2012 På Bio

2009-11-29, 21:09:51 / Kategori:
Haha jag ska inte se en fotbolls match med Winfer igen, han blir ju galen och slåt mig. Han slår mig inte så vilt eller hårt men han blir galen bara. Haha, Det är som om han inte har sett en fotbolls match på åratal.

Men igår så såg jag och papi på bio i sergels torg. Vi bestämde oss för att se filmen '2012'. Den var verkligen bra ! Jag grät till och med fyra gånger, två gånger var med många tårar och dem andra två gångerna var det lite små tårar. Det var en liten salong men det tänkte man inte på för den var så bra ^^

Nu ska jag och papi se på TV tillsammans i soffan lugn och ro. Vi hörs imon igen !


Fotbollen Får Mig Att Somna

2009-11-29, 18:23:16 / Kategori:
HAHAHAHA ! Jag skrämde nyss shiten ur papi ^^ Hans blick och skrik var så rolig, han skrek nästan som en tjej. Vi garvade ihjäll oss.

Just nu sitter vi i min soffa hemos mig och ser på fotboll, tråååkigt :P´. Nejda men det är roligt tills andra halv leken kommer. Fotboll är en bra och roligt spel att spela men det är inte lika roligt att kolla på när folk spelar, alltså TV. Men jag ska se fotbolls matchen Barcelona vs Real Madrid, tillsammasn med papi. Vå får se när jag somnar i hans armar ^^ kanske efter en kvart, heh.


David After Dentist

2009-11-29, 17:38:39 / Kategori:




Lyxfällan Ikväll

2009-11-26, 15:25:16 / Kategori:

Idag är det lyxfällan, ser den varje torsdag klockan 21.00. Har faktis sett båda dem här killarna.

Mannen i svart kostym såg jag för 2 veckor sen utanför min skola då jag var påväg hem. Och mannen men grå kostym så såg jag i stan vid ett hotel i plattan. Kunde inte tro att dem var så långa. Blir man kortare när man är på tv lr ? ^^

P R O V

2009-11-26, 11:20:19 / Kategori:
NEEEJ ! Har matte prov nästa torsdag. Det innebär att jag kommer träna inför provet på helgen, mycket träning. Jag suuuger på matte så jag måste träna mycket så det sitter i hjärnan. Har ju inte haft matte på ett bra tag så jag måste plugga upp det igen eftersom jag har jobbat i företag på torsdagar och fredagar. Men nu när jag har slutat i läringsprogrammet så kommer jag kämpa i matte ^^

Men jag är skoltrött, det är 4 veckor kvar till jullovet, hoppats det tar snabbt !


Tandläkare, Ett Måste

2009-11-25, 21:10:58 / Kategori:
Såg klart på en film ^^ När jag kollade på film så tog jag flingor men det ångrar jag mig nu att jag tog. För när jag tog en tugga så sved det direkt i högra sidan av munnen. Jag tror att jag har fått hål i tänderna :/ Fan ! Hatar att gå till tandläkaren, det borrar tänderna och ger fetaste sprutan i tandköttet.

Jag är rädd för sprutor så jag vill inte undersöka mig och dem hittar hål. För då måste dem ge mig bedömnings spruta, det är inte kul.

Hah jag skulle ha gått på en tid men jag gick aldrig. Det var ett tag sen. Men det är ett måste gå, man vill ju inte han fula tänder eller nåt.

Jag har världens känsligaste tandkött ! Att bara borsta tänderna är ett helvete. Jag har alltid haft dåligt tandkött så jag tror inget kan fixa till sig när det gäller min tandkött. Varje gång jag borstar tänderna så blöder mitt tandkött, det hatar jag galet. Men så kommer jag leva hela mitt liv. Hur mycket jag än kommer borsta tänderna så kommer det fortfarande blöda.

Usch lär er en läxa att borsta tänderna och gå till tandläkaren innan ni ser ut såhär, bläää !


