Meeh !

Här kommer en irriterad inlägg om att jag kommenterar till kissie. Jag reagerarde stort på ett inlägg i hennes blogg som jag hittade på nättet. Sök rubriken 'Nu blir jag anklagad för att bidra till självmord, ge er!' i kissies blogg & läs själva om det.

Kommenatren:
Va fan kan du tro att någon är avensjuk på dig kissie ? Du har pengar men är det allt ? Nej, vi andra kan börja spela din roll som en bimbo & få hur många besökare som helst & tjäna hur mycket som helst.

Den här 26 år gamla personen som skrev till dig om att en tonårs flicka dog tack vare att du hade kommenterat i din blogg att man är tjock om lår går ihop & att magen viker sig. Det gjorde henne osäcker & tog sitt liv av sig. Den kvinnan som kommenterade till dig har rätt av vara arg & du (kissie) har inte rätt att kalla henne ful, fet & hemsk personlighet.

Den som är ful, fet & hemsk personlighet är du kissie ! Du är ful & det tycker även du, det är derför du opererar dig så mycket så att du ser ännu fulare ut fast du tror att du blir snyggre. Fuck nej ! Du är fet för att du din hjärna är full med shit. Din personlighet är hemsk för att du hackar på andra & kallar dom saker. Vilken kille skulle bli intresserad av dig ? Inte ens killar som är ute efter en sak.

Gör oss alla en tjänst & skriv vettigare saker i din blogg än din fula kropp & ansikte som snart kommer explodera av alla operationerna du har gjort. Hacka på andra du bara för att göra andras osäker bara för att du är så jävla osäcker med dig själv. Kalla dig inte svensk för det är du inte & kommer aldrig vara. Du förblir en polak puta. Din lilla hjärna kanske kommer fatta en dag om vad du håller på med & alt handlar inte bara om pengar & berömmelse.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0