30/8 -09 | Fiskmun

2009-08-30, 16:17:30 / Kategori:
Ohh fyfan imorgon är det skola och vi ska följa den vanliga scheman. 3 timmar jumpa har vi på tisdag, 3 TIMMAR ! Dom vill döda oss.

 Den där programmet igår om Michael Jackson var bara om ett hus som han bodde i, inget annat. Inte så rolig var den.

 På kvällen kollade jag och papo på en film som var så äcklig. Den var den värsta filmen jag har sett ! Martyrs heter filmen. Rekomenderar den, en fransk film är det.


Hah en bild på mig när jag gör fiskmun, vet ej varför jag lägger fram denna mobbade bild. Enjoy.


29/8 -09 | Ingen respekt !

2009-08-29, 17:56:18 / Kategori:
Oh shit vad taskigt ! Nån har fixat en jag vet inte vad det är men den sen läskig ut. Hittade den då jag letade en bild på Michael Jackson för att det kommer en dokumentär om honom idag kl. 20:00 på kanal 3. Missa inte den. Det kommer iallafall inte jag göra.

Jag undrar när dom gjorde denna bilden, om det var efter han dog så har dom putos ingen respekt alls !

Men idag så har vi letat efter en bank där Winfer kan betala av sin räkning men alla banker var stängda. Så vi gick runt och letade i onödan, men vi gjorde nåt i alla fall. Det räknas än att sitta och göra ingenting.

Just nu så ligger Winfer i sängen och vilar, ska gå och ligga brevid honom :D Vi hörs senare.

28/8 -09 | Keffaste smink tipset

2009-08-28, 22:55:53 / Kategori:

Haha kolla vad hon ger för smink tips, fyfan hon ser ut som ettt spöke haha. Hon kan inte sminka sig alls !


26/8 -09 | Nyklippt

2009-08-26, 18:07:13 / Kategori:
Idag har jag klippt mig, weepa ! Är nöjd. Men jag tycker att det är för kort, jag som älskar långt hår. Men  det växer så jag ska vara nöjd. Jag klippte tapp med inte lugg. Jag tog istället sne lugg. Men Det blev fint. Kvinnan som klippte mig var trevlig. Hon känner min mamma för att min mamma är stamkund. Varje månad klipper hon sig, ofta hah. Men jag kommer med en bild snart på mitt hår nån gång denna vecka.

Fyfan sommartider är slut :/ Börjar känna på kvällarna att det börjar bli kallt. Nu kan man inte gå bara i shorts och linne längre, utan snart tjocktröjan med jeans hela tiden.

Inget doppande med fötterna längre i vattnet :/

24/8 -09 | Klippa håret snart

2009-08-24, 20:22:28 / Kategori:
Livet i gymnasiet går bra, har fått vänner och bra lärare. Imon blir det bio med klassen i götgatan. Vet ej vilken film det blir, det blir överraskning sa dom.

Har pratat med mamma idag om att klippa håret, nån gång i veckan så kommer jag att klippa mig. ÄNTLIGEN ! Ska nog ha lugg och uppklippt. Får se hur det blir, det var länge sen man klippte sig. 2 år sen ungefär. Mitt hår är så slitet.




Vill ha fåret ungefär såhär som bilden ovanför. Men lite längre hår och jag är brunhårig så det blir inte blont.

Onnnt . .

2009-08-20, 21:25:12 / Kategori:


Jag har så ont i hjärtat !

20/8 -09 | Första skoldan

2009-08-20, 13:29:09 / Kategori:
Första dan i skolan gick bra, kände mig lite nervös men det gick över. Hah skrattade lite i huvudet för att det var första gången som jag hade svenskar i klassen. Men glad för det var inte många svartskallar. Hah jag är halv svartskalle och halv nordisk så jag är bådda. Fick mycket kontakt med en tjej som heter Natalie, pratglad tjej. Vi började prata då jag såg henne på vägen hem från tunnelbanan. Yeeah kommer inte ha vanliga lektioner förän 2 veckor ^^

Vi gick förbi matsallen och maten verkar shit bra. Får två rätter varje dag, bra om den ena maten är äcklig. Det som chockade mig var att alla fick SL kort, fast om man bodde precis brevid. Shiit bra. John Bauer verkade liten skola när man kollade på den men när man kom in så vare shit stort.

Skolan har till och med eget gym, undrar om det är gratis. Om det är det kan man gyma nån gång i veckan på lunch rasterna, najs. Men jag är nöjd med skolan. Hoppats att jag trivs !