Dröm Till Verklighet

2009-11-25, 10:17:45 / Kategori:

Jag hade en dröm idag som gjorde mig mycket glad ^^ Jag drömde att jag fick en sheck på 15 000 kr för att handla i Åhlens. Jag blev så glad när jag fick den. Men det konstiga var att jag fick den av ökända släktingar som var latinos, jag har släktingar som är latinos (Chilenare) men dem hade jag aldrig sett i mitt hela liv. Jag ba: Baaah vem e ni ? hahah. Men jag trodde verkligen att drömmen var på riktigt :/ Tänk om jag verkligen fick den scheken ^^ Då skulle jag handla mycket julklappat och mycket till mig själv såklart, heh. Men sånt händer inte mig :/ Bara i mina drömmar, men man vet aldrig. En dag kan jag vinna på lotto lr nåt.

Låt Mig Sova

2009-11-25, 09:23:13 / Kategori:

Vart går våra lärare hela tiden ? -.- Han kommer och han går, hmm.

Ohh vi börjar skolan så tidigt :/ Varje dag börjar jag klockan halv 9, det är inte så tidigt men min skola är i liljeholmen och jag bor i alby. Jag måste redan gå hemifrån 20 i 8 -.- Idag orkade jag inte ens gå upp från sängen. Jag hinner knappt äta frukost eller ens hinner fixa mig, derför går jag alltid helt förstörd till skolan ^^

Kan vi inte ens få minst 2 sovmorgon varje vecka :/ Det skulle göra så mycket ! Skulle dessutom vara mycket piggare i skolan.


Scheka in Mamitah.blogg.se

2009-11-24, 11:23:15 / Kategori:

Weepa lunch nu men tänker inte gå och äta. Ska sitta här på samma fläck och se film i min data. Har inget annat för mig.

Förästen kolla in min gamla blogg :) Mamitah.blogg.se
Läs inläggen och genför med denna blogg. Jag tycker att jag skriver konstigt i min gamla blogg, vissa inlägg fattar jag inte. Det var inte sååå länge sen men det var ett tag sen.

Men ska se på film nu ^^


Trött Man Är

2009-11-23, 22:23:09 / Kategori:
Gud vad man blir trött på att kolla på film en hel dag ! Men imon är det skola igen, saknar inte. Det kändes som att jag hade lov eller nått. Men tyvärr förstör skolan. Jag hoppas bara att jag slutar mycket tidigt så jag bara kan åka hem ^^

Men som sagt är trött, har inget mer att skriva. Hjärnan har stängt av. Buenas Noche !

Beyonce & Lady Gaga Sammarbetar

2009-11-23, 18:45:25 / Kategori:
Varför ska det här hända ? Jag trodde inte ens att du ville se mig längre men nu dyker du upp såhär. Har jag fel eller rätt.

Men iallafall så har jag hört att Lady Gaga och Beyonce ska göra en låt tillsammans. Jag tycker att dem inte passar som artister att göra musik tillsammans, det är min åsikt. Lady Gaga är en person som gör avslöjande videon och har lite underliga kläder på sig. Medans Beyonce är den typen som dansar mycket och gör bådde kaxiga och lugna låtar, men Beyonce kan ocå vara lite för mycket när det gäller dom tajta katt dräkterna. Båda är bra som artister men jag tycker inte riktigt att dom passar när dom sammarbetar med musik. Men jag kan ha fel, får se hur videon blir. Den kan vara galet bra.

Bridget Jones 2

2009-11-23, 16:07:00 / Kategori:

Denna dag går till att de filmer och inte må riktigt bra . .
Men en dag kommer jag gå över det, eller kommer jag verkligen göra det ?!
Såg Bridget Jones 2 i min data. Dagen fortsätter med filmer.



Mitt Hjärta...

