31/3-09 | Desperata husfruar ikväll :D

2009-03-31, 20:19:54 / Kategori:
Hej hej :D

Gick te skolan och gjorde själv min engelska nationella prov som jag gjorde på ungefär 40 min. Den var lätt, skrev om vad jag vill jobba med i framtiden och det.

Efter provet åkte jag direkt te slussen där jag träffade Winferado :D Han skulle betala lite SL räkningar :P efter det tog vi en promenad och åkte hem. Eyy får inte glömma att det är desperata husfruar idag :D Älskar den serien asså ! Har kollat på varenda avsnitt förutom en ända och det var första avsnittet :P hah.

Älskar susan av dom alla ! Hon är klumpig som
 jag var hela tiden men det är över nu ^^
Dessutom är hon den roligaste men dom
gulligaste paret där är carlos med gabby !






Men det var det för idag, hörs läsare :D

31/3-09 | Sovmorgon för nån gångs skull ^^

2009-03-31, 09:11:47 / Kategori:
Holaa :D

Gick till skolan kl.08:00 men ingen ända 9:a var i skolan -.- Fråga min lärare Daniel och han sa att vi hade värsta sovmorgonen som vi aldrig har, 10:10 böjar vi och jag ba min guuud kunde har sovit 2 timmar längre som jag hade viljat ^^ 'Alla 9:or kmr åka till stan och se nån opra balet medan jag kmr stanna i skolan och göra engelska nationella som jag missade förra veckan :P Trist !

Vill ha min Nokia 5800 Xpress music som är på lagning :( Får ha en gammal mobil så länge. Min mobil var lite fucktupp hela tiden så det var på tiden det åkte in på reperation ^^ Dn har varit borta en vecka nu och kmr va dt 2 veckor till ungefär (tror jag).

J Balvin ft Aandy Aguileta - noche de pasion. Den låten har fastnat i mitt huvud ^^ Dn påminner så mk om den sommaren då jag och Winfer träffades ! Och hans lila hemma dans video :P Faan vill se dn videon igen !

Oyee Dt är inte så blåsit idag och så sticker solen ut idag ^^ Härligt väder. Får gårhud av att sommaren är snart här och jag kan känna den oxå !

Juste har skrivit en CV som jag kmr lämna in i olika coop konsum lr coop nära så att jag kan få ett sommarjobb och kanske fortsätta med det när skolan börjar om dom vill ha mig kvar ^^ Käna en extra slant och maybe åka utomlands med Winferado :D Vi får se !

Men har inget mer att säga, jag skriver senare idag. Ha ett fortsatt trevlig dag läsare :)

30/3-09 | oyee glöm inte

2009-03-30, 20:51:13 / Kategori:
Holaa :D


Sitter här vid datorn och chattar Med Winferado Som befinner sig hemma i Farsta ^^ Vi kollar på The Wonder Time samtidig som var galet bra :D Såg 3 avsnitt och alla var bra ! Ska fortsätta se mer av den serien en annan dag. Oyee glöm inte kolla på spårlöstförsvunnen ikväll kl 9 i kanal 4.

Men ni höres läsare :D god kväll

26/3-09 | Sjuuuk :(

2009-03-26, 19:51:00 / Kategori:
Holaa.

Har varit sjuk dom här senaste dagarna :( min näsa är stäng och jag börjat att hosta. Hatar vara sjuk för efter jag har vart sjuk så får man ett litet äcklit munsår som jag hatar ! Det kliar irriterande. Men vad ska man göra.

Men har inget på hjärnan att skriva om, drar tillbacka te tvn och kollar på den gula familia :D buena noche.

23/3-09 | Ingen rolig dag !

2009-03-23, 19:49:31 / Kategori:
Holaa.

Man blir så deppig av mörkret ! Finns inget rolig att göra. Har inget i huvudet att skriva om heller. Min hjärna är tom. Tänker bara på en sak och det säger jag inte. Har läxor att göra med har ingen ork att göra dom. Det här var en deppig dag ! Vill bara att imon är det sol och allt är bra igen. Men ska gå tillbacka till tvn och se på simpson.

Ha det bra läsare !

21/3-09 | Hittat min balkläning :D

2009-03-21, 20:45:23 / Kategori:
Holaa (:

Idag tog jag och winferado en lång promenad runt Farsta, härliga väder äre najs att gå runt. Speciellt på sommaren då värmen grillar en !

Juuste ! Jag har hittat min balkläning :D Den är perfekt, exakt som jag vill ha den. Hittade den i fredags med winfer. Kläningen är vit och är ända ner till knäna. Den är tajt vid brösten och fluffig blir den hela vägen ner från midjan. Till den ska jag köpa ett par svarta klackskor som jag oxå hittade i stan, fett fina ! Och lite smycken till. Så kmr jag se ut på min bal den 29 mars :D

Oj, glömde säga att det är exakt 1 år och 8 månader sen jag och winfer blev tsm :D Tiden går fort asså ! Snart har vi barn och gifter oss oxå, haha. Nejda vi tar en dag i taget.

Det var det för idag, ses imon ! godnatt (:

20/3-09 | Winferado min stora bebis :D

2009-03-20, 21:42:21 / Kategori:


Heejsan. Sitter hemma hos winferado, fixat min blogg nyss men den är inte klar. Är nöjd hittills (: Idag har jag och winfer tagit en lång runda runt stan. Mina fötter är rätt trötta efter det. Och så sover mina ben, shit irriterande !

Denna bild vid sidan om är tagen efter jul i december, kom ihåg att vi hade inget att göra. Så ren och fräch min hud är på denna bild, nu attackerar finnar & apoliemaskar. Hah nejda men man får några här och där ibland men dom går bort. Winferado har aldrig sett så tråkat ut som han gör på denna bild :P

Men men nu ska jag dra till winferados säng där han ligger och läsa en bok för honom och ge honom sin veling ^^ ska natta min stora bebis :D Vi hörs imon, godnatt !


18/3-09 | första inlägget på tuusseenn årr !

2009-03-18, 17:46:57 / Kategori:
Holaa gente !

Mycket fint väder idag, det får vi inte så ofta här i Sweden. Passa på att gå ut folket, tyvärr passar jag inte på -.- Jag skriver inte ofta, lång tid har gått men inte så mycket har hänt. Bara det vanliga. Jag syftar på skolan, betygen, familjen och Winferado. Öhh jaa. GUD vad jag längtar till sommaren :'( Vill bara vakna imon och VIPPS så äre sommar ^^ Men får lida ett tag till !

Skolan går  MYCKET bättre nu ! Har redan gjort hela svenska nationella proven och har påbörjat men engelska. Att jag har gjort dom känns bra, hoppas får bra resultat ! Men slutsnack om tråkiga skolan.

Jag måste verkligen börja träna till sommaren 09 ! Direkt när våren är här ska jag springa gärnet av mig, början kommer säckert bli kaos för man har dålig kåndis nu. Men den förbättras när man blir van.

Vet ni, har funderat att sommarjobba denna sommar för att käna mina egna pengar och kanske resa till härliga spanien (: är inte säker med resan, men vill definetivt jobba. helst i ett cafee lr hemköp. Nåt sånt liknande.

Asså jag har sååå härliga tankar om hur förra sommaren var och vill så gärna att denna sommar blir detsamma, längtar att gå runt med med shorts och en topp med låga skor. Att känna solen värma min kropp är bara så härlig ! Måste sluta drömma asså ^^

Men maybe skriver later, ciao bella ^^