18/8 -09 | Lagade mat

2009-08-18, 19:18:19 / Kategori:
Fortfarande sjuk, det har inte blivit nått bättre. Är halv döv i mitt vänsta öra. Idag var min dag exakt som igår. Var bara hemma och min barnsliga sida kommer ut, det innebär att jag vill se på barnfilmer igen, heh. Men har även varit som en mamma idag också. Fick laga mat till mina bröder och min brorsas tjej. Konstigt att jag lagar maten när min äldre bror kan göra det. Hah jo för att han kan inte laga mat. Är ingen proffs på att laga mat  men jag kan laga mat och utvecklas mycket. Jag lagade handburgare och pasta, inget stort och svårt. Hah kom ihåg att jag ville bli kock. Halva min familj vill bli kock.


17/8 -09 | Måste bli frisk

2009-08-17, 17:03:40 / Kategori:
Oh Fan ! Måste man vara sjuk då skolan börjar snart ?. Vaknade ett par gånger i natt och det var det värsta. Hatar att vakna och må dåligt. Måste hinna bli frisk tills torsdag då jag börjar skolan. Mycket te måste jag dricka och mycket sömn. Vi får se om jag blir frisk till torsdag.

14/8 -09 | Liknar ?

2009-08-14, 21:42:40 / Kategori:
Idag så har jag vart ute och gått med Winfer i stan. För första gången regnade det hagel, ganska stora. Tänk att i USA så regnar det stora hagel och tänk att få en sån i huvudet, aj ! Sjukhuset direkt. Men bra att Sverige inte har så stora. Men det värsta i USA är att det kommer tornado ibland som förstör byggnader. Tänka sig att leva i skräck om det skulle komma tornado och hagel då man är ute.

Så vad tycker ni, liknar min bror Chris Brown ?


14/8 -09 | Den udda

2009-08-14, 15:17:09 / Kategori:
I min familj har jag alltid varit den annorlunda, det har varit så sen jag var en liten flicka. Hur jag är som person och hur jag ser ut skiljer mycket f¨rån min familj. Jag liknar inte någon av mina syskon. Min mamma ocj jag liknar inte heller varann. Alla mina syskon liknar min mamma förutom jag. Jag som person är lugn och snäll medans min familj är lite högljudade och galna. Jag kom ihåg hur mycket jag skämdes för min familj som liten när vi var ute. Jag önskade mig att jag hade en lugn familj.

Det lustiga är att jag har frågat många gånger till min mamma om vart hon adopterade mig, men nu känns det verkligen som att jag inte är en av min familj. Jag blir bara annorlundare hela tiden gemfört med min familj. Jag liknar min familj hos min pappas sida mycket som bor i Chile. Jag har en storasyster i Chile som liknar mig galet mycket. Som en kopia. Men frågan är, varför liknar jag inte min finska familj ?



14/7 -09 | Ett gott skratt

2009-08-14, 11:34:42 / Kategori:
I Tisdags på 08 konsären fick jag, Winfer och Tange ett gott skratt. En meter ifrån oss stog 2 tjejer som dansade lustigt, efter några minuter kom en kille som bara stog där bakom dom när dom dansade. Jag visste att han ville göra nåt med tjejerna och sa det till Winfer också. Efter nån minut så såg vi hans hand på en av tjejernas rumpa. Gud va vi garvade ! Vi var inte dom ända som såg det. Sen efter började han dansa med båda och en av tjejerna försökte kyssa honom men han backade. Dom var äckliga tjejer och kille. Röra i nåns rumpa när man inte ens känner varandra. Ni i bilden vet vem ni är . .


13/8 -09 | Fjortisar

2009-08-13, 17:19:54 / Kategori:
Asså kan inte få bort fjortisar från mitt huvud. Dom är så äckliga ! Vad är det som är så fint med det äckliga sminket ?! Speciellt när dom målar sig som katter ! VAKNA, det är inte fint. Och kasta dom äckliga lakanen som ni har runt rumpan med en mynk tröja.

Att vara fjortis är som att vara ett barn på 3 år som sminkar sig första gången och väljer kläder på egen hand. Så omogna är dom !


13/8 -09 | Stackars människa

2009-08-13, 13:30:02 / Kategori:
Idag är jag sjuk, har så ont i halsen. Jag känner på mig att det kommer bli värre, fyfan ! Jag som har skola snart. Efter att jag har varit sjuk så kommer det en liten munsår och jag HATAR munsår ! Typist när man ska börja i en ny skola med nya lärare och elever, hmm -.-

Usch hittade bilder på det äckligaste munsåren jag hat sett ! Stackars människa. Jag får bara en liten som går bort efter 2-3 dagar, inget så stort och allvarligt.