2009-11-23, 13:28:19 / Kategori:



Julklapps planer

2009-11-22, 13:33:45 / Kategori:

Igår kväll var en intessant kväll. Jag och Winfer sökte efter llluminati. llluminati är en grupp som vill ta över världen, men jag skriver om lluminati en annan dag.

Igår så kollade la pareja på 'Änglar & demoner'. Vi hade sett den tidigare men inte hela. Första gången vi såg den så var vi för trötta att förstå den ^^ Men igår kväll förstog vi hela filmen och den var shit bra. Vi åt även goda saker som alltid på helgen, heh.

Juste ska ni handla julklappar denna månad ? Jag väntar bara på mina pengar kommer så jag kan handla innan alla köar i affärerna. Jag och Papi tänkte kolla imorgon och jackopsberg centrum lite julklappar då vi har studiedag :)

Men nu får papi datan, han håller på somna i sin säng nu. ska gå och smeka hans hår som han älskar ^^ Vi hörs !


Känslor . . .

2009-11-20, 13:30:12 / Kategori:


Jag orkar inte, orkar med ingenting längre. Jag har gett upp, vad man man göra åt det. Hur länge ska jag fortsätta ? Kan inte allt bara bli som det har varit igen :'(


Hatar Rosa

2009-11-18, 19:21:24 / Kategori:
Såg nyss filmen 'hancock' i min data. Visste inte att vi hade den på DVD.

Är jag ensam och att hata rosa fast jag är tjejig ? Hatar rosa. Hatar när man har rummet fult med rosa saker och rosa tapisering, blääää. Enligt mig så tycker jag att blondiner älskar rosa, och självklart små flickor. Jag har gillat rosa förut men inte längre. Men man var liten så man ändrar sig.

Män dömer tjejer direkt att alla tjejer älskar rosa, men dem har feeeel ! Alla tjejer gillar inte rosa, jag känner tjejer som jag. Det som är riktigt konstigt för mig är när tjejer som vill ha rosa i just allt -.- Driver ni eller ? Jag kan fatta att man kan ha visa saker i rosa men just allt, tsss.


Ja Eller Nej ?

2009-11-18, 12:32:05 / Kategori:
Vill bara åka bort från kylskåpet ! Asså sverige. Vill för nån gångs skull kunna känna riktig värme och inte kalla vindar. Kan inte sverige bli ett varmt och tropiskt land -.-

Min släkt i Chile vill att jag ska åka till dom denna jul men jag är inte säker för dom vill att jag ska stanna i månader men jag har skolan att sköta, så det funkar inte. Om jag var vuxen och inte hade nån skola så skulle det vara bra för då kan man vara borta ett bra tag, i mitt fall så suuuger det.

Kommer jag någonsin åka till mitt vackra land, Chile ? :/


Ja Eller Nej Till Vaccin Sprytan

2009-11-18, 10:29:18 / Kategori:
Klar nu med min uppgift ^^ Gjorde en nyhetsbrev för Coolstuff.se

Men var innan nere i matsallen och hade möte med rektorn tillsammans med flera elever. Rektorn var som alltid en surgubbe som bara chatade om hur vi skräpar ner skolan och att inte använda droger och blablabla .....
Men han tog även upp en sak som jag har funderat på ett tag nu, om vaccin till svininfluensan. Vi kommer få ta vaccin sprytan den 3 december men jag är inte riktigt hundra procent säker på vaccinet, den är ju nyligen producerad och har inte haft så mycket undersökningar om den. Man vet aldrig, den kan vara dålig för en istället för att vara bra.

Ni har väl sätt tjejen som tog sprytan och helt plötsligt inte kunde prata eller gå normalt ? Ända tillfället då hon var normal var då hon sprang framlänges och baklänges. Sjukt tycker jag, men det kan vara fejkat. Men videon har även skrämt upp mig. Men vi får se om jag tar sprytan för även min mamma vill inte att jag ska ta sprytan. Hon har samma fynderingar som jag. 


