kvinna som var i Ullared. Hon sa säg 70 sätt att tillfreds ställe en kvinna, och så svarade hon '69 och en tur till Ullared'. Hur fan kan hon tro det, det är kanske hennes sätt att tillfredsställa henne men inte iallafall jag ! Alla kvinnor är olika, mycket olika ! Killar är ganska lika men en tjej så finns det så mycket man ska göra för att tillfredsställa en kvinna. Det är från kvinna till kvinna. Det borde alla veta !