12/8 -09 | Kat De Luna

2009-08-12, 14:47:50 / Kategori:
Igår var det galet najs att se Kat De Luna uppträda ! Vi gick bakom scenen och väntade minst en timma på henne för att komma ut. Klockan var halv 2 och tunnelbanan hade stängt, shit allt för att få hennes autograf och en bild med henne. Vi gick hela vägen hem till farsta och var framme halv 4. Mina fötter dog ! Men det var roligt och förvånande att se henne så nära och känna henne.


10/8 -09 | UNG 08

2009-08-10, 20:10:22 / Kategori:
Idag har man varit hemma och sett på mina gamla barndoms filmer, haha. Vet ej varför men ibland vill man bara vara barn igen och se barnfilmer.

Kom ihåg i lördags då jag och papi var i i en gräsfält i Odenplan och solade så såg vi en man stirra på en tjejs rumpa länge. Han satt sig där till och med och stirrade, haha. Men det äckliga var att hon log bara med sina underkläder. Usch ! Hatar såna tjejer och stör mig på män som glor på kvinnor så mycket !

Juste imon är det UNG 08 och ditt ska jag gå med Winfer och antagligen me några av hans vänner. Kat De Luna kommer vara på plats. Haha jag brukar kalla henne docka, för att första gången jag såg henne på Tv så hade hon blont hår med mycket smink och såg verkligen ut som en docka. Inte för att vara taskig men det var sant ! Men det kommer bli kul att se konsären.




9/8 -09 | Städning

2009-08-09, 15:01:56 / Kategori:
Äntligen fik jag städa Winfers rum ! Varje gång jag börjar blocka undan och små städar blir Winfer bara sur så det är nästan omöjligt att städa hans rum, men idag lyckades jag få städa. Yeeeah. Nu är det rent, men det fattas att noppa golvet. Det blir nån annan gång för dom har ingen mopp just nu, f*ck !

Jag är typ som min mamma när det gäller städning. När vi ser att nåt ligger på golvet eller om det behövs dammsuga så kan vi inte låta bli att städa. Måste ha rent ! Det är säkert ! Ifall om det hände att jag och Winfer flyttade ihop så skulle han vara galen i mig gämt. Jag kan inte låta bli att städa, haha. Men det är inget dåligt att vilja ha det rent. Har ingen aning varför Winfer blir så lätt sur när jag städar :P Det han säger är 'shiiit i'. Och jag lyssnar inte på honom och fortsätter ^^ heh.


8/8 -09 | Vad händer ikväll

2009-08-08, 21:30:39 / Kategori:

kom för en halv timme sen från min och Winfers promenad runt Farsta. Nu ska vi fixa till min blogg och se en kvällsfilm, det blir skräckis igen. Mohahaha ! Men vi höres imon !




8/8 -09 | Stekte mig

2009-08-08, 19:54:27 / Kategori:


Idag så har man solat med papito. Najs väder för det. Var shit hungriga när vi kom hem. Men lagade en av min favorit rätt, Chorizo, ris och ägg. Mmmmh ! Men har inte tid med att skriva mer, ska gå ut på en kvälls promenad för att bli av me maten i magen. Vi hörs !

7/8 -09 | mi dia

2009-08-07, 21:22:55 / Kategori:
Hola (: Idag vare vamt ute. Yees solen börjar komma tillbacka igen. Men snart är det skola ändå :( Men nu blir det skola i liljeholmen i handelsprogrammet, wohoo ! Men idag har man gåt runt med winfer i stan och kollat runt, det vanliga. Ska även se en bra film ikväll med honom. Det blir skräckis ikväll ^^ Lite myspys med kakor blire oxå, feta sig mitt på natten. Jag som oxå vill gå ner i vikt, haha. Men nu lämnar jag datan till winfer (: Ha en trevligt bra kväll !




Idag i odelplan.

2/8 -09 | För mk rök

2009-08-02, 00:34:47 / Kategori:

Hola (: Idag så har man rökt mk vattenpipa vet jag. Nu blir det inget på ett tag. Har chillat ute idag med winfers grabbar. Kom hem klockan 11 helt slut. Lagade mat till mig och winfer. Ägg med ris, mmh ! Yees men ska kolla på vår helg film nu och det blir harry potter. Ska kramas oxå :D See yaa.