Alltid Den Udda

2009-11-17, 19:44:24 / Kategori:
Julen närmar sig och det gör nyår också. Men jag har tänkt mycket, om hur denna år kommer bli. Kommer allt vara som vanligt eller kommer allt bara ändras. På nått sätt så känns det att jag kommer ha en mycket dåligare år som närmar sig.

Ibland känner jag mig så utanför och det gäller allt, och jag visste inte att det skulle kännas så till och med i skolan. Varför fortsätter mitt liv så som jag har försökt undvika ?! Det verkar som om gud inte älskar mig.

Jag tog en promenad ensam idag i regnet och tänkte. Jag känner mig till och med utanför hemma bland min familj. Jag har alltid kallas för den udda i familjen, men jag har skojat att jag är den bra udda bara fär att undvika att känna mig så utanför och sorgsen. När kommer jag trivas ? Jo, jag trivs redan med någon och det är med Winfer. Men kommer han alltid finnas där med mig ? Om inte så tror jag att jag kommer alltid känna mig utanför. Jag gråtter inte hela dagarna för att jag känner mig utanför, men jag undrar varför just jag ska känna mig såhär :'(


Försent Att Byta Nu

2009-11-17, 16:34:50 / Kategori:

Shit, jag skrev nyss inlägg men allt gick bort, typiskt -.- Fick upp nyligen att jag kommer ta studenten tidigare än min bror för han ska hoppa av skolan och börja om första ring i bygge programmet. Onödigt att gå i en program i ett och ett halv år och börja om igen. Kunde han inte bytta redan i första ring ?

Men jag själv är inte hundra procent om min program, men jag vet att jag ska avsluta hela min studie i entreprenörsprogrammet. Jag har alltid viljat jobba med kläder och smink, entreprenörsprogrammet leder mig åt det hållet så det är bra. Jag kommer bli en affärskvinna ^^


Älskade Denna Låt

2009-11-17, 13:41:35 / Kategori:
Har börjat lyssna på denna låt 'Europe - Carrie'. Hade lyssnat på den låten då jag var tolv år och då jag umgicks med en tjej som heter Isabelle.

Kom ihåg att jag längtade att gå hem till Isabelle bara för att lyssna på denna låt ^^ hah. Jag fick ryssningar av denna låt, då tyckte jag att det var världens bästa låt. Den är fortfarande mycket bra. Men den låter mycket rockig så jag undrar om jag älskade rock som liten :P Nejda men det finns låtar som är ett undantag.



Några Goda Råd?

2009-11-17, 13:20:45 / Kategori:
Asså jag undrar varför jag får så lite besökare ?
Jag kanske inte skriver hela tiden, speciellt inte på helgerna då jag är med Winfer. Men jag orkar inte skriva hela tiden. Men jag försöker skriva. Men hur får man mer besökare ? hmm.


Bekväm I Mjukisar

2009-11-17, 10:05:26 / Kategori:

Aj, hade inte lust att gå till skolan idag. Har blivit trött på morgorna och orkar knappt gå upp från sängen -.- Men jag hoppas det ändras för det var ett av skälen för att jag skolkade mycket i 8:an och 9:an. Ska inte hamna i samma situation som då !

Men för att få en bra start på dagen i skolan så är mjukisar ett måste att ha på sig ^^ Jag klarar inte av att konsentrera mig om jag har jeans på mig under lektions tid. När jag har mjukisar på mig så känner jag mig så fri och som om jag vore hemma. Skolan är som ett andra hem, man tillbringar ju halva dan i skolan från måndag till fredag, så man vill känna sig bekväm. Igentligen tycker jag inte om mjukisar, speciellt hur fjårtisar har sina mjukisar. Jag tycker att mjukisar är inte fint då man har det i stan och andra ställen. Men i skolan och hemma kan man för jag kommer inte till skolan för att vara fin, utan att studera.

Men när man kommer till arbetslivet så kan man inte gå runt med mjukisar hela dan, det är ju fult och tycker det är ofräscht. Klart att jag inte kommer gå med mjukisar då hah.


Paranormal Activity På Bio

2009-11-16, 12:27:57 / Kategori:

Har ni sett filmen 'Paranormal Activity' på bio ?
Jag såg den i fredags på sin premiär dag tillsammans med Winfer, den var läskig asså på bio. Det som var läskigt var att man fick mycket surprise och att man har alla ljudeffekter som fick allt att kännas så läskigt. Jag Blev så rädd att Winfer blev rädd av mina två gånger jag skrek i hans öra ^^ han blev inte döv som tur.


Handling
Micah och Katie är två studenter som bor tillsammans i en förort i San Diego, Kalifornien. En dag avslöjar Katie för sin pojkvän att hon har blivit förföljd av en spökliknande vålnad enda sedan hon var liten flicka. Hon säger också att hon tror att vålnaden nu befinner sig i samma hus som Micah och Katie. För att bevisa att så inte är fallet köper Micah en videokamera för att försöka filma de paranormala händelserna på bild.


Alltid Kärlek Till Dig

2009-11-16, 10:44:22 / Kategori:


Jag hade prov idag som jag inte visste om, men det  gick bra ändå. När jag var klar så kollade jag i visa  månader i Winfers blogg, Afilaow.blogg.se. När jag  kollade lite så var det många dagar man hade glömt  och hade gjort. Men nånting som jag mycket vä l kommer ihåg är min och Winfer 2 års dag ^^

Jag har aldrig haft ett så långt förhållande med någon  så det var stort för mig. Vår 2 års dag var för ett tag  sen. Det närmar sig till 2 och ett halv år tillsammans,  tiden flygger bara iväg. Jag trivs så bra med hans  närhet. Det är så man ska känna sig när man är  tillsammans och man ska kunna ha roligt  tillsammans. Det är faktis ett bra råd till par där ute.  Men jag vet att jag Aldrig kommer ha ett sånt här  förhållande igen med en annan än Winfer Rodriguez  Flores.


Kan Det Inte Bara Bli Sommar

2009-11-16, 09:55:04 / Kategori:

Ni har väll märkt att ni går till skolan när det är mörkt och går hem från skolan när det är mörkt, visst är det deprimerande ?

Nu har det kommit till den tiden då man är deprimerad som mest. Då man äter som mest och går upp några kilo för man inte går ut längre till den hemska vädret. Det kan vara mysigt att det är lite dåligt väder och det blir mörkt tidigt. Det är mysigt då man har någon att hålla om och värma varandra hela vintern, men om man är ensam så kan det vara lång tråkigt. För min den så har jag Winfer och han har mig ! Även om det skulle hända nåt mellan oss så tror jag att vi kommer alltid hålla ihop på nåt sätt. Han kommer ändå alltid vara i mitt hjärta, där är han alltid med mig.

Även om man inte hat någon att hålla om i vintern så kan man dela sin kärlek tillsammasn med familjen och vänner. Men tänk om någon inte har en familj och inte ens vänner, hur skulle ens liv då se ut ? Ensamt såklart.

Men jag har börjat redan bli trött på vädret och det mörka. Kan man inte få fint väder i alla fall så vi kan få den klar blå himel som är så fint ? Efter julafton och nytt år så kommer jag dö av längtan till sommaren. Snälla låt detta år ta snabbt som blixten.

Kan det inte bara bli sommar nu så man kan känna sig glad att bara gå ut från dörren och känna den härliga sommarkänslan ?! ^^


Media Var På Michael 24/7

2009-11-12, 10:27:32 / Kategori:


När man pratar om Michael Jackson så finns det mycket att prata om. Till exempel om han opererade sig vit eller bara fick en sjukdom som gjorde att han blev vit. Eller om han verkligen var en pedofil. Jag trodde på visa saker för något år sedan.

Jag ångrar mig ! Jag dömde honom för snabbt utan att ha tänkt att media älskar att skriva falska saker. Media ville bara krossa honom till bitar. Det media skrev trodde många på om honom, inklusivt jag.

Någon nämde om median i Michaels minnes stund att han är fri från allt falsk shit som folket säger om honom. Jag kan förstå Michael, att han inte mådde bra.
Nu får han fåt vila i frid. Ingen mer shitsnack.


Wow Mitt Rekord

2009-11-11, 12:55:59 / Kategori:

Hah nu kommeru inte kunna knäcka mitt rekord någonsin ^^ 'Sara Vs Winfer'.



Gud, Ge Mig Tjockt Hår

2009-11-11, 11:14:12 / Kategori:
Jag HATAR mitt tunna, platta hår ! Jag har så tunt hår så att mitt hår kommer inte sitta kvar på mitt huvud längre än tills jag blir 60 -.- När jag samlar mitt hår i min hand så ser man hur lite hår jag har, det är inte jätte tunt. Men tjock hår har jag inte.

Skulle vilja ha tjockare hår med stora lockar, det är mitt dröm hår ! Men kan man typ ta någon tablett eller nåt som gör att man får tjockare hår och får lockar ? För jag skulle gärna vilja ha det. Jag vet att tjockt hår är jobbigare att tvätta men även hantera, men det skulle vara så mycket finare.

Att locka håret med en locktång är inte lika fint att ha orginala lockar. På bilden hade jag lockat håret, det är ungefär såna lockar jag vill ha med lite tjockare hår.


Bastu Blir Det Idag

2009-11-11, 11:00:58 / Kategori:
Weepa idag ska jag basta ^^ Från 7 - 8, kanske lite över för jag har bastun ända te klockan 10. Ska basta med winfer.

Vi kommer känna den äkta känslan om hur det är att vara i finland. Finländarna kom på att man kan basta, mitt halva folk. Det är så skönt att basta, men man ska inte basta för länge för det tar mycket energi så man blir mycket lat. Bastu är även oxå bra för hyden och man svettas äcen galet så man går lite ner i vikt.

Men ska gå tillbacka till studierna...


En Helt Ny Design

2009-11-08, 22:02:41 / Kategori:
Wepa, ännu en natt ska jag sova hos Winfer ^^, Det ska bli najs !

Som ni ser så har jag fått en ny design som är gjord av Winfer. Annars kan jag inte göra en egen, jag suger på det på webdesign. Är det najs da? 

Bilden ni ser vid sidan om med vinter kläder är ett val av Winfer. Jag ska ha den i en vecka för Winfers skull, han gillar den men jag tycker den är bläääh. ^^ 

Jag har inte mycket att säga nu men kvällen bjuder på en film. Måste lägga mig ! Har skola kl. halv 9. Okeej, detta är skriven av Winfer. Jag, Sara äter flingor medans :D  

Just nu i detta ögonblick ;)


6/11 -09 | Buzz spelet

2009-11-06, 09:43:37 / Kategori:

Så nu var jag klar med min del av projektet som vi ska redovisa idag ^^ Annars så gör jag inget, lyssnar på musik och tänker. Tänker hur jag inte ska vara så nere. Men bort med dom tankarna, måste vara glad !

Vill spela buzz spelet, den är rolig. Jag är inte en sån person som älskar spela spel, men den här spelet är ett undantag. Det är som att vara med på tv och svara på frågor och vinna pengar. Jag hatar krigspel och sc, vad går spelet ut på igentligen ? Killar älskar såna spel. Speciellt killarna i min klass spelar dagarna långa den där sc spelet. Den är så tråkig, det ända man här är 'head shut bom bom bom'. Och så fortsätter det så. Dom gamla spelen är mycket bättre än dom nutida spelen. Gillar spel som har äventyr och man ska hitta saker. Kommer såna spel att göras igen ?


5/11 -09 | Arbetsförmedlingen

2009-11-05, 11:10:32 / Kategori:
Kom nyss från arbetsförmedlingen. Jag, Tani, Mylan och Izabelle har ett projekt som ska skriva om arbetslösa personer så vi intervjuade någon personal och filmade det sammtidigt. Den som gör projektet bäst vinner priser, alltså dem 5 bästa. Jag vill få tredje priset för man får bio biljeter, det passar perfekt nu när det finns så många bra filmer på bio just nu.

Ge mig, ge mig, ge mig, ge mig, ge mig !


5/11 -09 | Smink dödar ansiktet

2009-11-05, 09:34:37 / Kategori:

På tal om smink så hatar jag mycket smink, jag använder inte så mycket smink. Det ända jag använder är dream match som jag täcker lite finnar och mascara för ögonfransarna, det använder jag hela tiden men vissa dagar har jag ingen smink alls. Jag hatar när man har fullt med shit som täcker hela ansiktet. Och när man tvättar bort all smink så ser man ut som en helt annan person, en häxa alltså ! Smink förändrar en. Mig själv så ser jag ut som samma person hela tiden, det är för att jag inte använder mycket smink som förstör ansiktets naturliga skönhet. Så ett gott råd, använd inte mycket smink. Speciellt brunkräm ska du undvika, det gör så att ditt ansikte inte kan andas och blir fult.

Se på Eva Longoria, Pamela Andersson och Jennifer Lopez. Deras ansikte är vann med mycket smink så ansiktet ser hemsk ut. Dem som ska vara dem "vackraste" kvinnorna på jorden. Där ser ni hur "vackra" dom är igentligen.


4/11 -09 | Lady gagas outfit

2009-11-04, 13:25:28 / Kategori:

Jag tror att jag aldrig har ägt en halloween däkt. Jag har viljat vara drakula brud, ängel och djävul. Hur såg ni ut på denna halloween ?

Kolla in Lady Gagas halloween outfit. Den är konstig, BH över tröjan och bara med kort kort shorts -.- Sämsta halloween outfiten någonsin !


4/11 -09 | Munsår

2009-11-04, 12:49:47 / Kategori:

Fyfan lider ännu en gång av munsår -.- Det är så äckligt och det gör ont. Men det jag har tur med är att jag får en liten munsår och inte en sån stor en som svider i en hel vecka. Måste jag få munsår bara för att min mamma oxå fick när hon var liten till tonåring ? Bra man kunde göra nåt åt det så det inte kommer tillbacka. Det som finns att köpa som att munsår går bort är bara shit snack. Jag har haft många krämer och ingen funkar. Det minskar bara smärtan men det går inte bort, även om man lägger innan munsåren har kommit upp. Det finns så äckliga munsår så det ser läskigt ut, det är shit synd om man lider av sånt.

Fyfan tänk om man led som denna person på bilden. Hur kan man förkänna att få sånt ?


4/11 -09 | Rekord

2009-11-04, 11:11:12 / Kategori:

Weeepa slog mitt rekord ^^ 39680 poäng.



4/11 -09 | Önskelista

2009-11-04, 09:15:52 / Kategori:

Fyfan skrev ett inlägg nyss och allt shit gick bort -.- men jag skrev att jag passar på att skriva ett inlägg när läraren är borta.

Undrar ni oxå vad ni ska köpa denna November månad ?
Jag har tänkt att köpa te mamma, sami, maria och winfer. Men jag har en budget och jag tror inte att det kommer räcka till det jag vill köpa, men vi får se hur det går med det.

Jag själv önskar mig inte så mycket denna jul, men nånting vill man alltid ha ^^

Min önskelista

Tjocka mys skor

Jeans

Buzz spel

Lips spel

Kläder

Smink

Kamera


Nja det var inte så lite saker som jag vill ha, men visa saker är rätt dyra.


3/11 -09 | Filmer på bio, ett måste.

2009-11-03, 14:00:16 / Kategori:


Två filmer som är ett måste se på bio. Kommer se dom filmerna nästa vecka. Filmen 'Paranormal Activity' kommer jag se på fredag nästa vecka och lördag därpå så ska jag se filmen '2012: Doomsday'. Så den helgen kommer bli film helg på bio tillsammans med Winfer ^^ Kan inte välja att se bara en film, måste se bådda. Hoppas att filmerna är bra, för igentligen är jag pank och blir bara ännu pankare av filmerna. Men om filmerna är bra som var det värt det.





3/11 -09 | Budget

2009-11-03, 13:42:01 / Kategori:

Någon som vet hur man går ner 5 kilo på ungefär 2 veckor utan att svälta ihjäl sig ?

Jag vet att jag tjatar för mycket om min kropp men så är det när man har oftas varit smal och helt plötsligt passar inte längre i fina jeans -.- Man blir ledsen att se på tidigare bilder på man hade en kropp som faktis såg bra ut i jeans och linne, men jag vet vad jag ska göra åt saken. Äta bra mat, börja röra sig mycket och träna. Och nåt som är verkligen viktigt för mig, SLUTA med kakor och sånt shit. Det är min största svaghet ! Att äta bra mat är oxå omöjligt, mamma orkar inte längre att laga goda och nyttiga rätter. Jag själv måste lära mig att laga nyttiga och goda rätter. Kan ändas laga mat som inte är nyttigt. Det är väll på tiden att man lär sig laga mat för nu och framtiden.

Det första jag måste göra är att göra en budget om vad jag ska äta, träna och sluta med kakorna sakta. Så här ska budgeten börja. Men det jag hoppas på är att om jag verkligen följer denna budget. Det får bli mitt mål för det nya året.

Min budget

Måndag: Flingor utan socker till frukost, ris, tonfisk och sallad till lunch, poatis och fisk till middag. Om jag är hungrig senare vid kvällen så går frukt bra.

Tisdag: Samma som måndag.

Onsdag: Samma som måndag.

Torsdag: Samma som måndag.

Fredag: Samma som måndag men kan ta nått och äta ute som inte är så nyttigt, en gång i veckan räcker det.

Lördag: Samma som måndag men kan ta nåt litet gott att äta på kvällen.

Söndag: Samma som måndag.

 

Kan ni tänka er att folk ser en helt annan person i sin egen spegelbild och verkligen tror på det dom ser ?


2/11 -09 | Sokuko

2009-11-02, 12:27:55 / Kategori:

Det var ett tag sen då man spelade soduko, klarade den på första försök. Ska fortstätta ...



2/11 -09 | 21/12 - 2012

2009-11-02, 12:11:00 / Kategori:

Är det bara jag som tänker på 21 december 2012 ? Är det sant att det blir vår undergång eller är det bara folk som vill skrämas.

I så fall om ni skämtar så säg det nu, för många folk går och är rädda och tror verkligen på det. Jag själv tror på det men har mina funderingar att det inte är sant. Men om det skulle vara sant så vad ska man göra för att "hinna med allt möjligt" innan man dör ? Jo, umgår så mycket med din familj som jag själv skulle göra. Var glad att du lever nu för man vet aldrig då det är din sista dag. Det gör mig rädd att bara tänka på det. Jag undrar då min tid är slut, om jag dör 12012 så kommer jag bara hinna bli 18 år gammal. Mina funderingar inför min död är hur gammal kommer jag vara då det händer, hur kommer jag dö, hur kommer alla reagera, om jag kommer till himelen eller helvetet.

Döden är en skrämande tanke ! Det ända jag vill är att jag ska ha hunnit med att få min egen familj och kunna se världen som jag inte har sett än. Men jag är glad att jag lever nu med min papi och hoppas på en lång framtid med honom :)